(video) Prințul William surprins în timp ce dansa energic într-un club de noapte. A mers în vacanță fără Kate

A fost surprins dansând energic într-un club de noapte din stațiunea Verbier, în timp ce Kate este la palat cu copiii.

Într-o serie de clipuri, William, 34 de ani, apare dezlănțuindu-se prin mișcări de dans din mâini, în timp ce petrece cu prietenii într-un club de noapte din Elveția.

(video) Prințul William surprins în timp ce dansa energic într-un club de noapte. A mers în vacanță fără Kate
(Foto: captura video)

Potrivit Okmagazine, prințul cu siguranță nu va fi privit cu ochi buni de către Regina Elisabeta și de către simpatizanții monarhiei. El va fi viitorul rege și „a călcat deja strâmb”, după ce presa l-a criticat pentru că nu a participat la un eveniment major pentru regalitățile britanice, Commonwealth, pentru a merge în vacanță la schi în Elveția.

Numeroase clipuri video au apărut după ce William a fost aspru taxat pentru că a fost singurul membru-cheie al Familiei Regale care nu a participat la evenimentul de la Westminster Abbey, în ciuda faptului că această ocazie a avut o rezonanță profundă pentru monarh.  

Pub

Marți seara, Prințul William a fost văzut dansând din mâini pe melodia „I Got 5 On It”. Mai devreme în cursul zilei, Ducele de Cambridge a băut bere pe pârtia de schi cu prietenii lui, inclusiv cu un modelul australian, Sophie Taylor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI