(video) Reacția Maiei Sandu la referendumul de revocare a lui Chirtoacă: E un joc între Plahotniuc și Dodon

Președinta PAS, Maia Sandu, susține că în cazul în care se vor organiza alegeri pentru funcția de primar în Chișinău, formațiunea pe care o conduce se va implica. Deocamdată nu se știe cine va fi candidatul PAS pentru primăria capitalei. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

(video) Reacția Maiei Sandu la referendumul de revocare a lui Chirtoacă: E un joc între Plahotniuc și Dodon
studioul UNIMEDIA (Foto: UNIMEDIA/Igor Rotari)

”Referendumul de revocare a lui Chirtoacă este un joc al lui Plahotniuc cu Dodon și noi nu participăm la acest joc. Nu suntem deloc încântați de modul în care ar trebui să fie administrată primăria și Chirtoacă ar trebui să plece, dar este un joc al lui Plahotniuc și Dodon și noi nu participăm în jocul lor”, a precizat invitata.

Pub

 

Politiciana mai spune că deocamdată nu este clar dacă există și o înțelegere despre cine ar trebui să câștige primăria.

”Totul se face pentru ca Dodon să obțină și el ceva. Dodon demult și-a dorit să se întâmple alegerile la primăria Chișinău. Nu e clar dacă înțelegerea este și în raport cu cine ar trebui să câștige primăria. Dar e clar că locul la primărie trebuie pus în alegeri”, a menționat Maia Sandu.

Președinta PAS crede că primarul Chirtoacă va fi impus să plece. ”Plahotniuc are suficiente instrumente ca să îl determine să plece și fără referendum. Referendumul e doar un element al jocului”, a conchis invitata.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub