ora: 14:23, 30 noi 2014 26056 29

(video) S-a filmat în timp ce a votat. Cum a fost întâmpinat Usatîi la Moscova


Video se incarcă ...
(video) S-a filmat în timp ce a votat. Cum a fost întâmpinat Usatîi la Moscova
Renato Usatîi
Foto: Youtube

Omul de afaceri, Renato Usatîi, a participat la alegerile parlamentare. Usatîi a votat la una din cele două secții de votare deschise la Moscova. Omul de afaceri a fost întâmpinat de mulțime cu aplauze. Oamenii scandau: „Usatîi”, „Renato” și „Puterea e în adevăr”.

Chiar dacă în fața ambasadei era o coadă imensă, oamenii și poliția i-au permis lui Usatîi să voteze fără a ține cont de numărul de persoane care aștepta de câteva ore la ușa secției de votare.

De asemenea, Usatîi a filmat momentul în care a pus ștampila pe buletinul de vot. Acesta a votat partidul „Patria”, care a fost scos zilele trecute din cursa electorală.

Amintim că, ieri, Curtea Supremă de Justiție a menținut decizia Curții de Apel din Chișinău cu privire excluderea Partidului Politic „Patria” din cursa electorală.

Urmăriți mai sus imagini video:

Comentarii (29)
 • 0 (16)
  Mai aveti de pupat in cur banditiii Moldoveni prosti de la Moscova?? , nici cind nu a putut sa se conduca singur , toti cei care sint in Rusiea , le place regimul rus , apoi sasi ceara la Mgadan locuri de casa si sa nu mai incurce sa traim liber , sa traim cu neamul nostru romin , sa nu depindem de regimul rus
  • +4 (10)
   Ne ai de prosti Usatai? Oare e greu sa-ti dai seama ca e inscenare :D
   I-a adunat de prin colturile Moscovei si i-a platit sa țipe. Țipă intr-atat de disperat, imi aduce aminte de cum nord coreenii plangeau si tipau la moartea liderului lor :D
   De la prima ora cozi de sute de oameni, fim seriosi. S-au inspirat de la alegerile diasporei romane.
   • -2 (10)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +5 (5)
     Ai sa vezi degraba ce colonie va fi rusia! In cativa ani chinezii rup hotarul. Rusii vor dispare ca natiune
    • +4 (4)
     Ba, Iurik Roșcatule, te-ai transformat in ”grauncior” ?
     Ce n-ai face tot Iuda vei rămîne !
     Poșel na turbincu !
 • -1 (19)

  nu degeaba sau speriat GUVERNantii de Usatii, are sustinere
  .
  nu stiu daca asta se numeste democratie prin provocatie sa scoti un candidat, iar insusi alegerile sa le fraudezi (cine a fost la votare intelege la ce ma refer)
  .
  apropo cum au fost comunistii dar la asa mizerii nau mers niciodata
  ei da amu tot e EUropeneste ;)

  Sunt cetățean activ
  • +8 (12)
   Tu cum deschizi gura- incepe sa puta, si pute rau de tot. Chear crezi ca te baga cineva in seama lepadaturo ce esti. Usatii e un criminal si trebue sa stee la puscarie, din cauza la mirlani tradatori ca tine, tara asta nu mai da inainte.
  • +6 (6)
   Ba, descreeratule de 1918 ori, marș la cocioabă nu latra atât pentru un os !
 • -2 (8)
  http://ok.ru/video/696911209

  Sunt cetățean activ
 • +3 (11)
  pptz... se pare ca nu mai avem nici o sansa cu asa dobitoci de oameni...
 • +6 (14)
  Ce tărănoi imputit si avea sanse sa ajunga in parlament. Cand a fost primul tur al alegerilor din Romania ,Ion Tiriac era la Paris si a vrut sa voteze acolo ,dar pentru ca era coada si multime s-a urcat in avionul personal si a venit la Bucuresti nu i-a facut nimeni loc si nici el fiind miliardar nu si-a folosit influenta sa intre in fata multimii, alta mentalitate, un dram de respect
  • -2 (4)
   ai dreptate, numai ca in parlament deja sunt o tona de taranoi din astia imputiti si, dupa cum se vede, vor fi si de data asta. Oameni interlopi, cu cazier in toata lumea, cu o nesimtire fara limite, dar ajunsi in parlament prin votul gloatei. Ii vom vedea si in acest parlament, cu regret...
 • +3 (11)
  Voi inca il credeti. E cel mai mare minciunos din toata politica mondiala. A spus ca nu va pleca, nu o sa va lese, a fugit ca un sobolan. Doar prostii il voteaza, inca daca din banii de la Putin facea ceva pentru spitale, scoli, gradinite inca cum ca cum, dar asa ia cheltuit pe concerte. Si cum poti crede o persoana care vorbeste despre sine la persoana a 3-a.
  • -1 (9)
   Ha...A cheltuit banii lui Putin pe concerte si tot la rusofoni s-au intors, platind cantaretii rusi :D
 • +2 (8)
  Doar moldovenii -rusi , ii pupa'n cur pe banditi , se astern in fata lor! le spala picioarele.
  • 0 (0)
   Da domnii de la guvernarea actuala is cinstiti ?Da ce se aude cu padurea Domneasca daca asa de democrati suntem noi ,dar acei 500.000 de mii de oameni is mai rai ca tine ?de aceea ca s-au dus la lucru ca sa-si hraneasca familia ,iar tu un mucos sa le sa te bati in pept si sa spui is roman si lasa sa se duca in Rusia .Pleaca tu in Romania ,nu alunga pe altul,pentru ca el egal ca si tine in drepturi si e cetatean ca si tine .
 • 0 (8)
  Duminica 30 Nov., au loc alegeri cruciale in Republica Moldova!
  Slugile jegoase, de pretutindeni, ale americanilor, ii indeamna pe moldoveni sa voteze pentru "ucrainizarea" Moldovei, servind astfel interesele strategice ale Yankeilor, si prabusind Moldova in neintelegere si haos!
  Moldoveni! Alegeti pacea interna, intelegerea si pacea la hotare!
  NU votati partidele care vor sa duca Moldova pe "centura" Europei!
  Cei ce vor Moldova pe "centura" Europei, isi urmaresc propriile interese, sacrificand interesele moldovenilor!
  Moldoveni! Refuzati aventura "ucrainiana", care nu a servit poporului ucrainian, ci doar criminalilor americani!

  Sunt cetățean activ
  • +1 (9)
   Transmiti mesajul lui Putin?
   Ce ai scris reiese, ca daca nu ne linistim cu cautarea unei vieti mai bune si prospere si dezvoltarea economica a tarii pe langa tarile UE, atunci Putin va fi nevoit sa aplice scenariul Ucrainei si la noi...Sa ne trimita cateva sute de tancuri si mercenari ce dau avione civile jos si omoara populatia moldovei in stanga si in dreapta. Corect am descifrat mesajul tau?
 • -3 (7)

  Uitativa ce face PROTV.MD cit de tare il sustin pe Usatii , PROTV .MD voi ce vati vindut la RUSIII??
  • +1 (5)
   Toata guvernarea este pro rusa.
   De ce crezi ca lea vindut BEM, AIC si mai vor sa le vinda si CFM,Moldtelecom, Red Nord...
   Nr. 2 va baga vinzatorii de tara la inchisoare.
 • 0 (4)
 • +3 (5)
  Comparatie.
  Al.Lăpușneanu:
  ”Proști, dar mulți!” - cu respect față de popor.
  Rahato Urinatîi:
  ”Mulți, mulți, dar proști” - dispreț față de susținătorii lui.
 • +4 (4)
  Усратый!!! Усратый!!! Усратый!!! Усратый!!!
 • +3 (3)
  Usatîi face porcește tot!
  votație pentru integrarea în UE!
  pentru un viitor frumos pentru noi și pentru copiii noștri!!
 • +1 (3)
  Cine ești dta, grauncior? La început scrii, că România a devenit colonia UE, iar apoi critici guvernarea Moldovei că vinde prprietatea statului rușilor. Al cui jok joci prin dublicitatea sa? Partidele democratice pledează pentru UE, Dodon cu Ziniușa-pentru Rusia. Dar dta pentru cine?

  Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  Ce sà caute partidul rusilor la noi în parlament?! Ei sà-si promoveze interesele lor acolo în Dumà, iar a neamului nostru bàstinasii moldoveni, votând Neamul, Limba si Unirea visatà de veacuri! Ocupantii vor deja si în mod "democratic" sà ne mai ocupe o datà, fàrà sà-si càràbàneascà arsenalul militar din RM! Dà doamne prosti care sà-i voteze! Toti rusii, mancurtii si ràtàcitii din RM îi voteazà si azi pe ocupanti! Rusine îndobitocitilor nostri si fariseilor de la Moscova! Votati Neamul, votati Unirea între fratii de aceeasi Limbà, deci si Mamà precum au fàcut nemtii! Votati Patria-Mamà, dar nu imperiul rusilor, lagàrul si ocolul URSS din nou!
 • +1 (1)
  Renat egal caz penal. Este interzis a se face fotografie la buletin de vot.
 • +2 (2)
  în jur de 400 tontălăi...însă voturi din FR vor veni 700 000 - Dgondon, şi un vot pentru partidul "Patria" ...şi să nu vă miraţi că în ţară tot cu fundul vor vota, deoarece judecă şi cîntăresc cu fundul, carei la ei în loc de cap...
 • 0 (0)
  Eu ii multumesc lui Usatii ca a salvat Moldova. Foarte bine a fost ca sau gasit prosti care au pus stampila in direct cu concurentul electorat care a fost retras. Usatii sa fi spus la electoratul lui sa voteze pe don-don atunci multe din voturile lui plecau la el, dar in acest caz acestea voturi pur si simpli au fost arse sa spunem asa. Multumesc Usatii

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri