ora: 11:04, 26 sep 2017 3271

(video) Referendumul privind demiterea lui Dorin Chirtoacă va costa aproape nouă milioane de lei


(video) Referendumul privind demiterea lui Dorin Chirtoacă va costa aproape nouă milioane de lei
Foto: UNIMEDIA

Organizarea referendumului de demitere a lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar al Chișinăului va costa circa 8,9 milioane de lei. Devizul de cheltuieli pentru desfășurarea referendumului a fost aprobat astăzi de către Comisia Electorală Centrală.

Banii vor fi alocați din bugetul de stat.

Cheltuielile Comisiei Electorale Centrale vor fi în jur de 1 milion de lei și vor cuprinde cheltuieli pentru remunerarea muncii, bunuri și servicii (internet, securizare transport de date, sevricii de telecomunicații și altele).

Se mai prevăd cheltuieli pentru Consiliului Electoral de Circumscripție a Muncicipiului Chișinău și pentru birourile electorale ale secțiilor de votare, care vor fi aproximativ 311 la număr.

CEC-ul urmează să înainteze un demers către Parlament și Guvern care vor examina devizul de cheltuieli. Parlamentul este organul competent de a aloca bani din bugetul de stat pentru referendum, cu acceptul Guvernului.

Proiectul pentru conducerea referendumului a fost propus de către fracțiunea PSRM în Consiliul Municipal și va avea loc pe 19 noiembrie.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA