(video) Reacția lui Lupu, după încăierarea cu Petrenco

Marian Lupu susține că nu a avut nici cea mai mică intenție de a-l lovi pe Grigore Petrenco, care i-ar fi adresat mai multe injurii în sala plenului. Democratul spune că s-a apropiat de comunist pentru a-l potoli și a-i propune să se retragă în doi în altă încăpere, unde să discute decent, ca între bărbați, transmite UNIMEDIA.

Liderul PD spune că nu l-a îmbrâncit pe deputatul PCRM, ba din contra, că l-a atins în mod delicat și că a vrut să-l „îmbrățișeze gingaș, frățește, aproape părintește”.

„În timp ce mergeam spre locul meu, eu am fost presurat cu un șir întreg de cuvinte indecente. M-am apropiat și i-am zis că fiecare bărbat trebuie să știe să răspundă pentru cuvintele sale. I-am zis să mergem în altă sală din afara sălii plenului și să discutăm ca bărbații. Ce a urmat, ați văzut și dvs”, a spus Lupu.

Marian Lupu a refuzat să specifice dacă pumnii lui Petrenco l-au atins sau ba. Totodată, liderul PD spune că nu „l-a zgâlțâit pe Petrenco”: „Voi nu știți cum zgâlțîi eu și nici nu vă doresc să aflați acest lucru”.

Pub

Democratul a specificat că deputații comuniști care au sărit la bătaie trebuie să fie trași la răspundere și să fie pedepsiți pentru comportamentul lor huliganic.

(video) Bătaie generală în Parlament 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI