ora: 13:54, 05 feb 2013 8423 33 Autor: Victoria Dodon

(video) Plahotniuc declară că vrea împăcare cu Filat, „pentru binele societății”


Video se incarcă ...
(video) Plahotniuc declară că vrea împăcare cu Filat, „pentru binele societății”
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Prim-vicespeakerul Parlamentului, Vlad Plahotniuc, recunoaște că Alianța a trecut prin anumite situații tensionante, dar momentul a fost depășit. Referindu-se la dezvăluirile liderului PD, Marian Lupu, precum că Filat și Plahotniuc s-ar fi încăierat la ultima ședință a consiliului AIE, cel din urmă susține că optează pentru împăcare. 

„A fost un moment de tensiune, care a răbufnit, dar s-a consumat”, a declarat Vlad Plahotniuc după ce a fost audiat de Comisia parlamentară de anchetă a cazului omorului din Pădurea Domnească.

Plahotniuc a adăugat că depășirea problemelor din cadrul AIE este absolut necesară, pentru binele cetățenilor. „Cu toate că situația este, sau mai mult a fost, destul de tensionată în relațiile dintre componentele Alianței, consider absolut necesar, pentru binele societății, nu pentru noi, să comunicăm, să discutăm toate problemele apărute ca să le rezolvăm”, a completat sursa.

Pe 22 ianuarie, Marian Lupu a făcut dezvăluiri despre ultima ședință a AIE. Acesta a spus că Filat l-a înjurat pe Plahotniuc, iar ultimul ar fi sărit la bătaie. Incidentul ar fi avut loc în ziua când a avut loc ședința Consiliului AIE, unde s-a discutat despre vânătoarea din Pădurea Domnească.

Comentarii (33)
 • -13 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Organizați wăi o vânătoare mare-mare - pentru toți liderii pcrm și ai alianței - poate săpăm țara de urgia asta nesătulă și hrăpăreață !
  primul mistreț ește mai sus !
  • +19 (21)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +15 (15)
    Ulinici, de unde atita bunatate in tine a aparut, deja faci donatii, vrei sa te impaci , de parca vrei sa te duci la biserica sa-ti ceri iertare pentru tot raul pe care lai facut.
    Sau ti-ai uitat prin sondaje si ai vazut ca situatia e cam grea ,ai cheltuit milioane dar rezulate nimik, procentele scad nu se ridica.
    • +16 (16)
     Attos ai perfecta dreptate, demisia lui Plohaniuc rezolva toate problemele, vom avea si stabilitate politica si economica si in tara totul va fi bine, si cettenii vor fi mai fericiti.
     • +14 (14)
      Dl Plohatniuc ce sa intimplat , de unde a aparut dorinta asta de a te impaca cu Filat , i-an spune si noua sa stim?
      Ce planuri meschine mai ai , iti faci fata, ai vazut ca deja toti sunt contra ta , ca ti-au vazut toata lumea adevarata fata si deja cauti solutii ca sa ramii la putere, te temi sa nui fii demis,aiaiai...
      Lasa ca o sa fie bine,nu te teme demisia iti este soarta ta, si sa mai fii tras la raspundere trebuie, din saltarele lui Zubco trebuie de scos dosarele pe numele tau, prafuite , sa le vedem cu totii, sa vedem ce sa tainuit de noi atita timp.
      • +14 (14)
       Singura explicatie este ca Plahotniuc se teme. Deja i s-au scos la iveala o mare parte din faradelegi, de exemplu tripla identitate, Vlad Plahotniuc, VladIMIR Plahotniuc si Vlad Ulinici.
       Acest criminal nu are ce cauta in politica, el ne face tara de ris oameni buni!
       Dosarele din Cipru, Marea Britanie, Italia, cum le explica???
       Acum dosarul cu omorul lui Sorin Paciu, vrea sa scape basma curata si el si sluga sa Zuboc? DEMISIA!
       • +14 (14)
        Cum arată statul, în care Procurorul
        General, Directorul CCCEC, verticale întregi
        de judecători de toate instanțele vin la un
        club privat la un așa-numit om de afaceri să-
        și ia sarcinile spre executare și să-i raporteze
        îndeplinirea celor anterioare? Cum arată statul,
        în care acest așa-numit om de afaceri poate
        deschide dosare penale pe oricine dorește,
        scoate orice hotărârea judecătorească pe
        care o dorește și acapară orice afacere care îi
        nimerește în vizor?
        • +14 (14)
         Ultimul timp sute de afaceri
         profitabile și-au schimbat forțat proprietarii.
         Prin coincidență, noul beneficiar al tuturor
         acestor afaceri a devenit unul și același
         Plahotniuc, prin coincidență toate aceste
         preluări au avut loc cu dosare penale la CCCEC!!!
         • +14 (14)
          PD are un tel-sa nu ajunga la puscarie Plahotniuc.Restul is papusi ,care maninca din mana susnumitului si-s fericiti ca-s cu burta plina.
          • +11 (11)
           Deacord cu tine, Plahotniuc foloseste toate metodele posibile ca sa nu ajunga la puscarie. Sper ca va fi inchis in cel mai scurt timp.
          • +1 (1)
           pentru cetatenilor cel mai bine e ca Plahotniuc sa paraseasca arena politica si sa dea dovada de barbatie si sa-si dea demisia, dar se pare ca aceasta optiune nu-i suride, deoarece astfel isi va pierse scutul imunitatii. Toate disfunctionalitatile din AIE sint generate de ideile si scenariile lui Plahotniuc.
       • +12 (14)
        Cred ca Plahotniuc are un interes foarte mare, pentru ca conform sondajului, PD-u ii mort ... abia de va mai intra in parlament, cu toate ca putine sanse
 • +20 (22)
  Ii tremura cireasa lui plahoi , se teme .
  demsia Ploha.
  • -17 (23)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +13 (15)
    Eu 2012 , deja ii 2013 mai schimbati nick-ul.
    • +1 (1)
     Da tu cite ai, catelule platit? 10-20?
     degeaba cheltuie filea vostru banii cu voi, forumisti platiti cuc ite 20 de nume, pentru ca deja unumedia nu o citeste mai nimeni, pentru ca prea evident tine cu ursu (on je filea, on je harbuz, on je morcov).
 • -16 (22)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -13 (21)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -11 (19)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -9 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ....Baniii-i-i-i-i,ts-s-s-s-st,iubesc............linis-s-s-stea-a-a-aa.
 • +14 (16)
  Binele societatii consta in demisia d-stra!!! chiar sunteti orbi si nu intelegeti dorinta societatii???? filat nu este societatea!!!

  Sunt cetățean activ
 • +14 (16)
  Plahotniuc trebue sa plece, si sa si răspundă pentru TOATE ispravele sale. Filat ar trebui sa redevina "Filat 2009", sa renunțe La aerele de boer si mudac, el delooooooc nu e in măsura sa se simtă cumva mai superior. E un pizivenchi care se supraapreciaza. In ASA condiții alianță ar mai avea ceva șanse.......
 • -11 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ce o sa-ti dea tie demisia lui Plohis?
  Cu ce va ajuta tara prin demisia lui Plohis?
 • -8 (16)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Evident ca cel mai putin lui Plahotniuc ii pasa de popor, ca si lui Filat de altfel(nu-mi fac iluzii)! Dar trebuie sa intelegem clar ca RAUL in tara asta ,totusi, e Plahotniuc! Imperiul sau, corupt si criminal din temelie, se tine pe frica si santaj. Toti ce s-au "patat" avind afaceri cu Plahotniuc ar vrea sa mearga tot asa innainte si sa comita faradelegi,.. doar noua, poporului,lumii simple, nu ne convine sa mearga asa mai departe! Ma bucura sa-l vad pe Plahotniuc,putin dezbusolat; inseamna ca se clatina sub el pamantul! Dar mai este de curatat inca fooaarte mult!
 • -8 (12)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pentru binele carei societati ? Poate pentru clanurile tradatorilor PG,MAI,SIS ?
 • -9 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Trebuie sa dam la o parte simpatiile noastre politice si sa luptam cu raul ce este cancerul societatii noastre - sistemul banditesc- creat de Plahotniuc! Structurile statului sunt blocate de aceasta caracatita, compusa din "spuma societatii": judecatori,procurori,ofiteri CNA,bancheri,ministri,etc., Ei fac parte din casta superioara??? Au alta culoare la sange??? Sunt toti niste nemernici si criminali si noi nu trebuie sa avem frica de ei... Frica o au ei!!! Si sunt sigur ca-i vom infrange!
 • +10 (12)
  dle plaho da pe tov. lupulu îl cunoașteți ?
  • 0 (0)
   El il cunoaste bine pe domnul chishtok.
 • -9 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Oameni Buni, nu fiti naivi, astea vor sa se impace pentru ca cind se maninca ei nu pot fura, nu pot ataca banci... dar timpul trece. Pentru dinsii fiecare zi la guvernare conteaza.
  Si sa vede-ti ca se vor impaca...pentru ca si unul si altul e interesat de timpul acordat lor pentru a fura...a fura...a fura.
  Si le este lor in cot de societate, tara si belsug. Uitati-va, copii lui Filea nici nu invata in Moldova, ei invata in Elvetia. Odata asa, ce interese are Filea sa faca ordine in invatamintul din Moldova? La fel si Plahotniuc.
 • 0 (0)
  SINCERITATE
  Într-n cerc restrâns de amici
  Declară el cu tot elanul
  Si celor mari, şi celor mici,
  Că cel mai bun amic e ... banul.
 • +1 (1)
  Nici nu-l putem compara cu Filat. Prim Ministru s-a creat creat PLDM,a luptat,a obtinut succese politice de necrezut. Dar acest individ (plah) s-a anexat. Se declara mare politician. pd-ti epuizati.
 • +1 (1)
  Demisia domnu Plahotniuc este binele societatii, societatea e in asteptare.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri