ora: 18:42, 07 mai 2014 7065
Autor: Cristina Aramă

(video) S-au adunat la marș pentru Usatîi


Video se incarcă ...
(video) S-au adunat la marș pentru Usatîi
Foto: captura imagini video

Astăzi, 7 mai, Renato Usatîi și susținătorii noului partid pe care l-au creat au organizat un marș spre Ministerul Justiţiei pentru a depune actele de redenumire a partidului, notează UNIMEDIA. 

„Ura”, „Victorie”, „Moldova” au fost câteva din lozincile pe care le-au scandat manifestanții. De asemenea, majoritatea celor prezenți au fost îmbrăcați în tricouri pe care era inscripţionată fotografia lui Renato Usatîi. Mulți dintre ei au fost derutați atunci când au fost întrebați cine este liderul partidului pe care îl reprezintă. Alții au spus ferm că Usatîi le garantează un viitor luminos.

Manifestanții au mai avut cu ei pancarde, megafoane, baloane, iar în piep și la braț panglica Sf. Gheorghe.

Precizăm că, milionarul de la Fălești a preluat anterior conducerea Partidului Popular Republican, condus până acum de Nicolae Andronic

UNIMEDIA amintește că Renato Usatîi are un trecut controversat și a apărut în spațiul public moldovenesc în vara 2013, când a cheltuit sume importante pentru acte de caritate. Acesta a scos din buzunar și peste 1 milion de lei ca să organizeze un concert la Fălești, localitatea sa de baștină.

Renato Usatîi este cunoscut pentru că are un Rolls Royce de o jumătate de milion de dolari.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (7)
  acest Usatii are multi bani.
  Ati vazut cata lume a adunat? OMG electorala va fi vesela :)
  • +6 (6)
   =)) cind aud de usatii, involuntar imi aduc aminte de Domnica Cemortan..
  • +2 (4)
   Pe zi ce trece ma conving ca majoritatea moldovenilor sunt prosti ca gardul, oare cum poti sa spui ca un bandit din rusia poate sati asigure un viitor luminos?????? cit de timpit trebuie sa fii ca sa crezi in asta??
   • -1 (3)
    După comentariul dumneavostru se vede că nu numai șefii voștri spun vorbe goale, dar și supușii =)Intrebarea este, care tîmpit o să suportă AEI la alegeri următoare dupa o așa conducere !?
    • +1 (1)
     Dumnevostra crediti ci tati maldavenii vreu in Uniunea Vamali. Insa vezi dumneata mai sunt printre noi si persoane care impartasesc alte optiuni. Personal nu am nimic impotriva poporului rus. Хотя, что это я? На своем родном языке Вы поймете лучше. Так вот: есть много людей, которых не так просто одурачить, потому как способны думать головой, а не другими частями тела. Может хватит навязывать всем соседям свою волю. Все равно СССР вам не воссоздать. Весь народ должен решать куда ему идти. Без агрессивной и лживой пропаганды. Не нужно навязывать свои пожелания всем остальным. Кстати, там, куда мы стремимся не существует принципа "кто…
     • +1 (1)
      не с тами -тот против нас". Так что русскоязычным гражданам Молдовы по определению нечего бояться. Необходимо лишь осознать, в конце концов, что в нормальной стране, как и в современных международных отношениях нет места понятиям "старший и младший брат". Перед Господом все равны.
      • 0 (0)
       De ce v-ați lipit la uniunea vamală ? Renato propune a treia șî cea mai avantajoasă variantă - să nu intrăm nici acolo, nici aici. Este cel mai convinabil pentru noi, că-ci putem în așa fel să creăm șî folosim relații cu ambele direcții. Șî nimeni nu propune recrearea Uniunii Sovetice. Ăstea-s basmele altor partide.
  • +1 (1)
   Как эмиссар «солнцевской братвы» Ренат Усатый стал псевдомеценатом и официальным партнером РЖД
   .
   http://goo.gl/3rTBaf
 • +8 (8)
  Renato Usatîi este cunoscut pentru că are un Rolls Royce de o jumătate de milion de dolari. ))))))))))))) inteligenta fraza
  • +7 (7)
   Tipic moldovenesc. Oamenii nu sint cunoscuti pentru abilitatile sau reusitele lor, ci pentru masinile care le au (si,respectiv, mintea care nu o au). Abia astept sa-i vad programul politic. Oricum nu ajunge in parlement, dar sper macar sa mai reduca din voturile comunistilor, daca tot vad ca o baga in rusa peste tot.
  • +2 (4)
   Apoi a vindut Rolls-ul si nu a dat banii celor care le-a ars mansarda ,dar astor ce au esit....
   • 0 (2)
    Sînteți sigur că n-a dat banii la oameni în nevoie ? Atunci vedeți asta - https://www.youtube.com/watch?v=fzU2JF7FP_M
  • 0 (2)
   Care spune mult despre jurnalist, care a scris asta, și cunoștințele lui în subiect despre care scrie =))
 • +10 (12)
  DEBILI de colorado! Trebuie să-i dăm niște dust lui Usatîi cretinul.

  Sunt cetățean activ
  • +5 (7)
   Hahahahaha+100000000000000000000000000000000000000000000000
  • 0 (0)
   Cu așa vorbe tu te crezi și numești "un om alb" ? Hahahaha =)))
 • +11 (13)
  Mai corectă ar fi denumirea - PARTIDUL NOSTRU DE IMBECILI CU CREIERI DE DINOZAURI. FUUUUUUUUUUUUUUU!!!

  Sunt cetățean activ
  • -1 (3)
   Daca vorbesti asa ar fi corect sa spunem aceste cuvinte despre fiecare partid nu?? ori esti tare multumit de conducerea din ziua de azi??
  • +1 (1)
   da nu crezi că așa replici spun mai bine cine este imbecil ? )))
  • +3 (3)
   rusii au procedat in stilul lor: inca din 1990, cind au inteles ca ne pierd pe veci,au organizat aici prin slugile lor de la conducerea Moldovei(astea ne conduc pina azi;noi inca n-am avut o conducere probastinasa pina azi!!!!PL numai se naste)un genocid tacid,exsterminindune prin metode noi:
   scoli inchise,degradare,alcoolizm,coruptie,saracie,propoganda non stop,inclusiv in biserici.Au silit pe majoritatea moldovenilor de virsta activa sa plece peste hotare si sa scuipe in urma,iar acei care au ramas sint legati de locul de munca si trebuie sa inchida gura,iar restul i-au transformat intr-o masa de degradati. Pe acestea-i manipuleaza toti cum vor. Vedeti ca ei nici doua cuvinte nu pot sa lege...
   Curios lucru...americanii !!!(numai americanii,fara BM,UE etc...) au bagat in "curul nostru" un miliard si douasute de milioane de dolari,dar n-au obtinut nici pe departe asa rezultate ca Usatii sau alte partide finantade de Kremlin.Cum se exslica ?
   • 0 (0)
    Se explică usor,- acești oameni (partide) în care au învestit americani, nu reprezint majoritatea poporului. În plus, șî oameni simpli înțeleg, care-e interesul americii la noi. Credeți că oameni vor să vadă forțele nato, sau sisteme pro pe aici ? Asemenea stă șî cu mare interes al romăniei cître noi. Poporul romăn nu vrea pro la ei, de aceia este dezvoltat planul unirii, - ca să bazeze rachete și forțe la noi. Dar așa șmecherie nu va merge prin aici. Noi - moldoveni nu sîntem tîmpiți.
    • 0 (0)
     "voi-moldovenii"(sint doua specii aici);apoi "voi-moldovenii" traiti in mizerie,coruptie si saracie mai departe daca va place... cu o armata de ocupatie la cur,care prezinta un focar vesnic de agresie in R.Moldova.(tu,la razboi sigur ca n-ai sa mergi...)
     Iar despre romani nu trebuie sa zici...la capitolul propoganda mincinoasa nu va intrece nimeni.S-apoi si in Romania sint boseci bolsevici,fiindca murdarie sociala e inca multa acolo.
 • +2 (10)
  Pe acest Usatii trebue de vaflit si de futut in toate bortile.......lea dat la taranasi cite o 100 de lei si gata Usatii e e cel mai bun...acest pidaras trebue de arestat pina la alegeri........................
  • +1 (1)
   Omule, da ce s-a întîmplat cu versiunea 1.0 a ta ? Dă-mi să ghicesc, a fost ștearsă pentru limba lungă și murdară ? ))) Dacă nu, atunci versiunea a doua va fi, și asta-i precis.
 • +2 (6)
  Eu nu inteleg de ce acest Usatii nu este arestat pina in prezenr?...............
  • 0 (2)
   daca nu e arestat inseamna ca nu a incalcat legea nu?? de ce voi va aninati de omu ista care ceva face pentru oameni in comparatie cu cei din parlament?? eu pana cand vad numai lucruri bune ca face! cand va face ceva rau atunci o sa vorbim altfel! dar asa cata lume spurcata e in tara asta a noastra si asa saraca,pai si mancati de invidie!! nu si are omul bani si are,dar is a lui nu i-o furat de la oameni! nu si in cine sa credem amu?? pe cine sa sustinem? talharii care ne-au furat???

   Sunt cetățean activ
 • +6 (6)
  numai fete inteligente, o adevarat placere sa contemplezi acesti manifestanti usatye )
 • +5 (7)
  Toti oligarhi la un moment dat,intra in politica ca sa-si asigure spatele,in legatura cu afecerile ilegale!!Asa e si asa a fost decind lumea!!
  • 0 (2)
   Cu așa gîndire nu vom ajunge departe, nu credeți ? Haideți să votăm pentru acei, care deja au dovedit să fie hoți ! Cea mai bună alegere după părerea dumneavoastră.
 • +4 (6)
  Tiganie!!!Marsul bulibasei mosko-vita! Tuc, tuc/ Spre satra va duc. Turma proasta si ingamfata in frunte cu cascadorul raSsului!
  • +1 (1)
   Nici nu vreau să comentez, unde vrea să ne ducă partidul vostru preferat. Da precis nu spre viitor luminos. Cel mai amuzant, liderii voștrii cred că o să scapă de pedeapsă, și numai oameni vor rămînă în cur, dar ei greșesc...Taaaare greșesc :)Ei fac capcană pentru ei însumi
 • +3 (5)
  E UN PARTITAL DE BUZUNAR A LU-I PUTEA. S'A DESTRAMAT PARTIDUL LU-I VORON, SI RUSII, C'A S'A NU PIARDA ZOMBATII PRORUSI, LE-A DAT ALTA ICOANA(NU DEJEABA POARTA TERFELE COLORADO)FUNCTIIA LU-I E SIMPLA- E O PIRGIE A RUSILOR IN DEZMEMBRAREA MOLDOVEI, FOLOSIND ZOMBATII PRORUSI !!! E O ADUNATURA DE IMBECILI PLATITI DE CREMLIN CARE N'AU NICI UN VIITOR !!! CUM SE TERMINA PUTEA (DA EL DEACU S'A DESUMFLAT)- V'A LUA SVIRSHIT SI PARTITALUL! NU M'A MIRA FAPTUL C'A CATEVA SUTE DE BOI AU MERS AZI IN CIRD- PORCII RUSASTI SINT PORCI DIN NASCARE SI SETOSI DE SINGE SI RAZBOAE.
  • -2 (2)
   Lăsați tîmpenii despre cine este a cui ! Aveți dovezi ? Nu ! Numai vorbe goale ! Atunci tăceți, așa o să păreți mai deștept. Dezmembrarea Moldovei ? Unde mai mult ?! Alianța deja a făcut ce a putut în această destinație,- Gagauzia, Nordul, etc. Zombii proruși ? Unde vedeți proruși ? Sau voința de a fi în relații bune sî cu estul șî cu vestul însemnă de a fi prorus ?
 • +2 (4)
  in tara asta banditzasca orice pidar poate sa-si cumpere curve
  • +2 (2)
   Cred că vorbiți prea dur despre AEI ))
 • -2 (6)
  даже унионисты не могут собрать 4000 человек)))))) Молодец Ренато Усатый!!!!!
  а если вы довольны тем, что вас обворовывают и загоняют нашу страну в бешенные долги то, ДАВАЙ ДО СВИДАНИЕ)))))

  Sunt cetățean activ
 • +3 (5)
  niște ciobeni prostănaci o adunat, mergeau și strigau "moldoveni"...
  Erau parcate autobuzele pe str.Bucuresti, cu numere de BL și Fl, ia adus pe toți moldoboii din acele raioane. Are bani las să plătească, oricum nici acești ciobeni nu vor vota pentru un așa gunoi..
  • -1 (3)
   Scuze, dar asta nu a fost marșul unioniștilor, pentru a striga "romania" ))) Interesant, da tu poți să spui direct în fața acestor oameni, ce ai spus aici în mod anonim ? ))
 • +2 (4)
  Cita prostie prizinta acesti oameni asa numiti moldoveni cu creer de gagauzi...Si usatii este cunoscut ca are automobil scump dar creer eftin de un leu polonicul...

  Sunt cetățean activ
  • -1 (3)
   Prostie reprezintă postul tău, ca-ci are greșeală peste greșeală, deșteptule ))
 • -3 (5)
  Хватит зависти НАРОД! Разве вас устраивает АЕИ???? Вы довольны ценами??? Филя 5 лет грабил страну и будет это делать всегда пока будет у власти...

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Cu oile acestea numai în UE să nu încerci să apari,te râd oamenii de câți debili avem. Iată și rezultatul băutului,la care ținem primul loc în lume.
 • -1 (1)
  Desigur că nu vom întra cu așa partid în UE în apropiat timp, dar numai de aceia că acolo nu plac oameni cu gîndire proprie, numai acești, care pot fi ușor manipulați. Lor le trebue "zombi nation" cu AEI în frunte ))
 • +3 (3)
  Acest Usatii este o canalie spurcata ruseasca iar aceasta cirpa colorado este simbolul imperializmului-terorist rusesc.Eu personal sa fiu in conducerea R.Moldova asi da ordin sa fie arestati toti cei care impart acesta cirpa sau care o poarta si eliberati cu o amenda usturatoare (de exemplu 1000 euro)Asta ar duce la linistirea porcilor si cresterea bugetului.
  • 0 (0)
   Înainte de a ajunge în parlament, învață să vorbești și să scrii, sau, cu așa vorbe riști să ajungi la spital în prima zi de lucru )))
 • +2 (2)
  sarmana unimedie nu stie cum sa mai compromita oponentii electorali )))
 • 0 (2)
  Как эмиссар «солнцевской братвы» Ренат Усатый стал псевдомеценатом и официальным партнером РЖД
  .
  http://goo.gl/3rTBaf
  • 0 (2)
   Пффф, обычная заказная статья с перевёрнутыми фактами и лживо очерняющим содержанием, называющая возврат украденного "рейдерским захватом", представляющая мошенника Горбунцова, обворовавшего по крупному людей и предприятия, как в России, так и в Молдове, беленькой и пушистой жертвой, но поливающая грязью мецената и бизнесмена Ренато, который отстаивал интересы своей компании. А самое смешное это "компрометирующие" Ренато телефонные разговоры, доказывающие как раз что это Горбунцов "катил бочку" на Ренато. В общем, статья-пустышка. Почитать…
   • 0 (2)
    Почитать на раз, посмеяться над попыткой очернить, и забыть.
 • -1 (1)
  BRAVO RENATO !!!!!!!!!!!!!!!
 • 0 (0)
  inteleg ca moldovenii mai cauta alternative guvernantilor,dar chiar sa mergem cu acest kazaciok in frunte e grav de tot.De ce nu Nantoi sau Sturza -oameni care sunt patrioti de calibru cunoscuti,testati si a.m.d.Am impresia ca moldovenii vor sa se prosteasca aici si acum .Poate mai asteptam vor aparea oameni normali la cap.
 • 0 (0)
  Ciobanasul si cu turma :)
 • -1 (3)
  Daca nu era un pericol pentru voi toti nici nu ii acordati atentie (ma refer la cei care il critica), si la fel daca nu era un pericol pentru toti hotii care sint azi la putere ii acceptau actele pentru formarea sau cel putin redenumirea partidului sau. Din pacate nu am fost la marsul de ieri dar il sustin eu si toata familia mea, la noi in tara chiar trebuie o schimbare. Renat chiar cind nu era implicat in politica facea donatii, din acest considerent imi face impresia unui om ce merita sa conduca Republica Moldova, nu orice om ajuns bogat ar face astfel de fapte bune, mai mult decit atit este si un om foarte destept, stie foarte mult lucruri, va rog doar sa faceti diferenta intre Timofti (ca ti-i rusine sa zici ca ai asa presedinte de tara) si Dl Usatii, care este increzut in sine si chiar forte destept. Referitor la UE "Cui nafig ii trebuim noi acolo?" Daca vreti in UE, plecati acolo, Moldova trebuie sa fie cu Rusia, asa cum a fost dintotdeauna, Rusia este puterea lumii in prezent
  • -2 (2)
   Absolut corect ! Cu excepția, ca Moldova poate să fie, șî trebue să fie orientată spre ambele direcții.
 • +3 (3)
  Dodon trebu sa fiarba de invidie, ca acest Usatii a strins mai multi oameni decat el :D, si chiar mai multi decat Voronin strange :D

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  el nu ia struns ci ia platit bine ca sa se stringa .Dac pentru multi moldoveni usatii este visul salvator puteti pleca cu el direct marsem la stroicile rusesti unde in bunchere va asteapta betonul ,mai departe stiti si singuri... Nu vreau sa va jignesc inteleg saracia in care ne-a aruncat drujba fara reguli .Fratilor nu va catati salvatori falsi .Mai degraba vom fi tinuti in saracie controlata cu alde usatii .Torba lui cu bani murdari nu poate sa cumpere oameni normali la cap cu gindire
  • -1 (3)
   Să ai bani este viciu ? Credeți că oameni merg după el pentru banii lui ? Democrații si Liberal-Democrații tot au bani. De ce oameni n-au mers cu ei ? Așa că, greșiți în privința banilor.
 • 0 (2)
  usatii cu lenta colorado este incompatibil cu stabilitatea europeana .Doriti ca in Ucraina cautati-l pe usatii cu dodik la fel.Tre.sa fim destepti la timp, am stat sub comunari 8 ani.Este clar ce vrea rasaritul cu oamenii care vin de la ei
  • 0 (2)
   Alianța este exact acela, care ne duce spre repetarea scenariului ucrainien.
 • 0 (2)
  e clar cu d-ta esti un dodonel din acelas ou clocit cu usatii
  • 0 (2)
   Heh, ca întotdeauna, cînd argumente civilizate se termin, încep insulte =))

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA