(video) Remember: Ce declara Voronin despre UNIMEDIA

Liderul comunist, Vladimir Voronin, a declarat în repetate rânduri că acesta se informează și de pe Internet. Acesta spunea că apreciază activitatea portalului de știri UNIMEDIA, spunând că se informează în fiecare dimineață de pe portalul nostru de știri.

Voronin a spus că prețuiește imparțialitatea, echidistanța UNIMEDIA și faptul că arătăm mereu realitatea.  „Aaa, UNIMEDIA, eu citesc site-ul vostru atent. Și vreau să vă spun că sunteți echidistanți. Ceea ce este în realitate, asta se vede și on-line la voi”, a spus sursa. 
 
Astăzi, președintele PCRM este invitatul Elenei Robu în cadrul emisiunii „Alb&Negru”. Urmăriți imagini video în direct pe UNIMEDIA, începând cu ora 16.00.
 
Amintim că președintele comuniștilor a mai făcut trimitere la UNIMEDIA în afirmațiile sale. În februarie 2011 acesta făcea declarații în Parlament, citând informațiile publicate pe site-ul nostru de știri. Ulterior, în vara aceluiași an, Voronin recunoaștea că citește în fiecare zi UNIMEDIA „de pe cemodancik”

Precizăm că UNIMEDIA este unul dintre cele mai importante surse de știri online din R. Moldova, fiind vizitat în fiecare zi de cca 40 de mii de utilizatori unici. Lunar, portalul de știri este accesat de peste 360 mii vizitatori unici.

 

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub