ora: 12:05, 28 noi 2014 13831
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Stop cadru: Cadoul lui Iohannis și răspunsul lui Filat


Video se incarcă ...
(video) Stop cadru: Cadoul lui Iohannis și răspunsul lui Filat
Iohannis și Filat
Foto: pldm.md

Klaus Iohannis i-a făcut un cadou lui Vlad Filat. Președintele ales al României i-a înmânat liderului PLDM cartea sa „Pas cu Pas”, cu un mesaj personalizat. În replică, Filat a declarat că intenționează la rândul său să scrie o carte, notează UNIMEDIA.

„Cred că bănuiți deja că este vorba despre cartea mea pe care o înmânez cu drag, din inimă”, a spus Iohannis la sfârșitul unei conferințe de presă comune.
 
„Dle președinte, vreau să știți, aproape toată cartea deja am citit-o. Dar, după ce ați scris aici o voi citi de la început, dar până la urmă. Vreau să vă spun că voi învăța din ceea ce este scris aici și, cu certitudine, într-o perioadă de timp nu atât de îndepărtată, vă voi face și eu un mic cadou -  o carte. Dacă nu o să vă supărați, va avea aceeași denumire - „Pas cu pas”. În speranța că acești pași pe care urmează să-i facem, împreună, va duce către scopul nostru vital, Republica Moldova - țară europeană”, a punctat liberal-democratul.

Imagini video: Privesc.EU

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (3)
  Si unde-i reportajul de la aeroport despre venirea Presedintelui Romaniei in prima sa vizita peste hotare?
  • +1 (5)
   Domnul Iohannis încă n-a preluat oficial funcţia de Preşedinte. Până pe 21 decembrie Preşedinte a României este Traian Băsescu. Procedura oficială se face după intrarea preşedintelui (Iohannis) în funcţie.
 • -5 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Din respect si pt. a redresa situatia proasta,creata de Fleanca,de a sprijini pe Ponta,Filat Presedintele partidului,trebuia sa-l demita pe Fleanca,inca a doua zi !!Dar neamtul e fair-play,le-a intors si obrazul celalalt pt. o ,,palma,,!!!
 • -1 (13)
  Pas cu pas, alaturi de PPE, Romania si PLDM, vom reusi mai multe de acum incolo.
  • -2 (6)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • -1 (5)
    PL e un partid impotent, sarac, avem nevoie in primul rand de un partid puternic, + cum poti vorbi despre UE, atunci cand PL n-a facut nimic in aceasta directie? Cursul european al RM, acordul de asociere este doar meritul PLDM, Ghimpu si Lupu stiau numai sa priveasca dintr-o parte si sa critice.
 • -2 (8)
  Votam preponderent cu PLDM a fost mai eficient si mai putin scandalos.Pe ezitura nu se scimba caii ci se mina si mai tare.Dac va venu corpul asistentilor de reforme din UE vom putea intoarce activele furate.Sa mentinem trendul spre legislatia europeana .Altfel vom deveni si mai saraci si flaminzi
 • -2 (4)
  Pina ce totul e bine autobuzele lui Ponta si altele ne-au prins de minune
 • +4 (6)
  nu uitam ca Filat era demis din guvern pentru acte de coruptie, contrabanda (gheaghea Misa spunea inca), Klaus a dat mina cu coruptia si pas cu pas il va baga la puscarie )))

  Sunt cetățean activ
 • +4 (6)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +3 (7)
  pff a dat cadou omului corupt care in fiecare recital al sau se gindeste cum sa vinda tara cit mai eficient...daca nu vrei ca pe data de 01 sa pierdem tara Voteaza PL!!!
 • 0 (4)
  Destinul tău, destinul meu
  Dat de bunul Dumnezeu
  E să ne întregim cu firea
  Şi să-nfăptuim UNIREA.
 • +1 (7)
  Iohannis la ProTv a spus ca doar NATO este garantul rarii sale in fara agresiunii ruse si indeamna si MD sa devina..dar la sustinul pe FIlat care nu opteaza pentru NATO. Aici cred ca FIlat e in mare dilema. Si din acest motiv de data asta votez PL ca nu sa compromis asa cum Filat, Lupu sau mai ales Dodon, si nu sta cu fundu in 2 luntre. Ca cei care stau cu fundu in 2 luntre den PLDM si PD, 100% intr-o zi vor ramine fara fund( pantaloni). Interesant dc presa tace si nu tranmite nimic despre discursu de ieri a lui Ghimpu tema NATO.
  • +2 (6)
   Daca o sa alegi PL, gata, vom intra in NATO? In acesti 4 ani, PLDM a facut schimbarea, da dn Ghimpu si-a schimbat brusc opinia despre Filat dupa scandalul de la Padurea Domneasca, seful de la MoldSilva era membru PL, Ghimpu era "sponsorizat", dupa acest scandal, vanatoare organizata ilegal, + s-a soldat cu moartea unei persoane, au fost dati afara participantii, si lui Ghimpu i-au spart buzunarele, si deodata el a inceput sa fie contra lui Filea, pe cand celalalt Vlad din Alianta, dupa spusele lui "face business". Ghimpu e o gluma de politician, se duce tara de ripa cu asa partid impotent.
 • 0 (6)
  Din cauza ca nu-i libera, draga Milie... Nu va lasati dusi in eroare si nu votati partidele pseudoeuropene, care ne vand toate institutiile strategice ale statului la jido-moskali! Si sunt impotriva aderarii la NATO? Ati mai vazut tari, care vreau in UE si nu vor in NATO???
  Votam PL!
 • +2 (2)
  Da! Asa este. Pe 30 noiembrie sintem impusi sa votam cei mai mari hoti in lege: Plahotniuk si Filat. Stie oare Klaus Iohannis, ca va trece nu mult timp si Filat va trebui sa dea marturii pentru contrabanda cu tigari, atacurile asupra Bancii de Economii,capturarii ilicite a agentiei Moldsilva, privatizarile ilegale si multe altele.Odata cu el vor sta in rind seful vamilor,fostul sef a fiscului, ministrul de interne, dar si multi altii care mai ca s-au intrecut la furat cu sefu.Asta la nivel central, dar la nivel local ce intoarce filat?! M-au sunat colegii din Nisporeni, acolo filea l-a inscaunat sef al biroului vamal pe un fost vicepresedinte de raion, Sturzu de 67 de ani cu studii de sergent in armata sovetica. Functionar public! Va inchipuiti puterea lui filea fiind in afara Puterii, dar ce-o sa intoarca cind o sa-i dam iar haturile?! Ce-o sa fie cu noi mai departe- este greu de inchipuit...
 • +1 (1)
  avem niste prefacuti

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA