ora: 12:03, 25 apr 2013 5879 12 Autor: Cristina Buzovschi

(video) Protestul zgomotos al PCRM din cadrul ședinței Parlamentului


Video se incarcă ...
(video) Protestul zgomotos al PCRM din cadrul ședinței Parlamentului
Sala Plenului
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Teatru în cadrul ședinței în plen a Parlamentului. Comuniștii era cât pe ce să dărâme mesele din cadrul sălii de ședințe a Legislativului, nemulțumiți că speakerul Marian Lupu a anunțat, la solicitarea grupului minoritar din PL, o nouă pauză de o oră a ședinței. Deputații PCRM au lovit cu pumnii, cu putere în mese, protestând astfel decizia președintelui de ședință, relatează UNIMEDIA.

Comuniștii au vrut ca solicitarea liberalilor să fie supusă votului. În același timp, Ion Hadârcă, liderul grupului majoritar din PL, a anunțat de la tribuna Parlamentului că ei nu au solicitat pauză și că ședința trebuie să continue. Reacția liberalilor „reformatori” a fost aplaudată de comuniști și liberal democrați.

Marian Lupu, deși a fost huiduit de fracțiunea PCRM, a făcut o plecăciune în fața deputaților.
 
După o mică ezitare, liberal democrații au părăsit sala, iar vicepreședintele Parlamentului, Liliana Palihovici, a anunțat că ședința va fi reluată la 12:45.

Comentarii (12)
 • +6 (12)
  avind in vedere ca influenta PD devine una foarte canceroasa pentru institutiile statului , mai bine un guvern intre PLDM,PCRM si PL(reformat) ,decat o mafie de care nu a mai avut Moldova ca stat vreodata.
  • +2 (6)
   Tare ma tem ca ai dreptate....
   • +2 (4)
    Tare ma tem ca esti cu mintea spalata

    Sunt cetățean activ
  • 0 (6)
   Filat nu degeaba si-a cistigat "titlul" de PROSTĂNAC. El crede ca Voronin spre deosebire de Ploha n-o sa-l chidanească. Mare-i prostia omenească! Lui Voronin nu-i trebuie nimic altceva decît să arunce tara în anticipate - deaceea va sustine toate initiativele destabiliztoare. Apoi va urma chidosu'. Dupa alegerile anticipate nu va exista nici un fel de coaliție, va fi MAJORITATEA (POSIBIL CĂ CONSTITȚIONALĂ) A COMUNISTILOR. Beliți ochii în sondaje!
  • 0 (4)
   Mai, PROSTIMEA lui Filat,pro Comunista, voi chiar va-ti pierdut mintile cu totul? Voi aduce-ti mafia in guvern, iar acum cand Filea deschide drumul Comunistilor la putere, voi imbratisati cu caldura aceasta decizie.Oare acesta este motoul vostru de a aduce Comii la putere din nou?
   Doar frica revenirii la putere a Comunistilor a si fost motivul de "reformare" a lui Hadirca si ceilalti tradatori, iar acum voteaza cu ambele mani impreuna cu Comii?
   Oare acest lucru nu demonstreaza ca Filat este dusmanul cel mai mare a R.M. iar Hadirca si ceilalti tradatori nu sunt altceva decat niste executanti?
   Acum PLDM isi pierde si mai mult din imaginea si asa sifonata datorita lui Filea.
   Nu stiu cum face-ti voi, dar de fiecare data reusiti sa stabiliti un nou record la capotolul prostie.

   Sunt cetățean activ
  • +1 (1)
   Cred ca cineva mai vrea o palma si peste obrazul drept nu i-a ajuns una?
   .....
   si nici nu i-a ajutat sa se trezeasca din visurile mari si sa vada exact unde a gresit? ,ce si cum se poate corecta?
   Razbunarea este pentru oameni mici!
 • +1 (7)
  PD - partidul mafiei! Strans gramada, scosi in piata si stopiti cu DDT! Asta merita aceste slugi inepte ale C/P-apusarului, oligarhului si talharului PLAHOIT!
  • +1 (3)
   bravo neconformistule jos PD!!!
 • 0 (8)
  Dar mafia PLDMisto-PCRMista nu va fi canceroasa deloc! Harbuzu care s-a copt demultusor deja incepe sa se bihleaca, deaceea in Parlament azi puteeee foarte tare!
 • +3 (3)
  nu cred ca am vazut vreo-data atita cinism si dispret fata de cetateni, ca cel de care da dovada intreaga clasa politica din RM (atit guvernarea, cit si opozitia).
  Rusine
 • -1 (5)
  ce umbla baistrucul cela de harirca cu declaratii!? lui nu-i este clar ca el e nimeni deja? Sa se prezinte ca deputat neafilitat simpatizant al PLDM si sa nu mai iasa la microfon cu "de jure" al lui! El nu este membru PL si nu poate reprezenta PL-ul in Parlament!
  • -1 (1)
   e in agonie lasatil sa se mai afle putin la microfoane :D
   ----
   miroase a anticipate

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA