ora: 14:24, 15 iul 2014 4043

(video) Stop Cadru: Chirtoacă și abonamentul la Primărie


Video se incarcă ...
(video) Stop Cadru: Chirtoacă și abonamentul la Primărie
Dorin Chirtoacă, primar general de Chișinău
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Dorin Chirtoacă se află la cel de-al doilea mandat în fruntea Capitalei și a anunțat deja că intenționează să candideze pentru cel de-al treilea. Primarul general al municipiului Chișinău își pregătește din nou un slogan neoficial, transmite UNIMEDIA.

„M-am gândit să-mi fac abonament, că acum tot cu transportul public promovăm abonamentele. Poate îmi iau și eu un abonament la Primărie”, a declarat Chirtoacă în cadrul emisiunii „Fabrika” de la PublikaTV.
 
„La primul mandat mă întreba cineva și i-am răspuns în glumă: „Am scos orașul din rahat, mai candidez pentru un nou mandat”. Atunci era vorba despre Stația de Epurare. Acum, în al doilea mandat, consider că unul din proiectele de suflet, cu relevanță, și din punct de vedere al demnității și pentru oraș, este monumentul de la Gară în Memoria Victimelor Deportărilor. Am spus așa: „Am construit un monument, îmi fac la Primărie abonament”. De data asta este mai pozitiv”, a adăugat edilul Capitalei.
 
UNIMEDIA precizează că Dorin Chirtoacă este din 2007 în fruntea Capitalei. În 2011, acesta a obținut un nou mandat de primar al municipiului Chișinău. Alegerile locale vor avea loc peste un an, în 2015.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -12 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pe sfarsit - lamentabil - de mandat, cu o imagine grav afectata (de mosu'), dl Primar general sa se ingrijeasca de scuarul Unirii Prinicipatelor. Din banii "familiei".
 • -8 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cam mi se pare mie ca-ti expira abonamentul.
 • -1 (3)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -13 (25)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  glumet mai este si chirtoaca, la spital sa-si ia abonament, nu vede sarmanul ce se petrece aici? in tara? ca a rezolvat problema cu epurarea din 2007 este nimik pe linga ce tre s afc un primar, ne-a tnut pe jar o saptamina si am umblat dintr-un transport in altul pina sa ajungem la munca..si acuma fc glume, istetul
  • +2 (4)
   E adevarat, doar cate un proiect rezolvat per mandat (si la al doilea chiar nici unul!) e prea putin. Are totusi o scuza - cu asa o "echipa" de consiliu e cam greu sa rezolvi ceva.
 • -14 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  prea fatarnic este....nu mai merita voturile noastre....ar fi bn sa nu-l mai vedem la anul in f-tie
 • -13 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Denumirea corecta ar fi "Chirtoaca si abonatul de la puscarie"
 • +6 (8)
  In Japonia nu sunt rutiere, in Germania nu miroase urit, in SUA nu sunt lacuri parasite......el s-a straduit si si-a indeplinit misiunea. Din 92 inca n-a fost primar sa faca macar putinul care l-a facut Chirtoaca. PENTRU !!!

  Sunt cetățean activ
 • +7 (11)
  Sa rezolve Chirtoaca toate problemele orasului, ca tot nemantaniti o sa ramaneti, sau ca nu vine sa va mature prin apartamente, sau ca nu vine sa va spele vesela sau ca nu va duce gunoiul de sub nas. O capitala de idioti depresivi, si zombati, tocmai ca un Dodon va trebuie voua sa hriuhaiti impreuna.
 • +5 (7)
  Omul ăsta are la moment mulţi foşti susţinători. După ce recunoaşte că are corupţi în primărie şi la propriu spune că ştie detalii despre mite şi acte de corupţie, după atâtea nereuşite şi promisiuni goale, cu cea mai mare reuştiă e să ridice un monument (fie el şi necesar), fără vreun proiect îndeplinit serios şi calitativ în termen... el îndrăzneşte să mai candideze... Aoleo!
  Cu părere de rău, poate cîştiga greţosul Dodon - pupincuristul soiuzelor şi al lui Wolf Putler, conducătorul bolnavilor patologic de ură împotriva a tot ce "nu e cu ruşii".
  • +3 (3)
   Multe litere...
   Decat Dodon, mai bine-un camion. :P
   Sa-l vedem pe Chirtoaca sa se plimbe zilnic cu troleul la serviciu si-napoi acasa si merita si un al treilea mandat.
 • +10 (10)
  Sustinem,Dorin Chirtoaca!!!!!
 • +4 (4)
  Mai lasati mai oameni buni politica putin si ganditi-va obiectiv la oras. Sa fi fost Chirtoaca rosu, verde, galben sau toate odata - tot il votam ca primar. Pentru ca a facut mai mult decat oricare altul pentru Chisinau. Atat.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA