ora: 13:00, 21 noi 2013 10683 27 Autor: Cristina Buzovschi

(video) Schimb de replici „istorice” între Voronin și Saharneanu


Video se incarcă ...
(video) Schimb de replici „istorice” între Voronin și Saharneanu
Dezbateri despre istorie
Voronin vs Saharneanu
Colaj: UNIMEDIA
Altercații între deputații liberali și comuniști. Totul a început de la denumirea celui de-al Doilea Război Mondial. Liberalul Valeriu Munteanu i-a apostrofat pe reprezentanții PCRM și le-a cerut să nu se refere la acel război ca la un război pentru apărarea patriei. De aici, nu a fost mult până la atacurile la persoană și drepturile la replică, transmite UNIMEDIA.
 
„Dar cine sunteți voi? Este istorie. Nu reieșiți din dorințele voastre bolnave. Voi distrugeți Moldova cu idiotismul vostru românesc. Nu fiți așa „deștepți”, a declarat Vladimir Voronin către liberali.

În discuție s-a implicat liberalul reformator Valeriu Saharneanu. „Eu vreau să-l rog pe comunistul Voronin să se abțină de la declarații xenofobe aici în plenul Parlamentului. Noi știm psiho-antipatia dlui față de națiunea română, din care și el face parte, el este doar un rătăcit al acestei națiuni. El este un bolnav și face declarații tâmpite”, a spus acesta.
 
„Saharneanu, tu de când te-ai născut ești un trădător. Numele tău de agent KGB este „Calipso”. Să știe toată lumea. Dacă vrei, noi îți vom demonstra câte dosare ai întocmit pe numele celor pe care azi îi numești colegi sau prieteni de frăție românească și pe car i-ai băgat la timpul respectiv la dubală. Calipso, ți-ai bătut joc de oameni”, i-a replicat liderul PCRM.
 
Pentru că au fost enunțate învinuiri dure, dialogul a continuat. „Nu eu am provocat replică la replică. Respectivul a făcut declarația xenofobă. Replica mea a fost una decentă. Mi s-a adus o învinuire. Se știe că propaganda comunistă a umblat mereu cu minciuni. În acea listă sunt incluși mai mulți oameni de bună credință. Chiar Voronin a făcut-o. Porecla lui Voronin este călăul, care a ucis oameni în 2009”, a subliniat Saharneanu.

Comentarii (27)
 • +5 (15)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +2 (8)
   Nu shtiu daca Saharnianu e calipso sau nu.
   ---
   Dar Boronin la sigur e o $estiorka $i crisa.
   • -2 (6)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • 0 (2)
     Comentariul a fost șters de redacție.
    • 0 (0)
     Foarte corect spus!!!Prishopat degradat atrofiat de betie care face tara de rusine, elementar nu poate vorbi coerent, explicit,frumos, Tradator - Hot , iti mai vopsesti sprincenele ,ce explicatii schilodite, Shontorogule!!!!
   • +2 (2)
    Se stie sigur ca acest peste alterat,jerpelit si despuiat, Boronila TOTEM, pentru alungat molima Occidentala, nu insa si pe nepoata-sa din Occident, se spala in gura, isi freaca palmele cu alcool, isi schimba hainele, dupa ce vorbeste cu vreun Mos Roata.
    • +1 (1)
     Ce p*dar me e si munteanu de la comici
 • +4 (12)
  Vo0rbim LIMBA ROMANA.
 • -1 (9)
  Pai cum sa nu faca istericul mulitianus rahatul praf? Are gura spurcata de canal, cap de tigva, fata de drum de tara si obraz cat senila tancului rusesc. Si-a turnat verii, vecinii, mosii si stramosii. A scuipat si si-a varsat veninul contra lu' bunicu-su, victima a bolsevismulu, care-si duce somnul de veci in Romania. Naparca ambulanta in putrefactie s-a dezvoltata la sanul KGB-ului! Criza de dupa primul razboi mondial l-a scos la suprafata pe Ilici, apoi pe Stalin, cea din '3 pe Hitler, asata de la noi, pe fuhrer Boronila. Gornistul asta degradat, dupa moartea lui Hugo Chavez, s-a imbolnavit subit de Alzheimer. La bulau cu acest esuat al naturii!
 • +4 (12)
  Microfoanele trebuie sa fie inchise cind se vorbeste in alta limba in Parlamentul tarii!In nici o tara nu se permite a se vorbi in alta limba in Parlament!In rest ,ce sa spun?...Voronin este un timpit ,comunistii sunt cei mai mari dusmani ai neamului...
 • -1 (3)
  Numai securisti in parlamentu ista... nu degeaba traim rau.KGB-isti toti
  • 0 (0)
   N-ar fi deloc rau o varianta in care - prin Constitutie - sa fie impusa interdictia pentru fostii sefi de stat de a se mai intoarce in politica.
 • 0 (8)
  obraznicia talibanilor rosii si in special a talibanului principal-boronin, n-are margini!! Cit o sa-i mai tolerati dlor din Coalitie, nu vedeti ca acesti petrenco si muntean sunt provocatori de meserie in slujva fsb-ului rusesc! Luati masuri urgente, pentru a stopa degradarea lor!
 • +3 (9)
  sa se faca o lege ca in parlamenta sa se vorbeasca numai si numai limba romana, rusa porceasca sa nu se auda deloc, sa scapam de RIA COMUNISTA PORCEASCA
 • +1 (9)
  Patria lui Mankurt Voronin (Vor-on) şi a lui fecioru-su Olegofren Mancurtovici Voronin etse hoarda sălbatică din Kremlin, care a nimicit sute de mii de moldoveni. Iaca el asta numeşte "război pentru apărarea patriei". Ruşii sălbatici şi vampiri singuri nu ştiu de unde se începe şi unde li se termină "patria" lor: Ba la oceanul Indian unde-şi spală ei cizmele de sânge, ba pe insulele japoneze, ba în mijlocul Finlandei, ba în mijlocul României.... Într-un cuvânt - SĂLBĂTICIUNI de-alde Mankurt Voronin...
  • +4 (4)
   Sa vedeti ce Kim-Nord-Corean se inalta de dupa ceafa lui al 2-lea Messia, care lupta cu amneza. Si cate laturi miraculoase vor curge din fofelnita cat o galaxie a lui Horilka Muntean, fuhrer in devenire, sange din sangele naparcii, trup din trupul fictiunei marxizante, virusatul sef al PCRimelor in putrefactie. Sodoma si Gomora!
 • 0 (2)
  Iata cum iese la suprafata ca uleiul de-asupra apei gresala enorma a excluderii PL +Ghimpu de la Guvernare.Poate avea "Calipso " si toti ceilalti ca el credibilitate in fata basarabenilor? NU! NICIODATA! Ca presedinte interimar inca GHIMPU + PL au incercat sa se ajunga la o lege a deconspirarii arhivelor fostei KGB din RSS MOLDOVENEASCA !! TOTI _ATI OPUS PRIN ALEGERI CHIAR!! ASA ceva se razbuna . Etapa VILNIUS nu poate sa parcurga alti pasi inainte daca nu se rezolva 3 probleme de o importanta capitala:1)limba romana 2) istoria comuna 3) legea deconspirarii securitatii si scoaterea corecta si cinstita in fata opiniei publice a arhivelor KGB- RSS MOLDOVENEASCA.
  • 0 (2)
   Lasati dle povestile. Ei si-au dorit acest lucru. Si chiar inghit cu placere flatuntele neanderthalului Voronin. In fine, micimile ce nu se respecta pe ei insisi sunt fara exceptie mari politruc(s)i. Or, PL, opozitie toanta, crede ca totul e pentru lichidarea lor, ca "lideri" nationali, singurii care urmaresc renasterea natiunii bsarabene. Sa-i creada calul! Sunt niste zdrente provocatoare din interior, niste ras-pandaci de tot blamul. Practica distorsionarea faptelor ca sa destabilizeze situatia. Interesele poarta fesele, tit-frezule. De aia, zic, o vor lua in freza!
 • +2 (2)
  Spune minciuni Manckurt Voronin.
  Conform legilor interne ale KGB-ului este strict interzis de a scoate o vorbă despre KGB şi activitatea ei. Dar divulgarea numelor agenturii se pedepseşte cel mai aspru: un glonte în frunte sau un ceai cu Ploniu 210 - la alegere. Mankurt Voronin la sigur că a fost agent al KGB-ului, chiar ofiţer, fiindcă în perioada sovietică nu putea să fie ofiţer superior de miliţie (musor) şi nomenclatură fără a fi membru activ al KGB-ului. Conform spuselor lui Putin, foşti agenţi ai KGB-ului nu există - ei mereu râmăn în funcţie până la moarte, decurge absolut logic, că Mancurt Voronin este în continuare în slujba KGB-ului şi lucrează contra Moldovei la indicaţiile acestuia. Deci n-are voie să divulge numele agenturii. De aici reese că spusele lui despre Saharneanu sunt minciuni şi diversiune.
  • +1 (3)
   Si asta in conditiile in care bogatiile furate, sacii de euro, casele si palatele lui Boronila-smintila sunt in Occident.
 • +1 (1)
  se vede dupa vorba lui ca eu prost si un tip care nu e demn de Parlamentul R. Moldova

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  voronin,istoria cu miinele pina la umeri in singe a voastra??? Daca pina azi te ti-i de istoria voastra, trebuie sa raspundeti: Oameni impuscati,familii de gospodari deportate,case luate cu forta,biserici spurcate si manastiri pradate si multe alte crime. Trebuiti trasi la raspundere. Ati furat miliarde si va simtiti tari. Nu mult va mai ramas
 • 0 (0)
  Grig are perfectă dreptate - divulgarea numelui agentului se pedepsește foarte aspru.Prin gestul de azi Voronin a demonstrat că este un ticălos și în așa tipi nu poți avea încredere.Devine clar,că prin intermediul lui Reșetnicov acum comuniștii dispun de baza de date a agenturii la acel moment când Reșetnicov conducea SIS-ul. Eu personal nu am nici un pic de îndoieaiă că informația despre Saharneanu corespunde adevărului,dar Voronin nu avea dreptul să divulge această informație.
 • 0 (0)
  Rușii consideră războiul că a început în 1941. Deoarece apare deodată întrebarea, dacă războiul a început în 1939, cu ce se ocupau rușii pe atunci? Cu ocuparea unei jumătăți de Europă!
 • 0 (0)
  1.Dupa aprecierile mele aproape 50% din deputatii Parlamentului sunt din agentura KGB-ista si sionista.
  2.Ei se considera "alesii poporului", dar aceasta e o amageala - au patruns in Parlament prin liste ("Spiska") si sunt necunoscuti alegatorilor (afara de citiva lideri).
  3.Fara o lustratie completa hotarita asa Parlament nu poate fi considerat macar loial (nemaivorbind de patriotizm) Tarii noastre si poporului bastinas.
  4.Toate relele in Republica vin de la structurile guvernarii, care sunt ticsite cu agentura straina. PCRM da vina pe guvernarea democratica dar atit mafia cit si afacerile dubioase se datoreaza activitatilor lor clandestine, mascate care nu sunt altceva decit diversii de tot felul: politice, economice, sociale, informationale, educationale etc.
  Populatia noastra bastinasa e naucita de activitatile lor subversive, care sunt bine camuflate si prezentate ca "grija de popor, de oamenii simpli". De fapt lor nu le pasa de nimic in Tara noastra, numai sa preia puterea.
 • 0 (0)
  Planetin,poate că cifra de 50% e prea mare în ce privește numărul de agenți KGB,dar cu siguranță că numărul de agenți și membri ai Logei masonice din componența actualului Parlament constituie peste 70%.Liderul masonilor Boris Berștein a fost adus în Moldova de către Snegur,iar Loga masonică a fost creată în Moldova pe vremea lui Lucinschi.Deși liderul Logei masonice din Moldova este de aici,de-facto ”dirijorul” locuește peste hotare (B.B.) Toată lumea cunoaște că B.B. a cumpărat cel mai prestigios hotel de atunci ”SIABECO”,în care la făcut stăpân pe Artur Gherman(ginerele lui Snegur).Tot în acele timpurti soția lui Artur Gherman - Natalia a fost prinsă în aeroportul Vnucovo din Moscova cu 150000$ fără a fi declarați... Apoi a venit Lucinschi care a acceptat prezența lui B.B. și crearea Logii masonice din care pentru început au făcut parte Mihai Munteanu(cîntărețul),Gheorghe Rusnac,Iutie Sedlețchi,Anatol Coman(primul președinte al Logei)ș.a.…

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Anume pe timpul lui Luvcinschi au avut loc primele mari prihvatizări în baza bonurilor patrimoniale.Atunci au devenit peste noapte superbogați mulți din actuala guvernare.Una din cele mai grase bucăți a ”rupto” Filat (IPTEH).Din aceste motive Filat a rămas dător și acum se vede clar relația acestuia cu fiul lui Petru Lucinschi - Chiril... Apoi a venit la putere Voronin,care cu fiul său Oleg și alți membri ai familiei au furat ca să-i întreacă pe Snegur și Lucinschi... Am dat jos mafia lui Voronin și iată ne-am ales cu o guvernare care a furat și fură mai mult decît cei trei luați împreună... E trist,dar așa a fost să fie...

  Sunt cetățean activ

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA