(video) Plahotniuc vorbește despre oponenții politici și strategia PD

„Dacă oponenții politici își doresc să fie agresivi, și noi vom fi agresivi. În Bălți sunt oponenți politici serioși. Pentru ca să îi câștigăm, noi trebuie să fim mai buni ca ei. Trebuie să convingem oamenii că Partidul Democrat Bălți poate să facă mai multe decât predecesorii”. Declarațiile au fost făcute de către Vlad Plahotniuc în cadrul unei întruniri a Partidului Democrat de la Bălți, informează UNIMEDIA.

„Vreau să vă felicit din partea liderului PD cu privire la evenimentele care au loc la Bălți. El e în deplasare. Eu îl voi înlocui astăzi.

În Bălți sunt oponenți politici serioși. Pentru ai învinge, dar noi îi vom învinge, vă voi spune cum să facem asta. Noi trebuie să fim mai buni ca ei, să convingem oamenii că PD din Bălți poate să facă mai multe și mai bine decât predecesorii. Îi vom convinge nu doar pe oameni, ci și pe oponenții noștri politici. Ei vor fi de acord cu asta. Puteți să fiți siguri!”, a spus Plahotniuc. 

Potrivit sursei, partidul are nevoie de oameni noi care să vină cu idei interesante. „Noi întotdeauna am ieșit învingători. După victorie reușeam să acumulăm resurse financiare și nu doar. Au venit alte timpuri, se schimbă oamenii și se schimbă și politica. Dacă se schimbă politica, trebui să ne schimbăm și noi. Dacă nu, va trebui să ieșim din politică. Dacă oponenții politicieni își doresc să fie agresivi, noi tot vom deveni mai agresivi. Noi trebuie să invităm oameni noi, cu idei bune. La următoarele alegeri parlamentare vom veni mai puternici, mai organizați și mai buni. [...] Noi putem demonstra că suntem cei mai buni, că putem transforma această țară în una comodă pentru toți cetățenii”, a spus Plahotniuc.

Pub

video: omg.md

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub