Citește toate știrile la acest subiect

(video) Schimb de replici „istorice” între Voronin și Saharneanu

Altercații între deputații liberali și comuniști. Totul a început de la denumirea celui de-al Doilea Război Mondial. Liberalul Valeriu Munteanu i-a apostrofat pe reprezentanții PCRM și le-a cerut să nu se refere la acel război ca la un război pentru apărarea patriei. De aici, nu a fost mult până la atacurile la persoană și drepturile la replică, transmite UNIMEDIA.
 
„Dar cine sunteți voi? Este istorie. Nu reieșiți din dorințele voastre bolnave. Voi distrugeți Moldova cu idiotismul vostru românesc. Nu fiți așa „deștepți”, a declarat Vladimir Voronin către liberali.

În discuție s-a implicat liberalul reformator Valeriu Saharneanu. „Eu vreau să-l rog pe comunistul Voronin să se abțină de la declarații xenofobe aici în plenul Parlamentului. Noi știm psiho-antipatia dlui față de națiunea română, din care și el face parte, el este doar un rătăcit al acestei națiuni. El este un bolnav și face declarații tâmpite”, a spus acesta.
 
„Saharneanu, tu de când te-ai născut ești un trădător. Numele tău de agent KGB este „Calipso”. Să știe toată lumea. Dacă vrei, noi îți vom demonstra câte dosare ai întocmit pe numele celor pe care azi îi numești colegi sau prieteni de frăție românească și pe car i-ai băgat la timpul respectiv la dubală. Calipso, ți-ai bătut joc de oameni”, i-a replicat liderul PCRM.
 
Pentru că au fost enunțate învinuiri dure, dialogul a continuat. „Nu eu am provocat replică la replică. Respectivul a făcut declarația xenofobă. Replica mea a fost una decentă. Mi s-a adus o învinuire. Se știe că propaganda comunistă a umblat mereu cu minciuni. În acea listă sunt incluși mai mulți oameni de bună credință. Chiar Voronin a făcut-o. Porecla lui Voronin este călăul, care a ucis oameni în 2009”, a subliniat Saharneanu.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI