ora: 19:09, 24 dec 2013 13847
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Reacția lui Lupu, după încăierarea cu Petrenco


Video se incarcă ...
(video) Reacția lui Lupu, după încăierarea cu Petrenco
Marian Lupu, lider PD
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Marian Lupu susține că nu a avut nici cea mai mică intenție de a-l lovi pe Grigore Petrenco, care i-ar fi adresat mai multe injurii în sala plenului. Democratul spune că s-a apropiat de comunist pentru a-l potoli și a-i propune să se retragă în doi în altă încăpere, unde să discute decent, ca între bărbați, transmite UNIMEDIA.

Liderul PD spune că nu l-a îmbrâncit pe deputatul PCRM, ba din contra, că l-a atins în mod delicat și că a vrut să-l „îmbrățișeze gingaș, frățește, aproape părintește”.

„În timp ce mergeam spre locul meu, eu am fost presurat cu un șir întreg de cuvinte indecente. M-am apropiat și i-am zis că fiecare bărbat trebuie să știe să răspundă pentru cuvintele sale. I-am zis să mergem în altă sală din afara sălii plenului și să discutăm ca bărbații. Ce a urmat, ați văzut și dvs”, a spus Lupu.

Marian Lupu a refuzat să specifice dacă pumnii lui Petrenco l-au atins sau ba. Totodată, liderul PD spune că nu „l-a zgâlțâit pe Petrenco”: „Voi nu știți cum zgâlțîi eu și nici nu vă doresc să aflați acest lucru”.

Democratul a specificat că deputații comuniști care au sărit la bătaie trebuie să fie trași la răspundere și să fie pedepsiți pentru comportamentul lor huliganic.

(video) Bătaie generală în Parlament 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (6)
  bla bla ca de fiecare data.
  • -1 (7)
   Lupu a procedat destul de normal. A luat apararea deputatului Palihovici, unei doamne. Petrenco daca este badaran - badaran va ramine.
   • +2 (6)
    Comunistii sunt niste magari.
    Ei nu se pot comporta ca niste oameni teferi la cap.
    Evident ca Petrenco a inceput bataia. Se vede clar cum Lupu vrea sa-si ia locul, iar Pentrenco urla in gura mare la adresa democratului. Precis ia spus ceva urit ca de altceva nu sunt in stare banditii lui Voronin.
    • -1 (5)
     Unu, Doi - Comunistii la gunoi!!!
     Nu are Moldova o opozitie constructiva. Comunistii sunt niste magari buni numai sa injure. Pentru ei nu conteaza ca lumea se uita la ei. Ca vorbesc cu o doamna sau nu. Doar Lupu a vrut doar sa-i spuna comunistului Pentrenco sa se comporte mai frumos fata de doamne, iar ei, impreuna cu Tkaciuc au sarit la bataie ca niste smintiti.
     • -2 (4)
      In cazul de fata Lupu a procedat destul de corect. A incercat sa-l linisteasca pe Petrenco ca o lua razna cu totul. Am impresia ca cei din pcrm nu sunt sanatosi la cap. IN afara sa urle si sa sara la bataie nu sunt in stare de nimic. Imi pare nespus de rau care au votat cu pcrm la alegerile trecute.
      • 0 (2)
       Comunistii oare nu s-au saturat sa provoace haus si sa incurce la buna activitate a Parlamentului?

       Sunt cetățean activ
       • 0 (0)
        Bravo, Lupu un adevarat gentelmen o reactie fireasca in limitele normale a unui om bine educat si profesionale! Iar comunistii ca niste animale de turma!

        Sunt cetățean activ
 • 0 (6)
  Nici nu ma mir ca Petrenco a injurat. 100 % sigur de asta. Este bun de gura deputatul comunisti si nu prima oare cind ii injura pe altii. Lupu a procedat demn. A luat apararea deputatului Palihovici, unei doamne.
  • 0 (2)
   Petrenco a vorbit urit in adresa unor doamne Deputate si era normal ca Marian Lupu sa se apropie si sa-i faca o observatie pecind acela a creat din asta bataie deja.

   Sunt cetățean activ
 • -2 (4)
  Lupu sa comportat prea bine cu misoginul de Petrenco! Sa fi fost eu, in bateam jos cu picioarele pentru ofensele cu care a venit nemernicul!

  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  Nu era vorona si rosca sa le arate cum se fuckce treaba intre doi barbati acolo...Bai scoala trebue domnilor defutati,scoala!!!
 • +2 (4)
  zalupa cica:'' voi nu stiti ce inseamna cin eu zgiltii'' ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) mda)))))))))))))))))))))))))))))))) las-o ba balta zalupaaaaaa cu zgiltiitul tau )))))))))))))))))) 2 metri de bulbci si nimic mai mult esti un porc si dobitoc ca si toti comunistii
  • +1 (3)
   "Masura tuturor lucrurilor" lupiste! In definitiv, megalomanul Marianus Ilici cu minte sucita si-a aratat, in sfarsit, chipul de bestie.
 • +1 (3)
  canciuga de zalupa, mii gretea de bulbucii de 2 metri
 • 0 (2)
  Slabak, na! Doi metri de bulbuci și nu l-o putut da jos pe Grigorii Ivanovici Petrenko...
 • +1 (3)
  Noi Romanii Basarabeni nu avem de perdut nimic daca lupu si petrenco se vor ucide unul pe altul.Si daca voronin cu plohotnik se vor ucide s m a...

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Incaerati-va si muscati-va intre voi ca lupii, comunisti odiosi ce sunteti! Iata , boys, pe cine tineti in brate si i-ati cocotat cu mainile voastre pe scena PARLAMENTLUI!! Iata chipul cel adevarart al RSS MOLDOVENEASCA si povestea ei mincinoasa de succes!! CREDETI CA LEANCA& FILAT SUNT MAI BUNI?
  Tot lupi comunisti in blana de oaie ca si PONTA PLAGIATORUL !!
  Doamne, dar cu ce a gresit poporul asta roman si de peste si de dincoace de PRUT, sa voteze tot cu comunisti de 24 de ani???
  In 23 decembrie 1989 strigam in TIMISOARA cum strig si acum din rasputeri JOS C O M U N I S M U L!!
 • -1 (1)
  oo boje..."voi nu stiti ce inseamna cand eu zgaltii",shii di zloi al nostru "doi metri de bulbuci".
 • 0 (0)
  Lupu ce, nu-l ia somnul dacă nu minte?
  Pe video e clar că s-a apropiat de Petrenco şi la îmbrîncit violent.
  Îl înţeleg pe Petrenco - a avut motiv formal sa-i frece o labă lui Lupu. Cred că mulţi dintre noi n-ar refuza să rămînă unul la unul cu unii deputaţi )))
 • +1 (1)
  mare farmazon e lupu !)))
 • 0 (2)
  Balcaz, orb si rece ca moartea, Lupus Sistemic, fatada PDMarasvie, s-a crezut un geniu invincibil! Batrancios ca lumea, imputit ca mlastina, comunistoidul MariAnus Ilici, asa-numitul socialist bolnav de mancurtism evident, va pieri inabusit de Plahoit si de propria masca (a lasitatii), asistat de cioroi. Oricum, busculada ii va da insomnii acestui spirit malefic, smenar ordinarspagar, slugarnic pana la abject. Din doua, una: "plomo a plato", ceea ce inseamna "un glonte in cap sau mita"...
 • 0 (0)
  Petrenco a spus adevarul,Lupu e o curva care umbla cu covorasu cubtioara.Mereu e prigatit sa se asterne daca va dori Plahotniuc.Lupu nui barbat,Lupu e o curva, si nu numai politica.Da Petreco e comunist dar asta nu inseamna ca nu are dreptate.
 • 0 (0)
  Bravo Lupule !chiar nu inteleg ,chiar nu puteti sa le futeti doua capace in botul lui Tkaciuk si in ratul lui petrenco ?Scoateti in afara legii acesti maimutoi de comunisti ! Cerem interzicerea partitului comunist !!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA