ora: 14:44, 02 aug 2017 10627
Autor: Cristian Jardan

(video) Reporter NTV, lovit cu pumnul în direct. Incident halucinant la Moscova, de ziua forțelor aeropurtate ruse


(video) Reporter NTV, lovit cu pumnul în direct. Incident halucinant la Moscova, de ziua forțelor aeropurtate ruse
Foto: captura video

Zi cu ghinion pentru un jurnalist al postului de televiziune NTV, afiliat Kremlinului. În timp ce transmitea în direct de la manifestațiile tradiționale ale veteranilor forțelor aeropurtate ce au loc în parcul Gorki din capitala Rusiei, a fost luat la bătaie de unul dintre participanți.

Bărbatul, despre care se presupune că era în stare de ebrietate, s-a apropiat de reporter și a început să vorbească ceva despre Rusia și Ucraina. După ce i s-a cerut să-și închidă gura, veteranul nu a rezistat și l-a lovit pe jurnalist cu pumnul în figură. Transmisiunea a fost imediat întreruptă, prezentatoarea menționând doar că, e vorba de niște probleme. 

Se pare că, imediat după incident, atacatorul a fugit de la fața locului. NTV anunță că, la scurt timp, poliția a reușit să-l rețină pe agresor.

UNIMEDIA precizează că în fiecare an de 2 iulie, ziua sf. Ilie pe stil vechi, la Moscova, dar și în mai multe orașe din Rusia și din alte țări din spațiul ex-sovietic, se sărbătorește ziua forțelor aeropurtate sovietice. De obicei, foștii militari se reunesc pentru a-și depăna amintirile. Tradiția presupune consumul pe alocuri exagerat de alcool și pepene verde, iar din această cauză, anual se înregistrează tot felul de incidente.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (2)
  Nimic politic. Pur si simplu patsanii se развлекэеск. Imi aduc aminte cum la Newport, Anglia stateam pe o banca, cand un tanar englez in stare de "embrietate" mi-a dat in глаз de pomana, cavsa arate prietenilor cat e de curajos. De sarbatori sau sfarsit de saptamana poti primi la moaca gratis pe unde vrei.
 • +1 (1)
  veteranul VDV o dat la moaca in jurnalistul care ii lua in ris in fata lor indirect!
  • +2 (2)
   sau mai bine! postul de propaganda care lauda VDVul rus o luat batae de la victima propagandei )))) atunci cind spui unui vetran VDV beat indirect "taci te rog" ca si cum nu dai nici o alta sansa ca el sa nuti dea cu pumnul... iepurele a atacat laborantul ;/
   • 0 (2)
    Sa-i spui in fata unui beat "taci te rog" e total неуважухэ, mai ales daca se adauga ca esti un patriot cu media intelectuala din VDV.
    Frumoasa si figura de stil cu "iepurele"....
 • -3 (3)
  Журналист не прошел курс по управлению конфликтов :)):)) Надо было поддержать пацана, мол, За ВДВ, за пацанов, третий пьем молча... В общем такаю хуйню надо было нести :)):)) А так, помолчите.... пиздык....извините. Журналюга лох :)):))
 • +1 (1)
  Rusia e o tara foarte civilizata :)) si pasnica :)).. Rusia nici n-a furat niciodata nimic, nici teritorii de la vecini :))), nici alcool nu se bea deloc in Rusia civilizata pacifista si cinstita :)))

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA