ora: 10:19, 23 mai 2014 8660 15 Autor: Dumitru Ciorici

(video) Reacția lui Voronin: Toți trădătorii să facă la fel ca Tkaciuk


Video se incarcă ...
(video) Reacția lui Voronin: Toți trădătorii să facă la fel ca Tkaciuk
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Reacția președintelui PCRM la anunțul cu privire la depunerea mandatului de deputat de către Mark Tkaciuk a fost foarte scurtă, dar și cu mult sens. Vladimir Voronin a declarat la Parlament următoarele: „Toți trădătorii trebuie să-i urmeze exemplul și să-și depună mandatul”.

UNIMEDIA amintește că azi, 23 mai, în debutul ședinței Parlamentului Igor Corman a anunțat că a fost înregistrată o cerere cu privire la depunerea mandatului de deputat al comunistului Mark Tkaciuk. Acesta este cel de-al nouălea deputat care părăsește fracțiunea parlamentară a PCRM. După alegerile din 28 noiembrie 2010, PCRM au obținut 42 de mandate. În urma plecărilor deputaților, fracțiunea a rămas cu 34 de mandate. Conform listelor electorale PCRM, următorul pretendent la funcția de deputat este Vladimir Telnov.

Comentarii (15)
 • -1 (5)
  Voronin este in traur, persoana in care a avut incredere i-a dat cea mai mare lovitura...batrinul se duce la fundul marii, nu are nici o sansa la alegeri.

  Sunt cetățean activ
  • -1 (5)
   Da eu nu cred in tot acest circ, mai probabil este ca acest Voronin cu Tkaciuk fac un nou joc politic si incearca sa minta cetatenii.
   • 0 (6)
    Voronin se grabeste cu declaratiile si cu insultele insa e clar ca buna ziua ca merg dupa un scenariu ca sa fie mediatizati si lumea sa vorbeasca despre ei.vedem ce urmeaza pina la urma

    Sunt cetățean activ
    • -2 (4)
     Daca situatia era intradevar atit de grava pentru PCRm atunci Voronin era sa-si piarda cumpatul, da asa el tare calm spune ca Tkaciuk bine face ca-si depune mandatul si indeamna si pe altii care au plecat sa-si depuna mandatul. Mii greata de ei chiar ne au de prosti.
     • -2 (4)
      Orice nu ar mai gindi, oricum sunt in scadere si asta vedem din sondajele care sunt facute. Lumea are tot mai putina incredere in ei pentru ca stiu sa promita in schimb sa nu faca nimic.

      Sunt cetățean activ
      • -2 (4)
       Parca vad ca acest Tkaciuk ori isi face partidul sau ori merge la Usatii Renato si pina in final tot cu comunistii va face alianta, acestea sunt incercari disparate de a mai rupe ceva voturi. Trebuie de privit clar situatia si de realizat ca ei ne mint.
       • -3 (3)
        Comunistii isi mai fac vri-un partid clona se pare, asa incep ei campania electorala, se disperseaza pentru a aduna voturi mai multe si in final iar sa se uneasca printr-o alianta.
  • -1 (3)
   PCRM pleca pe apa simbetei ,partidul tradatorilor incepe sa se distruga.COmunistii doresc distrugerea RM ,nu trebuie de lasat pe comunisti sa cistige ca o sa distruga RM cu totul cum au facut in mandatele anteriare ale lor
 • -2 (6)
  PCRiMinal se duce de rapa liber. Sa se duca duca-se unde si-a intarcat necuratul copii. Bine-ar fi, dar ceva pute. Ceva care s-a oprit in beregta Irodului Tikaciman. Cinele cele de taina, orgiace, bahice sau nu, in lupanarul igNobil. Trisuri!!! Trisarea te inalta, trisarea te coboara, trisarea iti da viata si tot ea te omoara. Ursul cui si cui sopteste: "Te invit sa ne cuplam/ Ce spui, cioara (iapa, oaie, capra), incercam?"
 • -1 (3)
  sarmanelul vologhia mai ca nu plinge
 • -1 (5)
  Cred ca aceasta lovitura data de Tkaciuk lui Voronin va fi ultima dupa care PCRM va disparea din viata politica. S-a zis cu acest partid de nimic. Insa urmatorii pasi a lui Tkaciuk deasemenea pun pe ginduri, oare sa fiie adevarat ca va merge la Renato Usatii sa-i fiie PR-manager??
  • -2 (4)
   Categoric! La ReNATO rUsratii! Ordin de la Rogaozin! In scopul imbunatatirii intereselor si intaririi feselor. Doi poponauti. Gaoz pe gazo se sus-tine!!!
 • -1 (1)
  Voronin: „Toți trădătorii trebuie să-i urmeze exemplul și să-și depună mandatul”.
  Astfel, Voronin la făcut trădător şi pe Tcaciuc.
  Voronin iar a gafat! De data aceasta atît de serios, încât i-au sărit în ajutor toţi parlamentarii comunişti.
  Mai degrabă, Tcaciuc, nu mai vrea să-şi piardă timpul preţios zădar în Parlament.
  A urmat exemplul lui Plahotniuc! În afara parlamentului Tcaciuc va fi mult mai eficient pentru strategia PCRM!
 • 0 (0)
  Comuniştii fac sadea
  Revoluţia lor de catifea:
  Cu tantamuri şi taclale,
  Cu vuiet de butoaie goale...
  ***********************
  Nu revoluţiile-s ieşirea
  Ci numai dacă-nfăptuim UNIREA.
 • 0 (0)
  Pentru ce atatea deputati la o tara asa de mica? Oricum nu mai e nimic de furat...padurile is luate si ingradite, terenurile cele mai frumoase de pe malul Nistrului la fel. Oamenilor ce le-a ramas?

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA