ora: 09:09, 28 iul 2014 4736

(video) Socialiștii, Petrenco și Antifa au organizat „proteste ale fermierilor”


Video se incarcă ...
(video) Socialiștii, Petrenco și Antifa au organizat „proteste ale fermierilor”
Grigore Petrenco cu megafonul, pe fundal Ion Ceban, deputat PSRM.
Foto: captură video grenada.md

Reprezentanții partidelor de stânga din Moldova au organizat în acest weekend „proteste ale fermierilor”, în care au cerut aderarea la Uniunea Vamală și au blocat preț de aproape o oră punctul de trecere Moghilev-Podolsk. În fruntea manifestanților au putut fi văzuți atât Ion Ceban de la PSRM, cât și deputatul comunist Grigore Petrenco, alături de doi membri ai organizației ANTIFA, informează UNIMEDIA. 

„Timp de 3 luni am protestat împotriva acordului. Am mers și în Bruxelles pentru a arăta protestul moldovenilor, care susțin în proporție de 75% pentru Uniunea Vamală”, a spus „fermierilor” deputatul PSRM, Ion Ceban.  

„Dacă ne despărțim, nimeni nu ne va atrage atenția. Este o acțiune pașnică și avem dreptul ca timp de jumătate de oră să închidem drumul pentru a atrage atenția, pentru  fi luați în serios”, a declarat Grigore Petrenco, „flancat” de două persoane din „Antifa”. 

Din imagini nu sunt clare care sunt revendicările „fermierilor”. Aceștia au cerut denunțarea Acordului de Asociere și Aderarea la Uniunea Vamală.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (2)
  Socialistii s-au dat de gol la Bruxelles dar nu au reprezentat vreo opinie a societatii!! De fapt, observ cum tot mai des socialistii dar si Petrenco cu Antifa sa prosteasca, isi promoveaza propriul interes si urmaresc acel scop de destabilizare politica dar si sociala in tara. Se vede cu ochiul liber ca sint influientati dar de fapt acestia inteleg beneficiile asocierii la UE!
  • +2 (2)
   Petrenco latra ca un caine parasit...Asta e si normal dupa ce si-a inrautatit relatiile cu Voronin acesta cautat tot felul de adunaturi de oameni pentru a mai latra putin, dar nu pentru a veni cu vreo idee sanatoasa. Si Ceban il urmeaza inca...
   • -2 (8)
    Iata si adevartii eroii ai tarii, adica a rusilor, pUtrenco vad ca deja cu vechii camarazi a iesit in actiune.
 • +4 (4)
  Acesti dementi, comunisti de eri, sunt teroristii prorusi de maine! Dupa ei plang inchisorile de la Pruncul. Ce fac Procuratura si SIS-ul?
  • +2 (2)
   Procuratura si SIS-ul deja i-au retinut pe citiva extremisti din Antifa, dar cred ca trebuie o monilizare si mai buna. Asta deoarece se vede intentia acestora de a face foarte multe lucruri urite si sint gata sa incalce orice limita legala.
 • +3 (3)
  Si stalin si hitler au fost socialisti...Fascistii din psrm si pcrm lupta conta fascizmului< anegdot stalinist>...Mai bine zis o colaborare cu fascizmul imperialist putlerist...urss csi uv uea denumiri false a timperiului moscovit...<anegdote staliniste>pcrm psrm anegdote vii...

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  ALt de Dodon si Peternco merg la moscova si roaga pe rusi sa ne inpuna embargouri de tot soiul si tot ei primesc bani de la Moscova pentru a destabiliza situatia. Ce stat slab mai avem! O sa se gaseasca cineva oare in tara aceasta sa faca reguli, si sa-i puna la punct pe cretinii astea.
 • +2 (2)
  Clovnii astia umbla cu circul
 • -2 (8)
  Mare bucurie pentru tarani, cand au vazut behaind niste statui ambulante nazi-socialiste, nicidecum socialiste! Niste infractori perversi ce flutura niste bistari si niste perverse gargare despre Uniunea Vomala. Toata lumea se declara revoltata de agresivitatea agonica a Estului Salbatic, de nemernicia crescanda a badlelor isterice si obediente autohtone. Suntem in fata unei dovezi elocvente ca avem de-a face cu o siluire scapata de sub control. Este vorba de o siluire statului de drept, savarsita pentru a fi vazuta, auzita de FSB. Siluire in mod organizat ca spectacol psihic. Chiar nu naste niciun fior de ingrijorare?!

 • +2 (2)
  băițălu ista zvăpăiat va mai face multe prostii dacă nu va fi oprit la timp.
 • -4 (8)
  partidul protestelor.am senzatia ca se mentin in forma asa

  Sunt cetățean activ
  • +2 (2)
   fac un fel de aerobica. pe banii altora :)
 • +2 (2)
  Ce ma uimeste cel mai mult este nesimtirea grosolana a acestui porc ingrasat la Kremlin de a se identifica cu poporul. "Poporul vrea, poporul doreste..." Ce drept are aceasta spurcaciune sa vorbeasca din numele poporului? Sau poate prin "popor" aceasta lepra comunista intelege o banda de hoti si misei, care se agata de putere pentru a nu ajunge in locuri nu foarte indepartate? Atunci da! Sau poate nu-i vorba de poporul moldav? Poate a avut in vedere poporul rus, care in raport de 75% ar vrea sa-i fim sluga mai departe?
 • +3 (3)
  Dar astia, limba de stat nu stiu s-o vorbeasaca ??????????????
 • +1 (1)
  Clounada!!! :) Cirque du Soleil nu alta :D


  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  lol adica rusii ! interzic produslele lor ! si ei is suparati pe uniunea europeana si pe guvernare si nu pe rusi
 • +1 (1)
  avem de a face cu niste tradatori de tara !!! vorbitori de rusa adica tradeaza i nfavoarea rusiei
 • +1 (1)
  care acum impusca civilii prin intermediul mercenarilor cu arme devastatoare ! rusine petrenco vrei sa ne bagi acolo unde terorizmul este pazit de lege! porti nume ukrainesc dar actionezi ca o lepadatura pro-ruseasca
 • -1 (1)
  Socialistii macar fac ceva, iar altii numai fura din buzunarele cetatenilor!
 • 0 (0)
  PSRM-ul devine locul tuturor tradatorilor!Petrenco isi pregateste sosirea la ei,se vede! @Arbbebina,ai gresit site-ul!!!Cauta blogul lui Dodon,ca acolo doar astia cu laude scurte,lozini nefondate sint admisi,deci redactati !!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA