ora: 10:53, 24 oct 2014 7162

(video) Sfatul care l-a primit Candu de la Plahotniuc


Video se incarcă ...
(video) Sfatul care l-a primit Candu de la Plahotniuc
Candu și Plahotniuc
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Andrian Candu spune că poartă un respect deosebit pentru nașul său de cununie, Vlad Plahotniuc, și că sfaturile pe care le primește de la el îi sunt prețioase. Acest subiect a fost abordat în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA.

Potrivit lui, în ultimul timp, din cauza programelor încărcate nu prea a apucat să se vadă cu Vlad Plahotniuc. „Dacă e să fac o concluzie a sfaturilor pe care mi le-a dat, care ajută foarte mult, ar fi: „În viața asta nimic nu se întâmplă de la sine, dacă nu pui tu mâna să faci”. Și asta înseamnă că prin muncă, eficiență și sârguință poți să realizezi ceva”, a menționat democratul.
 
Andrian Candu spune că are un respect deosebit pentru Vlad Plahotiuc, de la care învăță multe. Democratul a precizat că se întâmplă uneori să poarte și discuții în contradictoriu, doar că argumentele stau mereu la bază.
 
Întrebat despre fotografiile apărute în presă, care ar fi fost făcute la vila de lux de pe malul lacului Geneva a prim-vicepreşedintelui Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, unde apare atât el, cât și Plahotniuc, Candu a spus: „În poza în care apar eu nu este nicio legătură cu niciun fel de vilă și cu subiectul cu care a fost atât de dezvoltat de unele canale de televiziune sau surse media. Acea poză a fost făcută într-o vacanță”.
 
Totodată, democratul a negat informația precum că Plahotniuc are imobile în străinătate. „Aceasta este o întrebare pe care trebuie să o adresați dlui. Eu vă pot spune că nu are și acest lucru este adevărat”, a afirmat Andrian Candu.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -7 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dap precis ca il convinge-ti si cu sfaturi veniti!
  Principalul ca Plahotniuc are grija, fin, de nanasa, cumatri, camarazi, si tot asa!
  • +5 (9)
   Un sfat destul de bun as spune, daca vrei ca ceva in jur sa se schimbe trebuie sa lucrezi. Astfel daca ar gindi toata populatia Moldovei atunci am trai cu totul altfel decit acum.

   Sunt cetățean activ
   • +3 (9)
    Plahatniuc este un om ce stie ce inseamna munca , a reusit sa demonstreze in viata sa ca e un om harnic si cu un mare potential. Asa ca e in drept sa daie si sfaturi.
    • +1 (7)
     Democratii in general au un mod de gindire mult mai bine structurat, ei mereu gasesc solutii ingenioase la problemele cu care se confrunta Moldova.
     • +1 (7)
      Eu am observat ca in PDM sunt multi tehnocrati, astfel de oameni nu se avinta in polemici, nu spun multe povesti ci vin mereu cu calcule, cu pasi bine determinati din timp, anume asa oameni si trebuie sa fie la guvernare. Numai cu o gindire buna, algoritmica se va creia bunastarea.
      • 0 (6)
       Iulian cred ca ai dreptate, chiar acum in aceasta campanie electorala toti concurentii electorali au inceput cu provocari de tot felul cu aceleasi povesti cu harap alb... si doar democratii isi continuie treaba pe care o faceau si mai inainte, merg prin satele si orasele Moldovei si discuta cu cetatenii.
       • -1 (5)
        Mie chiar imi place de Candu, vad ca destul de bine se descurca cu functia pe care o are acum. Am vazut cum a fost in SUA si UE si a prezentat oportunitatile investitionale din RM, am vazut cum a gasit suport pentru agricultori acolo. Am vazut cum a negociat micsorarea pretului la combustibil, cum a reusit sa ne asigure cu gaz si in acest an. Vad ca-i reuseste, sa mearga treaba si mai inainte tot asa..
        • +1 (1)
         Bre, dar cum de v-ati adunat atitia lustruitori de talhari aici?
         Cum se spune 'A tunat si va adunat!'
         Chiar platesc mafiotii si pentru lustruire de imagine prin internet?
 • -4 (8)
  Un om cinstit il apara pe alt om cinstit. ))
  "Da de ce nu-l intrebati pe X?"
  Intrebarea aceasta serveste drept protectie infantila.
 • -5 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Bossul Partidului Delincventa intesat de oportunisti cu ocaua mica, de penali haplea, de fini hulpavi, nase hamesite si rude indezirabile, poate sa dea un singur sfat: buzunarele proprii! Si asta pentru ca aceasta liota nu este preocupata de modul de viata al cetatenilor, de valori si norme democratice, ci de cum sa pui mana pe tot ce-ti pica.
 • -4 (6)
  Domnilor nu fiti rai de gura si cand acuzati veniti cu probe. Nu va uitati la Mocanu care a luat-o pe o cale gresita dorind cu orice scop sa linga treuca puterii.
  • 0 (0)
   Pai daca dorea Mocanu sa linga treuca puterii putea usor sa se fofileze pe linga Voronin, apoi pe linga Plahotniuc si era sa aiba o groaza de bani. Dar asa e mereu atacat si persecutat. Dar a reusit sa arate 'Padurea Domneasca" si alte crime.
   Hai nu mai incercati sa ziceti ca toti sunt la fel niste mafioti ca sunteti ridicoli.
   Ce fel de probe mai vreti daca au fost atitea probe, atitea investigatii jurnalistice, atatea dovezi care nici probe nu necesita si totul trece de pe mafioti ca apa de pe gasca.
 • 0 (0)
  Finul Candu inca nu si-a perfectionat maiestria de a spune minciuni in fata presei, ma refer la ultima faza cu vila, las ca cu timpul se va deprinde.
 • 0 (0)
  No Koment!!!
 • +1 (1)
  @Unimedia, este loc de-o rectificare in titlu: Sfatul PE CARE l-a primit Candu de la Plahotniuc

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA