(video) Sinteza săptămânii într-o manieră #altfel

Colegii de la #altfel.md au abordat cele mai importante evenimente din săptămâna trecută într-o manieră #altfel. Emisiunea „Sinteza Săptămânii” apare în fiecare luni, iar autorul este colegul nostru de la altfel.md.

Vedeți cele mai importante știri ale săptămânii abordate #altfel

(video) Sinteza săptămânii într-o manieră #altfel

 Bună ziua, eu sunt Tudor, și astăzi continuăm legendara emisiune, sinteza săptămînii. 

1)  S-a uitat baba Dochia peste Moldova și a zis: „În țara asta îi prea liniște”, și cînd ni-o umplut de zăpadă, că 2 zile nimeni nu înțelegea ce se întâmplă și unde se află.

Pub

Primarul însă, se afla la Viena. Cum s-ar spune, orașul arde, dar moșneagu se raslaghește

2)      Populația Rusiei este aproape de 150 de mln de locuitori, iar președintele Putin, de sărbători, este alături de popor. Doar că din această poză vedem că acești „oameni simpli” sunt alături de liderul de la Kremlin în primăvara anului 2016 și recent, de Crăciun.

3)      Plahotniuc a scris un mesaj noului președinte american. El zice că Moldova vrea să fie o punte de legătură între Est şi Vest şi nu un câmp de luptă. Ca să înțelegeți în manualele de istorie din întreaga lume va fi scris: Moldova a făcut regulă în lume, datorită lui - Vlad Plahotniuc 

4)      Breaking News: pagina noastră, altfel.md de sărbători a ajuns la 1000 de like-uri. Vreau Focuri de artificii!!! Totul din bugetul redacției!
Moș Crăciunul nostru a fost Nenița Radu. Acum înțelegem că munca noastră este apreciată.

Cam atît pentru azi, să aveți o săptămână cât mai productivă, și nu uitați să răniți zăpada din curte.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub