ora: 14:39, 16 mar 2017 7699

(video) Prințul William surprins în timp ce dansa energic într-un club de noapte. A mers în vacanță fără Kate


(video) Prințul William surprins în timp ce dansa energic într-un club de noapte. A mers în vacanță fără Kate
Foto: captura video

A fost surprins dansând energic într-un club de noapte din stațiunea Verbier, în timp ce Kate este la palat cu copiii.

Într-o serie de clipuri, William, 34 de ani, apare dezlănțuindu-se prin mișcări de dans din mâini, în timp ce petrece cu prietenii într-un club de noapte din Elveția.

Potrivit Okmagazine, prințul cu siguranță nu va fi privit cu ochi buni de către Regina Elisabeta și de către simpatizanții monarhiei. El va fi viitorul rege și „a călcat deja strâmb”, după ce presa l-a criticat pentru că nu a participat la un eveniment major pentru regalitățile britanice, Commonwealth, pentru a merge în vacanță la schi în Elveția.

Numeroase clipuri video au apărut după ce William a fost aspru taxat pentru că a fost singurul membru-cheie al Familiei Regale care nu a participat la evenimentul de la Westminster Abbey, în ciuda faptului că această ocazie a avut o rezonanță profundă pentru monarh.  

Marți seara, Prințul William a fost văzut dansând din mâini pe melodia „I Got 5 On It”. Mai devreme în cursul zilei, Ducele de Cambridge a băut bere pe pârtia de schi cu prietenii lui, inclusiv cu un modelul australian, Sophie Taylor.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    Are si el dreptul sa-si raslaghiaska osul cateodata. Nu - o baut patanu o piva, doua, trei.... Important este sa nu se suie la lovan, oi vogan, tifuu la ruli !

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA