(video) S-au adunat la marș pentru Usatîi

Astăzi, 7 mai, Renato Usatîi și susținătorii noului partid pe care l-au creat au organizat un marș spre Ministerul Justiţiei pentru a depune actele de redenumire a partidului, notează UNIMEDIA. 

„Ura”, „Victorie”, „Moldova” au fost câteva din lozincile pe care le-au scandat manifestanții. De asemenea, majoritatea celor prezenți au fost îmbrăcați în tricouri pe care era inscripţionată fotografia lui Renato Usatîi. Mulți dintre ei au fost derutați atunci când au fost întrebați cine este liderul partidului pe care îl reprezintă. Alții au spus ferm că Usatîi le garantează un viitor luminos.

Manifestanții au mai avut cu ei pancarde, megafoane, baloane, iar în piep și la braț panglica Sf. Gheorghe.

Pub

Precizăm că, milionarul de la Fălești a preluat anterior conducerea Partidului Popular Republican, condus până acum de Nicolae Andronic

UNIMEDIA amintește că Renato Usatîi are un trecut controversat și a apărut în spațiul public moldovenesc în vara 2013, când a cheltuit sume importante pentru acte de caritate. Acesta a scos din buzunar și peste 1 milion de lei ca să organizeze un concert la Fălești, localitatea sa de baștină.

Renato Usatîi este cunoscut pentru că are un Rolls Royce de o jumătate de milion de dolari.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI