(video) Sărbătorile de iarnă la Shopping MallDova au culminat cu marea tombolă de Crăciun

Sărbătorile de iarnă la Shopping MallDova nu puteau culmina altfel decât cu multe cadouri și surprize pentru vizitatori. Astfel în perioada 3 decembrie-5 ianurie, toți cei care și-au făcut aici cumpărăturile în valoare de minim 300 de lei, au putut lua parte la cea mai mare tombolă a anului, unde s-au pus la bătaie premii valoroase: cinci valize Samsonite pentru copii, cinci valize Samsonite pentru adulți și marele premiu: un automobil Hyundai Creta 2016.

Natalia Rogovschi, director marketing Shopping MallDova: Iată că am ajuns și la finele campaniei de Crăciun, la ziua marii extrageri și ziua cea mai așteptă de către toți cei care s-au înscris la tombolă. Dorim să felicităm toți vizitatorii centrului comercial Shopping MallDova și să le urăm un an nou fericit și rodnic și îi așteptăm cu mare drag și de alte sărbători să le petreacă aici.

Până la marea extragere, atmosfera de sărbătoare a fost menținută de copiii talentați de la Lollipops, dar și de jocuri interactive pentru toți cei prezenți, participanții fiind răsplătiți cu premii de la centrul comercial.

Pub

Extragerile au început, iar toți cei prezenți au stat cu sufletul la gură să vadă dacă sunt norocoși și anume numele lor va fi extras din acea cutie magică.

Iată că a venit și momentul marii extrageri, momentul în care vom afla cine este marele norocos care va pleca acasa cu un automobil Hyndai Creta 2016.

Cel mai norocos câștigător al tombolei de Crăciun nu a fost prezent în sală, dar a primit marea noutatela telefon.

Shopping MallDova a făcut deja o tradiție pentru toții oaspeții ca, în fiecare care an la sărbătorile de iarnă și cele pascale, să organizeze o campanie care culminează cu o tombolă și cu extragerea unui automobil.  

P.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub