ora: 15:33, 01 apr 2014 8191

(video) Plahotniuc vorbește despre oponenții politici și strategia PD


Video se incarcă ...
(video) Plahotniuc vorbește despre oponenții politici și strategia PD
Vlad Plahotniuc
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

„Dacă oponenții politici își doresc să fie agresivi, și noi vom fi agresivi. În Bălți sunt oponenți politici serioși. Pentru ca să îi câștigăm, noi trebuie să fim mai buni ca ei. Trebuie să convingem oamenii că Partidul Democrat Bălți poate să facă mai multe decât predecesorii”. Declarațiile au fost făcute de către Vlad Plahotniuc în cadrul unei întruniri a Partidului Democrat de la Bălți, informează UNIMEDIA.

„Vreau să vă felicit din partea liderului PD cu privire la evenimentele care au loc la Bălți. El e în deplasare. Eu îl voi înlocui astăzi.

În Bălți sunt oponenți politici serioși. Pentru ai învinge, dar noi îi vom învinge, vă voi spune cum să facem asta. Noi trebuie să fim mai buni ca ei, să convingem oamenii că PD din Bălți poate să facă mai multe și mai bine decât predecesorii. Îi vom convinge nu doar pe oameni, ci și pe oponenții noștri politici. Ei vor fi de acord cu asta. Puteți să fiți siguri!”, a spus Plahotniuc. 

Potrivit sursei, partidul are nevoie de oameni noi care să vină cu idei interesante. „Noi întotdeauna am ieșit învingători. După victorie reușeam să acumulăm resurse financiare și nu doar. Au venit alte timpuri, se schimbă oamenii și se schimbă și politica. Dacă se schimbă politica, trebui să ne schimbăm și noi. Dacă nu, va trebui să ieșim din politică. Dacă oponenții politicieni își doresc să fie agresivi, noi tot vom deveni mai agresivi. Noi trebuie să invităm oameni noi, cu idei bune. La următoarele alegeri parlamentare vom veni mai puternici, mai organizați și mai buni. [...] Noi putem demonstra că suntem cei mai buni, că putem transforma această țară în una comodă pentru toți cetățenii”, a spus Plahotniuc.

video: omg.md

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -11 (71)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Vlad,mai intii debaraseaza-te de Diacov si Lupu,apoi a sa fim cu tine
  • +4 (72)
   Da ce a facut Lupu si Diacov ca ei trebuie sa plece din politica?
   Nu uita ca anume datorita lui Lupu si s-a format in 2009 noua putere politica pro-europeana.
   • -1 (71)
    PDM, se debaraseaza doar de oameni inutili, care nu sunt competenti si care nu activeaza in interesul statului si a cetatenilor RM, asa ca Lupu si Diacov nu se incadreaza in categoria celor de care ar fi nevoie sa te debarasezi, ci dimpotriva ei trebuie de sustinut si de promovat, caci lui Lupu ii datoram si coalitia Pro Europeana, si proiectul de coalitie la nivel local, si relatii de colaborare cu multe state europene in care a efectuat vizite de lucur.
    • +6 (68)
     Intelegem cu toti pe cine are in vedere Plaha. Comunistii trebuie distrusi cu totul. Dupa comportamentul pe care l-a avut Voronin si talibanii sai in parlament, dinsii in general nu merita sa mai participe vreodata la alegeri. Comunistii in ultimul timp au devenit nu ca agresivi, ei sunt extremisti, radicali si reprezinta un pericol pentru independenta R.Moldova.
     • +5 (67)
      Exact dupa cum si promitea plahotniuc ca dupa demisia din postul de deputat se va concentra pe intilniri directe, si il vedem ca participa activ la consolidare si reorganizarea structurilor primare PDM, ce va spori si eficienta si profesionalismul in activitatea lor de a aduce progres si dezvoltare in statul nostru.
      • +5 (67)
       Comunistii numai sunt buni de nimic. Ei numai stiu sa raga in gura mare, in stinga si dreapta fara niciun rost.
       Plahotniuc nu a spus nimic iesit din comun.
       Asa si este acuma: vrei sa obtii ceva, atunci insista mai mult. asa sunt legile acuma.
       • +2 (66)
        multe s-a mai vorbit despre acest Plahis. citeodata dam imi stau in git toate informatiile precum dinsul ar fi implicat in tot felul afaceri murdare si tot asa. in realitate vedem insa ca dinsul numai este implicat in niciun fel de scandal si ca toate informatiile murdare despre el sunt doar niste zvonuri de presa galbena. plus ca dinsul a demonstrat ca nu are pentru ce sa se ascunda si a renuntat la mandatul de deputat. asa ca imunitate parlamentara nu are.
        • 0 (60)
         cit despre comunisti - ei trebuie distrusi definitiv si sper lui Plahotniuc sa i se primeasca acest lucru. el doar nu odata a spus ca daca comunistii vor continua sa promoveze separatismul in tara, nesupunerea civica, apoi va face tot posibilul, in mod legal evident, ca PCRM sa dispara ca entitate politica.
         • -5 (47)
          Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
          Plahotniuc de la venirea sa in politica, a promis un lucur, ca e nevoie de schimbare in Moldova, si de inlaturare a comunistilor de la putere. Si uite ca obiectivele sunt atinse! Talibanii sunt in criza interna de dispersare, iar valorile europene si democratice pe larg raspindite in structurile de stat.
   • +1 (1)
    lynch,lasa povestile despre lupu cu diakov si "noua putere politica pro-europeana" ca e p-u prosti. Cunoaste lumea f.bine cine este si unul si celalalt...doi slugoi rusesti pina la maduva oaselor si curve politice.Atit
    • -2 (2)
     nu sunt de acord cu tine. sa nu fost Lupu in 2009 nu avea sa se mai formeze niciun fel de alianta pro-europeana. celorlalte partide pur si simplu nu avea sa le ajunga voturi pentru aceasta alianta.
     si Lupu cind inca era in PCRM nu odata a spus ca Moldova trebuie sa integreze in UE. de asta dinsul si a plecat de la PCRM.
     • +1 (1)
      Victor,apoi asta e din acei ascunsi ca Filat,Leanca,Diakov.Tradeaza in momentul hotaritor.Nu ca Dodon,Voroni care pe fata lupta contra moldovenilor.Ai vazut Roska ce "patriot" era si pina la urma cine este.
      • 0 (0)
       si cind a tradat Lupu?
       poate ca ai in vedere ca i-a tradat pe comunisti? aceasta tradare i se iarta. locul sau niciodata nu a fost printre talibanii si extremistii aceea de comunisti.
       • 0 (0)
        si plus ca dinsul de nenumarate ori a spus ca procesul de integrare europeana este prioritar pentru tara noastra.
        de aceea nu este normal sa spui ca a tradat pe cineva.
        daca se va ajunge chiar la o tradare, atunci si vom vorbi.
        pina cind este prematur sa spunem ceva.
  • -4 (54)
   "Pentru ai învinge, dar noi îi vom învinge..." se vede ca Plahontiuc are carizma de invingator. Este un strateg bun, nu in zadar i-a reusit sa ajunga NR.1 in business.
   Zic eu, dar si familia mea, de asa fel de oameni avem nevoie si in politica.
 • -1 (59)
  Plahish asta, pina la urma inteleg ca chiar doreste sa schimbe ceva in RM, dar comunistii din frica sa nu-i distruga au trecut la manipulare si deinformare, si nu au sustinut proiectele lui Plahotniuc care aveau unimpact social de scara inalta, asa ca magazinele sociale, sau votul Mixt si multe altele initiative apreciabile.
 • +2 (58)
  sarmana PUblica e unica care e obligata sa arate acest circ
 • +7 (47)
  Liderul PDMirla e de paie, "eu sunt boss-ul", Plahoit-Despot-Voda! Atatia si atatia trasfugi, noi si aproape comunistoizi cu totii, s-au alipit si unde-i rezultatul? Adulatorii lui Boronila-bosorogila nu scad. Culmea, PD se dezumfla, iar plebea comunista se umfla, pesemne dupa atata fasole turceasca-PDemica plahoit-tica. Cine a promis ca va intra in fiecare casa, curte? Teama este normala. Altfel spus: "Noi muncim, noi nu gandim". Glandele suprarenale secreta adrenalina, totul va fi bine. La ananghie...se vor cupla tot cu ei, cu neo sau criptobolsevicii care i-a avortat. Sus partidul reptilei impostoare, ca-i partidul conjuratiilor tradatoare.
  • -9 (19)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   nonconformistule, bleadi, tu esti dus cu pluta tare.
   mai ai de aiurit la adresa lui Plahis. pur si simplu toti se linistesc si incep a intelege ca tot ce s-a spus despre Plaha au fost doar niste minciuni, iar tu tot continui aberatiile primitive si fara de gust.
   sincer iti spun ca trebuie sa te lecuiesti putin.
 • +2 (2)
  in sfirsit si confirmarea din prima sursa ca toate dosarele penale intentate de catre cna pe persoane cumsecade din pldm au fost nu altceva decit agresiunea in manifestare. numai Filat a inceput sa le dea peste clanturi, au inceput dosariada... ma bucura macar ca omul a fost discret.
  • -1 (3)
   ei da....nu vreau sa amintesc si alte detalii din trecut, insa nici pe departe nu ai dreptate.
   din cite tin minte, din interceptarile acelea telefonice, anume domnul Filat spunea subalternilor sai pe cine sa intimideze si pe cine nu.
   sau ati uitat deja vorba - "ia si le da putina раслабон, iar pe ceilalti ia si le blcheaza conturile"
 • +4 (4)
  sa inteleg ca unimedia e invadata de lingai si slugi de a lui plahotniuc, care pun plusuri ???
 • +4 (6)
  Plohotniuc poate să-i învețe pe cei de la Bălți cum să fure mai mult,dar să nu-l întreacă cumva. El este hoțul numărul unu în stat,dar nu nr 1 în business.
  • -1 (3)
   putin ce-mi pasa de averile lui Plaha. citi bani are, cu ce masini se plimba si cit este de bogat.
   hai sa ne aducem aminte ca dinsul a renuntat la mandatul de deputat, astfel si la imunitatea parlamentara..oare acest lucru nu spune multe?
   eu zic ca spune si anume ca dinsul nu a venit in politica ca sa se imbogateasca. probabil s-ar fi gindit ca vrea lumea sa auda...cine stie ce factori psihologici au stat la baza. el a venit in politica deja bogat.
   privit numai in Slovacia ce se intimpla - presedintele statului a devenit un milionar si mecenat..pur si simplu exista un stereotip la noi ca indata ce esti bogat, inseamna ca esti bandit.
 • +3 (3)
  Ploha minte poporu cu televizoru,daca nu las cunoaste cine ar fi as mai zice...tine in jurul lui toata pleava societati sa danseze precum canta el...
  • -3 (3)
   Plaha in general rupe bicicleta asa cum doreste. citeva notite din biografia sa:
   - anume din cauza lui a inceput al doilea razboi mondial;
   - el a fost primul om de afaceri care a finantat toate cercetarile amercanilor cu scopul de a crea bomba atomica. cred ca stiti de proiectul Openheimer?
   - el a l-a ajutat si pe Gagarin sa zboare in cosmos;
   - el si a distrus URSS;
   - a lucrat citiva ani pentru CIA. fost spion in URSS;
   - el pe Putin l-a ajutat sa ajunga la putere si sa-l inlature din politica pe Berezovsky;
   - si doar nu credeti ca in zadar a fost in SUA cu doi ani in urma: a fost special ca sa-l ajute pe Obama sa cistige al doilea mandat. apropo, alegerile au fost fraudate. Obama a cistigat pe nedrept;
   - si el mai are o frizerie pe strada Dacia 50. se numeste Edelweis.
 • +2 (2)
  Plahotciuc vrea sa fie urmatorul Presedinte de tara.
  Asta-i scopul final . Si nu in ultimul rind sa-si apere bogatiile,care le-a acumulat prin minciuna si fraude mari.
  • -1 (1)
   nu prea sunt de acord cu tine. Plaha si-a facut averile inca inainte de a veni in politica. cind a devenit deputat el deja avea o bogatie impunatoare. si daca sertios deja imi este totuna de unde si cum dinsul a obtinut asa bani. principal sa faca ceva pentru aceasta tara. si din cite vad dinsul incearca sa schimbe ceva, anual facind donatii de milioane de lei pentru oamenii saraci din tara. promovind tinerele talente care nu se pot promova de sinestatator. asa ca eu numai am nimic impotriva lui. multe pina acuma s-a aiurit.
 • 0 (0)
  La scară naţională
  Va fi dezastru şi durere
  Prin accederea imorală
  A oligarhiei la putere.
  *******************
  Ca mafioţii să nu facă ţării harachiri
  Să luptăm cu toţii pentru cauza UNIRII.
 • +1 (1)
  Cei mai agresivi, incompetenţi, iresponsabili, hapsini, imorali- sunt pădiştii. RUŞINEA RM.
  • 0 (0)
   nu chiar sunt de acord cu tine.
   de cind a fost creata coalitia, alianta de integrare europeana, cei din PD au cei mai toleranti si deschisi spre un dialog cu ceilalti colegi.
   asta deja alta componenta a coalitie, una verde, nu prea a inteles ce inseamna dialog si guvernare de coalitie.
   in orice caz, democratii intotdeauna au dat dovada de maturitate politica.
   si plus ca ei, dupa mine, sunt cei mai realisti si pragmatici. nu vorbesc mult si promit lumii mii si sute...ca pe urma nimic sa nu realizeze...asta probabil si apreciez la democrati.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA