ora: 10:22, 04 apr 2014 5409 18

(video) Reacția unioniștilor la spotul lui Dodon: iubescmoldova.ro


(video) Reacția unioniștilor la spotul lui Dodon: iubescmoldova.ro
Spot video PSRM
Foto: captura imagini video

Zilele trecute socialiștii au dat publicității un spot video în care se promovează conceptul de „moldovean”. Potrivit sursei, secvența face parte din campania naţională „Moldova – moldoveni – moldovenesc”. „Mesajul spotului este adresat populaţiei majoritare a Republicii Moldova, cu îndemnul către cetăţeni să promoveze identitatea „moldovenească”, să se identifice drept moldoveni la recensămîntul din acest an”, se spunea într-un comunicat.

La puțin timp, unioniștii au lansat o contraacțiune - site-ul www.iubescmoldova.ro. „Cu toții iubim Moldova, iubim acest pământ care ne-a dat naștere și vrem ca oamenii locului să trăiască mai bine, să se mândrească cu țara lor. Indiferent de minciunile de la televizor, noi trebuie să cunoaștem adevărul istoric și moral, pentru a putea decide asupra viitorului nostru. Dacă vrei un viitor mai bun, există o soluție. Totuși, nu trebuie să ți-o spună nimeni, tu singur trebuie să ajungi la această concluzie. Aici vei găsi 10 motive pentru care majoritatea oamenilor care iubesc Moldova au ales deja că cel mai bine pentru Moldova e să fie cu România. Citește rândurile ce urmează și lasă-ți părerea la rubrica de comentarii”, se spune în mesajul de deschidere.

Vedeți mai jos spotul lansat de PSRM care a trezit reacția unioniștilor: 

Comentarii (18)
 • +12 (12)
  Noi pe aici suntem români, nu altceva.
  Iar vecinii noştri sunt ucrainenii.
  Teritoriul republicii este parţial ocupat de o armată străină care staţionează acolo în pofida dreptului internaţional.
  Cei care îi susţin pe ocupanţi sunt agenţii lor de influenţă.
  Suntem români, vorbim româneşte, aici este pământ românesc.
  Nu avem nevoie de propaganda ocupanţilor.
  Ne ştergem la fund cu spoturile lor caraghioase.
  Şi în genere avem lucruri mai importante de făcut decât să le băgăm în seamă eforturile disperate.
  • 0 (0)
   Ce huinia dea lui Gondon sa merge la Selhoz unde sia facut studiilie de economie si ibla cu Cimadanul de parca atunci era MOLDOWAFLI
 • +9 (9)
  Daca ai creeri in cap iti dai seama ca vorbim limba romana.
 • +5 (7)
  un lucru este adevarat in spotul asta, ca nationalitate suntem moldoveni caci avem cetatenia R. Moldova dar ca etnie suntem romani si vorbim romana si punct :P
 • +6 (6)
  Dodonismul ca si Mankurtismul e o boala grava,incurabila.Dodon,sireacul,nu stie cine este.Nu ar trebui sa ne suparam.Ci sa-l compatimim.Sireacul Dodon...sireacul Dodon...Nu in zadar numele lui rimeaza cu un obiect de o singura folosinta.Dodon...gon...Mda...Chiar rimeaza,zau!
 • +5 (5)
  M-am ras cu lacrimi Boilor - NU MEDICUL SCRIE NATIONALITATEA ci Oficiul de stare civila. Baiatul care a scris pe tabla a scris corect... nu am vazut greseli gramaticale nici eu :) Da faza cu "Where are you from", raspuns "I"m moldovan" :) Wai vasili... tio intrebat di undi esti, nu si nationalitati ai... invata engleza maldavenistule :) Da cine sonorizeaza "opera"? Trebuie sa ne stim eroii :) Atentie!!!! CEA MAI TARE FAZA: min: 0.22 / cladire luxoasa, fetitza simpatica cu o engleza stalcita (SI ACCENT PRONUNTZAT FRANTZUZESC, mai ales cand zice "SIOR where are you from"), care-l intreaba pe vasili "De unde esti wai" "Ios moldovan", "Aaaa, tu esti din Moldova" - DA PESTE FEREASTRA SE VAD BLOCURILE JEGOASE DE PE STRADA IZMAIL :))))))))))))))))))))))) Bai ce prostalani bai... actorii total netalentati, EI NU CA NU AU FOST FILMATI NICIOADATA - ei camere de filat nu au vazut :) SA FACUT DE CACAT DODO CU ASA CLIP... VAI DE STEAUA LOR Bai, da se mai si plateste celora care filmeaza asa ceva?
 • +3 (3)
  "Nici mai este astăzi chestiunea originii noastre, abstrăgând de la împrejurarea că o asemenea interesantă chestiune nu este de nici o importanţă. Daci sau romani, romani sau daci, e indiferent: SUNTEM ROMÂNI ŞI PUNCTUM. Nimeni n-are să ne înveţe ce-am fost sau ce-am trebui să fim; voim să fim ceea ce suntem: ROMÂNI." -Mihai Eminescu(1876)
 • +5 (5)
  LA RECENSĂMÂNT
  Moldovenismul e la mâna
  Impostorilor păgâni.
  Noi,care vorbim româna,
  Să ne declarăm ROMÂNI.
 • +2 (2)
  Moldova – moldoveni – moldovenesc
  dodon - camion - partid
  manacare - fecale - prostesc
  politica - hardisc - hibrid
  Uite ca a iesit si o poezie cu rima...
  Dar daca nu are sens... ce folos?
  E usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune...
 • +3 (3)
  Dodon si toata coloana a 5 ruseasca trebue imediat arestata si judecata pentru tradare ,altfel o sa ajungem ca ucrainenii
 • +3 (5)
  stimati jurnalisti,lasati voi cuvintul "unionist" in pace;e nascocit de ocupanti si slugoii lor ca sa-i poata cataloga pe oamenii care nu se supun regimului rusesc de ocupatie;si mai are sens p-u KGB.Orice om treaz si intreg la cap intelege ca sintem un neam pe care ne-au dezbinat Ocupantii lacomi rusi.Iar acei care-i servesc sau ii mai asteapta pe stapinii lor, sint scusurile societatii.Toate risurile din sate si orase pe care bolshevicii i-au facut nacialnici ca sa poata controla teritoriile ocupate.(ia vedeti cine sint sefii de azi...majoritatea urmasilor servitorilor rusilor;ei si pun minusuri aici)
 • +4 (4)
  Dodon e separatist, el incurajeaza dezbinarea "moldovenilor" in doua state.
  Sa se duca Dodon in Iasi sa-si promoveze aceasta idee. Sa vedeti cum calcat in picioare va fi tot de moldovenii :)) Caci adevaratii moldovenii stiu ca-s romani.
  Acest separatit tre de bagat la racoare pe viata, si pe toti separatisti.
 • +2 (2)
  http://www.iubescmoldova.ro/ru/
  Este versiune si in rusa!
 • +3 (3)
  O istorie, o doină, o mămăligă, o horă, o limbă, UN popor Roman, ce p... măsîi mai cătutați păduchi la broască
 • +4 (4)
  Dialog din clipul dodonizator:
  .
  - ”Uăi a iu from?”
  - ”Uăi, МАЛДАВАН!!!”
  - ”Siou, iu'r fram Maldova!”
  .
  Culmea imbecilismului! :)) Rușine, blegilor, pentru așa clipuri de ”promovare”! :))
 • +1 (1)
  sintem VALAHI(romani) STEFAN CEL MARE ERA ,ESTE SI VA FI VALAH SI VORBEA LIMBA VALAHA, DECI SINTEM ROMANI SI PUNCTUM,IAR ACEASTA BIDLA DE G...NDO SI TOATA COLOANA A 5 - ''MALDAVENI CARE VARGHESC MALDAVENESTE'' COTETUL SIBERIA VA ASTEAPTA CA E PUSTIE NU E POPULATA DRAGI PORCI SI BIDLE RUSE
 • -1 (1)
  noi suntem ....MAAAAARI KURVE RUMANESTI(ori romanesti ori tiganesti tot un drak)....SIIIIII PUKTUM....
  • +1 (1)
   Imbecilule mancurtizat, chiar crezi că e nevoie să te caci pe aici în comentarii?
   .
   Cacă-te la ma-ta acasă. Spune-i astfel mulțumesc, pentru faptul că te-a crescut un mancurt imbecil. ;)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri