(video) Scandal: Oleg Brega agresat de directorul US pentru că i-a cerut să vorbească în română

Scandal cu violență la Universitatea Slavonă din Chișinău. Jurnalistul Oleg Brega a fost agresat de directorul executiv al instituției, Andrei Babenco, pentru că ar fi dorit să facă o investigație și a cerut să i se vorbească în română. 

Oleg Brega spune că s-a dus să investigheze un conflict cu o studentă de la Cahul, care vrea să se mute în altă universitate, dar nu putea ridica documentele de la Universitatea Slavonă. Imediat ce i-a spus lui Babenco care e scopul vizitei sale și a cerut să i se vorbească în română, Brega a fost agresat de subalterni și de Andrei Babenco. "M-au apucat de gât, sunt niște teroriști", spune jurnalistul.
(video) Scandal: Oleg Brega agresat de directorul US pentru că i-a cerut să vorbească în română
(Colaj: UNIMEDIA)

Ulterior, acesta a fost sechestrat în cadrul instituției preț de 15-20 min, timp în care Babenco a chemat paza particulară. Brega a refuzat să li se supună și a chemat poliția, cea care reprezintă Ministerul Afacerilor Interne, deci și statul RM.

Polițiștii i-au spus lui Babenco că Oleg Brega are dreptul să filmeze deoarece se află într-o instituție publică. În cele din urmă, directorul executiv de la Universitatea Slavonă s-a enervat iar și a încercat să cheme "superiorii". 

Vezi mai jos imagini video cum a fost Oleg Brega agresat:Sursa: UNIMEDIA 
Video: Curaj.tv 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub