(video) Profesorul care i-a numit pe rușii din Bălți „proști nefericiți” a fost demis

UPDATE: Profesorul a fost demis pentru comportament nepedagogic.

Un profesor de Geografie din Bălți riscă să-și piardă locul de muncă din cauza limbajului său, utilizat în timpul unei ore. Acesta le-a ținut „o lecție de istorie” elevilor, numind populația rusă din oraș drept „proști nefericiți”.

„Ești încă un papă-lapte. Eu am 65 de ani, sunt însurat. Tu ești un nefericit. Reiterez încă odată - Rusia este ocupant aici. Sunt țări precum Georgia și Estonia care i-au negat pe ruși și nu mor de foame. Numai aici în Moldova nu vă puteți dezice de ei.

Proști nefericiți ce sunteți. Am să te trimit eu cu „cemodanul gol” în Rusia. Așa cum ai venit, așa ai să pleci. Niște mucoși nu-mi vor spune mie ce să fac. Ați scris pe toate gardurile din oraș că Bălți este oraș rusesc. Bălți e un oraș al porcilor. Porci ruși, care au uitat să plece de aici. O să vă fugărim de aici pentru totdeauna, pentru că ați venit și ați uitat să plecați. [...] Pe voi nimeni nu vă iubește, numai aici în Moldova s-au găsit deștepți”, a spus profesorul.

Discursul dascălului a fost înregistrat cu telefonul mobil de un elev și plasat pe YouTube.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI