ora: 11:52, 29 dec 2014 23681
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Replica lui Filat pentru Dodon


Video se incarcă ...
(video) Replica lui Filat pentru Dodon
Vlad Filat, președintele fracțiunii parlamentate a PLDM
Foto: captură video privesc.eu

În cadrul primei ședințe a noului Legislativ au apărut deja și primele înțepături între deputați. Socialistul Igor Dodon a făcut mai multe declarații politice și a insinuat că în sala plenului sunt persoane care se fac vinovați de situația de la Banca de Economii, transmite UNIMEDIA.

Vlad Filat, în calitate de președinte al fracțiunii parlamentare a PLDM, a făcut mai multe apropouri. Acesta a menționat că Regulamentul Parlamentului prevede că liderul fracțiunii trebuie să vorbească și nu liderul partidului. Astfel, în locul lui Igor Dodon trebuia să vorbească Zinaida Greceanîi.

„Eu sincer regret că începem activitatea noului Parlament cu o încălcare foarte obraznică a Parlamentului. Eu aș vrea să-i recomand celui are se consideră astăzi mare și tare să citească atent Regulamentul Parlamentului și să vadă că în mod normal că procesul verbal de constituire a fracțiunii parlamentare trebuie să fie dat citire de către președintele fracțiunii”, a menționat președintele fracțiunii PLDM.
 
Vlad Filat s-a arătat deranjat de discursul susținut de liderul PSRM, Igor Dodon. „Eu regret că și în anul 2014, în Republica Moldova mai avem „Pavlic Morozov” și mulți de alde el. Îmi pare foarte rău că trădarea de neam în Republica Moldova în continuare este o obișnuință, ceva firesc”, a menționat acesta.
 
În continuare, Filat s-a adresat lui Dodon. „Indiferent în ce limbă veți vorbi, sunteți cetățean al Republicii Moldova. Dacă încă mai sunteți cetățean al Republicii Moldova, acțiunile trebuie să fie îndreptate pentru Republica Moldova și cetățenii ei. Viața bate filmul. (...) Credeam că anti vorbitorul va vrea să răspundă moldovenilor cărora le-a promis că le va asigura dreptul necondiționat de a merge în Federația Rusă, conducătorilor țării cărora le-a spus că va fi deblocat imediat exportul în Federația Rusă. Dar mă rog, eu cred că aceste lucruri le vom discuta în perioada de viitor”, a conchis liderul fracțiunii PLDM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (10)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (11)
  "...încălcare foarte obraznică..." este furtul din BEM
 • +2 (10)
  nu sunt fanul lui Filat da de asta data, esti bravo, tine-o tot asa =D
 • 0 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +2 (10)
  hello boys,
  Mai asteptati cateva zile si veti avea la ce sa va uitati:la cel mai mare spectacol al destramarii "moldovei".Un adevarat show politic unde castigatorul va fi IGOR DODON!! Razbunarea slabiciunilor tuturor de a se impaca cu dracu a inceput, asadar.Veti arunca vina unii pe altii, de nu va ramane nicio piatra pe piatra.Asta ati votat, asta aveti. Regret ff mult , dar asta e. Sa va ajute dumnezeu .
  • +3 (3)
   Dodon este slugoiul Moscovei, imi pare rau ca oamenii nu inteleg acest lucru.
  • +2 (4)
   Puteti sa dati cate minusuri va tin baierele!! ADEVARUL E LA MINE, NU LA VOI . Va ma trece multa vreme si eu tot aici voi fi. Comentez despre tara mea si nu a voastra de comunisti fara obraz!! Basarabia e Romania!! Nu ati stiut pana acum? Veti stii din ce in ce mai mult, va asigur!!
   • +1 (3)
    Asa,ca sa cunosti si sa apreciezi (daca esti in stare) situatia mai corect - sa stii ca deseori primesti minusuri si de la cei care sunt de acord ca Basarabia e Romania,iar moldovenii de aici sunt parte a natiunii romane...
    Nu te infoi in pene prea tare,nu esti mai roman decat altii si nu sunt mai putin comunisti multi dintre PSD-istii vostri,chiar daca au schimbat numele partidului!
 • +2 (10)
  Asa si n-am inteles, un tradator de taravorbeste despre tradare? Cel mai corupt om din tara, vorbeste despre lupta cu coruptia? Cine ne-a facut sodomisti? FILAT. Cine a distrus si ceea ce era in tara? FILAT! Multumita cui tara noastra s-a intors la anii '90 si criminalitatea a crescut mai ceva ca in anii '90? Iarasi FILAT & C. Ce prezinta Dodon inca vom vedea. Ce prezinta Filat deja am vazut.
  • +1 (5)
   Sunt de acord, dar aici sunt doi paraziti: Plahotniuc si Filat. Astea 2-i sunt boala cea mai mare a republicii Moldova la moment. Prin acestea se face corupta justitia, vama, procuratura, politia...
  • +4 (6)
   Nu vei putea sa vezi ce prezinta Dondonul.
   Voi, slugile natzistilor de la kremlin, ar trebui sa va determinati si sa hotariti :
   Ori abandonati platform tradarii de neam si de tara(R.Moldova), ori plecati impreuna cu Dondonul la stapinii vostri -- mai aproape de Ciukotka , deoarece putler, acel ce v-a platit si va plateste, nu mai are mult pina va ajunge la WC istoriei -- POATE O LUNA DE ZILE !
   CINE SUNTETI VOI FARA PUTLER ???
   Unica voastra sansa este sa va reintoarceti cu fata la tara si poporul, parte a caruia sunteti SI SA NU O TRADATI !
 • 0 (8)
  Ma cita obraznicie are Filat asta !!!
  Sa furi BEM-ul, aeroportul, sa fii data afara din prim-ministru pentru acte de corupere si in acelas rind so faci pe necajitul si chinuitul, tre sa ai obraz de XXX.
  Nu te iscali pentri noi Filate, caci noi deja toti am vazut cine esti si ce poti face tu, vorbele tale costa ZERO bani (in lei moldovenesti).
  Nu-l ador deloc pe Dodon, este si asta un fatarnic si potlogar, dar nu este Filat cu nimic mai bun ca sa dee replica, altcineva poate ca da, dar nu Filat.
 • 0 (6)
  Ei nici odata nu vor duce la bun sfarsit lupta importiva coruptiei, caci prin coruptie in organele de drept ale statului ei, se mai afla la libertate, prin coruptie in vama, agentii, si alte departamente/ministere ei mai pot fura, priHvatiza si proteja business-ul lor privat, prin corupere sa fure banii eropeni care sunt alocati pentru aceiasi lupta cu coruptia, prin coruptie sa-si intoarca banii investiti in campania electorala.
  Din partea lor lupta cu coruptia va fi o simpla mimare, in care parca-l vad pe Leanca, spunind poezia care roade deja urechile...lupta cu coruptia,lupta cu coruptia,lupta cu coruptia,lupta cu coruptia... dar de fapt nimic nu vor face, iar noi vom dormi inca 4 ani sub umbrela minciunilor si promisiunilor ca moldovenii cum o stiu cel mai bine sa o faca. Iaka Asa !!!
 • +3 (5)
  Penru toți pisarii de mai sus,care pupă fundul rusilor...Tradarea de Țară e cea mai mare crimă. Lasați schîrba și prostiile... Hai să facem mai intii ca Țara să existe și pe urmă să liqidăm toate neajunsurile... Dodon e curat ca lacrima... Voronin e cinstit ca un pioner...Ghimpul e înger...
  • +2 (4)
   Linga slugile natzizmului putlerist din tara noastra, Juda este inger !
   • -4 (4)
    Mai nazist ca tine nu a fost nici Hitler.
 • +3 (3)
  Ion Dediu !
  Poti sa argumentezi ce spui ???
  SAu tu simplu asa, ai fumat ceva cannabis si te dai cu parerea.
  Eu pot argumenta ce am afirmat !
 • 0 (4)
  S-a trezit si musiu Filat sa vorbeasca.E prea tarziu , nene!!Ai avut la indemana 5 ani de zile, sa faci, nu sa vorbesti!Ce ai facut pentru nenorocitii de basarabeni? JOC LA DOUA CAPETE, asta ai facut!!Nu ai stiut de DODON si pericolele lui? Adica vedem noi toti din RO, dar tu nu!! Du-te la la Igor Leanca si ia lectii de manipulare KGB, ca esti inferior lui. Iar el a colaborat indeaproape cu colonelul KGB ,Fiodor BODNARI fost rezident la ambasada URSS la Bucuresti si prieten de neocomunisme gorbacoiviste cu VIRGIL MAGUREANU(ASZTALOS) pana in 1997 . SIC TRANZIT GLORIA MUNDI!!
 • -1 (1)
  Ha ha ha ! S-au enervat ”frații”. Nu pot eu să-ți dau atâtea plusuri, câte minusuri iei :)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA