ora: 10:13, 11 aug 2017 35104
Autor: Tania Lozan

(video) Primarul de Bălți își etalează talentul în cântec. Renato Usatîi a înregistrat un duet cu renumita interpretă Irina Krug


(video) Primarul de Bălți își etalează talentul în cântec. Renato Usatîi a înregistrat un duet cu renumita interpretă Irina Krug
Foto: facebook/Renato Usatîi

Liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, își etalează din nou talentul muzical. De această dată, primarul de Bălți a înregistrat un duet cu renumita interpretă Irina Krug, soția răposatului cântăreț rus de chanson, Mihail Krug.

Usatîi a postat pe pagina sa de socializare un video, în care apare cântând alături de artista din Rusia, un fragment din cunoscuta piesă „Тебе моя последняя любовь”.

UNIMEDIA precizează că aceasta nu este pentru prima dată când primarul de Bălți își etalează talentul în cântec. În 2015, în timpul campaniei electorale, Usatîi a interpretat în fața alegătorilor o melodie dedicată guvernanților.

În același an, cu ocazia Zilei Independenței, la Bălț, pe scenă a urcat și Renato Usatîi, cântând alături de Eva Timuş, cunoscuta piesă „Je t'aime” a interpretei Lara Fabian.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +4 (4)
    Electoratul din Balti cred ca este in extaz cu asa un primar.
  • +3 (3)
    pai daca nu are alte ocupatii curind isi face si clip
  • 0 (0)
  • +1 (1)
    Nu e prea cantaret bun dar totus aplauze pentru indrazneala. Nu fiecare ar putea sa ia microfonul in mana si sa cante in public.

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA