ora: 14:52, 22 feb 2013 13837
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Plahotniuc a explicat de ce a fost monitorizat de Interpol


Video se incarcă ...
(video) Plahotniuc a explicat de ce a fost monitorizat de Interpol
„O procedură clasică”
Vladimir Plahotniuc
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Vlad Plahotniuc a recunoscut că a fost monitorizat de Interpol. Acesta explicat jurnaliștilor, după ședința cu ușile închise de la Parlament, în care a fost audiat ministrul de Interne, Dorin Recean, de ce a fost monitorizat de către Interpol. Deputatul PD a specificat că a fost monitorizat pe parcursul anului 2007 și că acea perioadă s-a încheiat. Democratul a menționat că acesta nu se mai află sub supravegherea organizațiilor internaționale, transmite UNIMEDIA. 

„Eu am fost monitorizat doar pentru faptul că am aterizat cu un avion charter într-o zonă unde marii oameni de afaceri din Rusia au făcut foarte multe achiziții de imobile. Întâmplarea a făcut să aterizez și eu anume în acel aeroport din nordul Italiei”, a menționat democratul, specificând că el nu are niciun imobil în Italia și în general, înafara țării.

Plahotniuc a salutat propunerea lui Recean ca aceste informații să fie divulgate în cadrul unei ședințe închise, deoarece „monitorizarea Interpol i-ar știrbi din imagine”. „Din punct de vedere tehnic, a procedat absolut corect, ca această ședință să fie închisă. Datele de monitorizare pot afecta imaginea unui om și de fapt, ele sunt de caracter închis. Nu înțeleg de ce el nu a procedat la fel de corect atunci când a livrat informații unei televiziuni. E cam ambiguă poziția, dar mă rog, îl privește pe dlui”, a menționat acesta. 

Plahotniuc a menționat că tot ce s-a spus în spatele ușilor este cunoscut deja. „S-a spus că eu am fost monitorizat o perioadă de timp. Nimic altceva, numai speculații și discuții politice. Dl ministru a spus că la moment, eu nu sunt sub monitorizare. Eu am fost radiat din acea listă. Eu o să dau o lămurire ce însemnă acest lucru. Fiecare din noi poate să fie monitorizat. Este o procedură clasică, simplă și absolut legală din partea structurilor internaționale”, a conchis Vlad Plahotniuc.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +6 (10)
  Peste 650 de milioane de lei Plahotniuc a retras în decursul unei singure săptămâni, iar asta!, întâmplător sau nu, s-a petrecut imediat după ce pe numele său a fost deschisă urmărirea penală în Cipru, iar la Curtea de Justiție de la Londra s-a demonstrat că cel cunoscut și ca Al Capone de Grozești stă în spatele atacurilor raider de la Victoribank, Asito, MAIB și Banca de Economii.
  • +4 (8)
   Or fi banii lui Plahotniuc, după ce i-a furat de la alții, dar nu asta e problema. Problema e că în orice stat în care există măcăr o țâră de normalitate, în care urmărirea penală pe urmele lui Plahotniuc ar fi fost pornită în urma demascării acestuia la Curtea de Justiție de la Londra, cele 650 de milioane de lei retrase în decurs de doar câteva zile de către companiile sale (unele dintre ele chiar implicate și în atacurile raider de acum un an), ar fi fost încă o dovadă de netăgăduit că cel ce ocupă funcția de Prim-vicepreședinte de Parlament își asigură banii furați împotriva oricărui pericol eventual.
   • +4 (8)
    Implicarea prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc, în atacurile raider asupra câtorva bănci din Republica Moldova devine tot mai vizibilă. Cel puţin asta o demonstrează un nou set de documente deconspirate la Londra de către avocaţii oamenilor de afaceri Victor Țopa şi Viorel Ţopa.
    • +4 (8)
     Conform informațiilor obținute de către avocații londonezi ai celor doi oameni de afaceri, în urma studierii materialelor sechestrate prin decizia Înaltei Curţi de Justiție din Marea Britanie, pe 9 septembrie 2011, reprezentantul lui Plahotniuc, Henri Sovoa, a redirecţionat către compania Susanne Erbida un mesaj pe poșta electronică la care au fost anexate două proiecte de documente. Primul act anexat conține declaraţia directorului și acţionarului Tomdal, precum că beneficiar economic principal al Tomdal este Vlad Plahotniuc. În instrucţiunile venite de la Alexandru Platon, o altă persoană de încredere a lui Plahotniuc, se cere semnarea şi apostilarea acestui document.
     • +3 (7)
      Totodată, avocații londonezi au intrat în posesia unei procuri şi a unei permisiuni de înstrăinare a acţiunilor Victoriabank, deţinute de Tomdal, către OTIV Prime Financial Olanda, care aparține lui Plahotniuc.
      • +3 (7)
       Interesant este faptul că pe 13 septembrie, la ora 10 dimineaţa (ora Moldovei), a venit o altă scrisoare de stopare a executării acestor instrucţiuni, exact cu 30 minute mai târziu după ce în presa din Republica Moldova fusese publicat Memoriul lui Victor Țopa şi Viorel Ţopa, prin care aceştia îl demascau pe Plahotniuc drept autor şi beneficiar al atacurilor raider.
       • +2 (6)
        În ultima perioada, prim-vicepreședintele parlamentului și al PDM, Vladimir Plahotniuc, merge activ în voiaje internaționale. De regulă, el vorbește oficial, în numele statului, despre integrarea europeană a Republicii Moldova.
        Toate bune și frumoase, dar adesea aceste vizite nu poartă caracter oficial și sunt organizate de staff-ul personal al d-lui Plahotniuc. Spre exemplu, recenta vizită în Italia a prim-vicepreședintelui parlamentului a vizat un eventual parteneriat între Confederaţia Industriei italiene şi Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova, al cărei preşedinte este Plahotniuc, iar din delegaţie au făcut parte doar reprezentanți ai PDM (Igor Corman şi Andrian Candu).
        • +2 (6)
         Motivul principal pentru care este căutat Plahotniuc de Interpol nu este legat de atacurile raider sau bănci furate. Plahotniuc este căutat pentru un motiv aproape banal, care nu s-a discutat în Republica Moldova"
         • +2 (6)
          interesant este faptul ca cind a adus actele ce erau drept dovada ca nu e cautat de interpol Stampilele erau puse pe o foaie diferita de continul Explicatieii
          • +2 (6)
           Aproape toate instituţiile, care produc sau influenţează efectele juridice
           sau economice, sunt subjugate de Plahotniuc,
           iar conducătorii acestor instituţii poartă telefoane mobile secrete
           cu un singur număr în ele - al lui Plahotniuc - pentru a fi chemaţi
           cu maximă discreţie şi operativitate la raport sau la primirea sarcinilor.
           Astfel, Plahotniuc foloseşte instituţiile Statului, resursele Statului şi banii
           Statului.
           Mulți oameni se tem să-și povestească istoriile din cauza terorii CCCEC-ului
           prin care au trecut și încă mai trec.
          • +2 (6)
           Iată numai vârful unei liste publice de atacuri ale lui Plahotniuc:
           Gemenii
           Carmez/Câşlaru
           CPC/Moraru
           MoldATSA/Vartic
           Franzeluţa/Dănilescu
           Aroma/Leva
           Tantal/Stipuleac
           Alfa/Moscalu
           Victoriabank/Ţurcanu
           Felicia/Berdos
           Importul de telefoane mobile şi PC
          • +1 (5)
           Bun venit in Moldova unde toate institutiile de drept din tara au drept insigna trei trandafiri si dreptate difera de la pret la pret
          • +1 (5)
           .Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, se află în vizorul Interpol care investighează legătura lui cu gruparea criminală Solntsevskaya.
           Biroul Interpol de la Roma a cerut încă în 2007 serviciilor responsabile din Republica Moldova să pună la dispoziție informații despre Vlad Plahotniuc.
           Documentele care confirmă acest lucru au fost publicate de bloggerul Pavel Gavrilov.
           În solicitarea Interpolului se vorbește despre gruparea criminală Solntsevskaya, care a înfiorat Rusia, după care s-a extins și în alte țări, grupare cu care ar avea legături Vlad Plahotniuc.
          • +1 (5)
           Începând cu anul 2005 structurile noastre competente au adunat informații care au scos la iveală afaceri de proporții cu imobiliare în Desenzano del Garda și Sirmione, în spatele cărora au stat operatori financiari străini, legați cu principalele grupări oligarhice din Rusia. Aceste persoane veneau în Italia cu zboruri private, la indicația grupărilor criminare, precum Solntsevskaya”, se spune în solicitarea Interpol.
           Potrivit documentelor, aceste persoane mergeau în Italia pentru o perioadă scurtă de timp și investeau sume enorme de bani de proveniență ilegală în afaceri hoteliere și imobiliare de lux. Alegerea obiectului investiției revenea unor persoane dubioase care joacă roluri de intermediari și care activează pe întreg teritoriul Italiei.
          • +3 (7)
           Vlad Plahotniuc este un om nevrotic, blocat în stadiul infantil de evoluție psihică. Aceasta este opinia unui psiholog, care a examinat comportamentul lui Vlad Plahotniuc.
           „Omul este un degenerat de prima mână. Este un individ blocat într-un stadiu infantil de evoluție psihică. Face tot ceea ce face pentru a proteja copilul speriat din el de lumea „dură” din jurul lui, de aceea își construiește în jur baricade de protecție a puterii și structurii economice, pentru că doar așa se simte protejat și în siguranță”, este opinia psihologului.
          • +2 (6)
           În actele Interpol se mai spune că banii spălați prin asemenea operațiuni sunt proveniți din furturi, eschivare de la impozite și alte activități ilegale.
           „În legătură cu aceste informații și la rugămintea direcției de combatere a crimei organizate, apelăm cu rugămintea de a ne pune la dispoziție, fiecare serviciu care are competențele necesare, inclusiv rapoartele poliției, referitor la subiecții de mai jos”, se spune în solicitarea Biroului Interpol de la Roma.
           Mai jos urmează o serie de nume, printre care și controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, actual prim-vicepreședinte al Parlamentului RM.
           Or, monitorizarea de către Interpol înseamnă, de fapt, că Plahotniuc este văzut ca element activ al grupării criminale Solntsevskaya, care se ocupă la negru cu spălarea banilor și tinde să se extindă impunător dincolo de hotarele Rusiei.
          • +2 (6)
           Evenimentele din 2009 au înlocuit regimul conservator comunist cu o coaliţie proeuropeană, în speranţă că Republica Moldova ar putea deveni „un cap de pod” pentru reforme democratice în spaţiul fostei Uniuni Sovietice. Unele progrese au fost realizate, însă se pare că influentul om de afaceri, cum ar fi Vladimir Plahotniuc, aflat în spatele administraţiei comuniste, a sărit reuşit în barca evenimentelor din 2009, pentru a ajunge la putere prin intermediul democraţiei. Plahotniuc, care a făcut bani în comerţul cu combustibil în perioada când la conducere se afla preşedintele comunist Vladimir Voronin, acum este prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat din Moldova, un membru cheie al Alianţei pentru Integrare Europeană”
          • -3 (7)
           ce acum lia inchis botul lui comunistilor,mare magaroi sunt daka au sous asa minciuni despre plahotniuk
          • +2 (6)
           .Odată cu dezvăluirea acestor acte, implicarea lui Plahotniuc în politică prinde alt contur, devenind clară cu atât mai mult preocuparea acestuia pentru politica externă și vizitele lui oficiale cu nemiluita peste hotare.
           Putem presupune că nu integrarea europeană îl preocupă de Vlad Plahotniuc, ci ștergerea urmelor activității sale criminale pe teritoriul UE, dar și promovarea intereselor grupării criminale Solntsevskaya în UE, prin Republica Moldova.
           Afilierea unui demnitar din fruntea statului cu gruparea criminală Solntsevskaya poate afecta nu numai relațiile RM cu UE, dar și cu Rusia, acolo unde lupta cu organizațiile criminale este vehementă.
          • +1 (5)
           Soluţia cea mai bună ar fi ca prim-vicespicherul să dea dovadă de patriotism şi să părăsească scena politică, dar se vede că această opţiune nu-i surîde, căci şi-ar pierde scutul imunităţii. Numele său este unul din cele mai des pomenite în presă şi în reţelele „de socializare”, atunci cînd vine vorba despre corupţie, preluări ostile, fraude, abuzuri etc. Într-un fel sau altul, perioada Plahotniuc trebuie încheiată cît mai repede. Aceasta nu poate dura la nesfîrşit. Să nu ajungă şi copiii noştri să plîngă că s-au săturat vorbindu-se atîta despre el.
          • +1 (5)
           Viata lui e unsa cu miere odata ce el se afla la libertate
           Viata noastra e un rahat in comparatie cu alui
           el face Legea
           Monteaza intercepretari telefonice
           Privatizeaza averile statului
           Daca el e la libertate , noi viitor in tara nu avem
          • +1 (5)
           Totodată, relațiile lui Plahotniuc cu gruparea Solntsevskaya ridică semne de întrebare și referitor la tranzacțiile făcute cu acțiunile Victoriabank, care sunt deținute de proprietari din Federația Rusă.
           Situația poate fi privită și prin prisma cazului Magnițki. Or, Plahotniuc a început să-și extindă influența în sistemul bancar în 2008, anume când pe conturile a două companii fictive din Moldova, Bunicon-Impex SRL şi Elenast-COM SRL, deschise la Banca de Economii, ar fi fost transferați din Federația Rusă 52 de milioane de dolari, bani delapidaţi de la o bancă rusă. Ulterior, banii ar fi fost transferaţi de la BEM pe conturi din Austria, Cipru, Estonia, Finlanda, Letonia și Lituania, Elveția și Hong Kong. Zilele trecute și presa britanică scria că Republica Moldova este punct-cheie în schema spălării de bani din cazul Magniţki.
          • +1 (5)
           .Acum, după demiterea lui Valeriu Zubco din funcția de procuror general observăm că tot mai multe informații ies la suprafață, de aceea acum este necesară o explicație clară din partea autorităților privind monitorizarea lui Vlad Plahotniuc de către Interpol. Cu atât mai mult că atât Zubco, dar și avocații lui Plahotniuc, au declarat anterior că Plahotniuc nu este monitorizat de Interpol, în timp ce documentele de mai jos spun contrariul.
           Or, în lumina acestor dezvăluiri este anormal ca o persoană aflată sub monitorizarea Interpolului să ocupe o funcție în stat.
          • +1 (5)
           Plahotniuc este condiționat psihologic în toate acțiunile sale, acționează din anumite interese și degenerează zi de zi, adică se autodistruge singur din interior, susține psihologul.
           Mai mult, în spatele acțiunilor lui Vlad Plahotniuc se ascunde, de fapt, ura lui față de sine însuși.
           „Omul este mai bolnav decât crede el sau cred alții. Se va autdistruge exact ca Ceaușescu. Omul se urăște pe el însuși, are o ură teribilă față de sine pe care o proiectează în exterior și „vede” în ceilalți tot ceea este rău în el. De obicei, aceste proiecții inconștiente au loc asupra celor apropiați. Omul este bolnav psihic și nevrotic”, afirmă psihologul.
           Cel mai grav este că procesul de autodistrugere a lui Plahotniuc va fi însoțit de distrugerea celor din jur.
          • 0 (6)
           Partidul Democrat pe scurt: "Моральные уроды
          • +1 (5)
           „Prim-vicepreşedintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, s-ar putea confrunta cu urmărirea penală în Marea Britanie, în cazul în care, potrivit avocatului Patrick Boylan, „o instanţă din Londra va constata că oficialul moldovean se află în spatele transferurilor de acţiuni prin diverse companii în baza unei ordonanţe judecătoreşti”.
           Potrivit lui Boylan, compania britanică Tomdal Ltd ar fi transferat pachetele de acţiuni către o firmă din Rusia, deşi o instanţă din Londra a dispus îngheţarea activelor în perioada litigiului. „În documentele care au intrat în posesia Curţii, Plahotniuc ar figura în calitate de proprietar economic al companiei”, se mai spune în text.
          • +1 (5)
           Sursa scrie că avocatul Patrick Boylan reprezintă oamenii de afaceri Victor şi Viorel Ţopa, care susţin că pachetele de acţiuni deţinute de companiile britanice au fost expropriate în 2010 şi 2011 de către Vladimir Plahotniuc.
           Potrivit lui Boylan, Plahotniuc deja a încercat să se folosească de imunitate diplomatică în perioada unui proces din Cipru, care examina un caz asemănător. „Pretenţiile au fost ridicole, iar Curtea cipriotă a afirmat că instanţa funcţionează în temeiul dreptului internaţional şi nu ţine cont de imunitatea persoanelor implicate în proces”, a spus Boylan, care a subliniat că, „instanţele engleze nu tolerează cazuri de sfidare a curţii”.
          • +1 (5)
           De cealaltă parte, Vladimir Plahotniuc a negat cu fermitate acuzaţiile aduse de fraţii Ţopa precum că ar fi implicat în „atacuri raider” din Republica Moldova. Potrivit Dianei Danu, secretarul de presă al lui Plahotniuc, „tema atacurilor raider a devenit subiectul unei campanii politice din Republica Moldova”. Danu spune că toate documente compromiţătoare despre Plahotniuc sunt nişte falsuri.
          • -5 (7)
           Comentariul a fost șters de redacție.
          • +1 (7)
           Plahotniuc, imi este rusine sa-i vad mutra la sedintele parlamentului. Cind sta si se sosoteste cu Lupu!
           Nu-l sustin din mai multe motive! Ba chiar ii sunt contra!
           Figureaza in o multime de dosare criminale cu referire la trafic de fiinte umane, la escrocherii, este banuit in atacuri raider, urmarit de interpol in Italia. Si oameni buni, credeti-ma nu sunt doar vorbe, asa vorbe nu se scot in vint pur si simplu, ele sigur au temei!
           De cind il urmaresc pe arena politica, niciodata nu am vazut ca sa vorbeasca frumos...discursurile ii sunt pregatite, dar daca nu poate vorbi frumos asa-i!
           Juristii sustin ca a avea identitati diferite în doua tari este ilegal. ”"Un cetatean moldovean care-si schimba numele în alt stat are obligaţia să facă asta şi în ţara natală”!!!
           Rusine!
          • +1 (7)
           „Omul este nebun și în nebunia lui îi va trage după el pe toți cei pe care îi va putea: colaboratori, parteneri, politicieni, întreaga țară și nu se va lăsa până nu va distruge totul. Condiționările psihologice din mintea lui sunt închisoarea mentală din care el nu poate ieși. Pur și simplu este condamnat la acest drum, chiar dacă în interiorul lui știe că astfel se autodistruge”,
           „Va fi ca un uragan, oamenii trebuie să se ferească din calea lui”, conchide analiza.
           Pentru a înțelege cine este în realitate persoana Vlad Plahotniuc trebuie să trecem în revistă toate isprăvile lui, începând cu preluarea abuzivă a afacerilor din RM și până la hărțuirea și arestarea tuturor care i-au stat în cale. Despre starea psihică a lui Plahotniuc vorbește și consecutivitatea, dar și scenariul după care acționează de fiecare dată.
        • +3 (7)
         Este evident că prin aceste vizite (și nu doar prin ele), politicianul și omul de afaceri dorește să-și lustruiască imaginea publică controversată pe care o are în societatea moldovenească. Imensul trust media și funcția administrativă deținută de el au drept scop să contribuie la aceasta. În ultima instanță, este dreptul d-lui Plahotniuc să-și formeze o imagine publică pe care și-o dorește.
         Despre Vladimir Plahotniuc se vorbește foarte mult și foarte diferit, inclusiv urât. Până la urmă, instanțele abilitate trebuie să se pronunțe asupra acuzațiilor incriminate acestei persoane. Atât timp cât nu este acuzat oficial, reieșind din prezumția nevinovăției el nu este culpabil. Dar altele sunt datele problemei când controversatul politician și om de afaceri Vladimir Plahotniuc (Ulinici) încearcă să-și spele imaginea publică din contul statului Republica Moldova.
         • +3 (7)
          Vlad Plahotniuc, se află sub monitorizarea Biroului Interpol de la Roma, anunţă surse sub acoperirea anonimatului.
          Potrivit unei informaţii, la 17 august 2012 biroul Interpol de la Roma (National Central Bureau, Interpol) a emis o notă prin care se anunţă că a pornit un dosar penal pe numele lui Vladimir Plahotniuc. În notă se menţionează că acesta este învinuit de "asociere la grupuri criminale, crimă organizată şi spălare de bani"
          • +2 (6)
           interesant este faptul ca cind a adus actele ce erau drept dovada ca nu e cautat de interpol Stampilele erau puse pe o foaie diferita de continul Explicatieii
          • +1 (5)
           Mult prea stimatul si cinstitul Plahotniuc e curat cu lacrima. Pfff... nu cred nici o boaba din declaratiile lui desarte. In ultimul Plahotniuc o face pe filantropul, a inceput sa joace rolul de Mecena, dar nici acestea nu-l vor ajuta caci imaginea lui e patata cu singe si nu poti sterge trecutul criminal si murdar.
          • +1 (5)
           UNA DIN CELE MAI BINE PLATITE TIRFE DN REPUBLICA MOLDOVA
           - MARIAN LUPU
           UNA DIN CELE MAI IUBITE TIRFE ALUI PLOHATNIUC
           - MIHAI GHIMPU
          • 0 (4)
           Oameni buni, putem spune ca Plahotniuc si Dreptate sint ANTONIME!!!
           Acest criminal niciodata nu a fost curat in fata legii. Inca din tinerete s-a ridicat pe trafic de fiinte umanei. Mai apoi escrocherii, contrabanda, si iata a ajuns la atacuri raider. Ba chiar din trafic de fiinte umane i-a mai ramas obiceiul de a cumpara oameni, ceea cu ce se ocupa si acum, adica cumpara politicieni.
         • +2 (6)
          Vorbind în numele Moldovei în vizitele sale semioficiale-semipersonale, Plahotniuc automat reflectă o parte din imaginea sa, cu numeroase pete, asupra statului Republicii Moldova. Asta deoarece, atunci când un politician vorbește în numele Republicii Moldova, simbolic, la nivel de imagine, reprezintă statul Republicii Moldova.
          Exemplul dlui Plahotniuc trebuie să fie valabil pentru orice politician din Republica Moldova. Indiferent de funcția pe care o deține, nici un politican moldovean nu are vreun drept, moral sau juridic, să-și atribuie rolul de a reprezenta Republica Moldova în timpul vizitelor private în afara hotarelor țării. Mai ales că imaginea multora dintre ei, cum este în cazul lui Vladimir Plahotniuc, nu este lipsită de cusur. Ar fi bine ca această lecție să fie însușită de către politicienii noștri. În caz contrar, are de suferit imaginea Republicii Moldova.
          • -5 (7)
           Comentariul a fost șters de redacție.
        • +2 (6)
         Este evident că prin aceste vizite (și nu doar prin ele), politicianul și omul de afaceri dorește să-și lustruiască imaginea publică controversată pe care o are în societatea moldovenească. Imensul trust media și funcția administrativă deținută de el au drept scop să contribuie la aceasta. În ultima instanță, este dreptul d-lui Plahotniuc să-și formeze o imagine publică pe care și-o dorește.
         Despre Vladimir Plahotniuc se vorbește foarte mult și foarte diferit, inclusiv urât. Până la urmă, instanțele abilitate trebuie să se pronunțe asupra acuzațiilor incriminate acestei persoane. Atât timp cât nu este acuzat oficial, reieșind din prezumția nevinovăției el nu este culpabil. Dar altele sunt datele problemei când controversatul politician și om de afaceri Vladimir Plahotniuc (Ulinici) încearcă să-și spele imaginea publică din contul statului Republica Moldova.
         • +2 (6)
          Din notă aflăm că Vladimir Plahotniuc şi-a schimbat între timp paşaportul românesc, după ce "Adevărul" a dezvăluit că omul de afaceri şi-a schimbat identitatea în acte.
          Acum o lună am solicitat Interpolului să ne confirme sau să infirme informaţia
          • +2 (6)
           Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc, se află în vizorul Interpol care investighează legătura lui cu gruparea criminală Solntsevskaya.
           Biroul Interpol de la Roma a cerut încă în 2007 serviciilor responsabile din Republica Moldova să pună la dispoziție informații despre Vlad plohatniuc
          • -5 (7)
           Comentariul a fost șters de redacție.
        • +2 (6)
         Schema fărădelegilor:
         Mai întâi, persoana va fi ascultată
         de colaboratorii CCCEC şi doi vice ai SIS-ului (responsabili pentru logistică
         operativă în schemele lui Plahotniuc),
         apoi Zumbreanu va instrumenta un dosar penal scornit sub “acoperirea”
         personală a şefului său Chetraru,
         acelaşi grup de judecători (Colenco, Namaşco, Rotari şi Co.)
         depunea sechestre fără nici-un motiv pe averea pe care Plahotniuc pusese
         ochiul, falsifica citaţiile poştale şi emitea decizii fără participarea părţilor.
         Apoi, victima era terorizată până va ceda businessul în favoarea lui
         Plahotniuc, după care toate dosarele vor fi închise și ultimele bonusuri
         achitate către Zumbreanu și Chetraru.
         Sute de afaceri profitabile şi-au schimbat forţat proprietarii, iar unii din aceşti
         proprietari legali au fost şi închişi, şi torturaţi pentru a semna documentele, alţii
         au dispărut.
         Noul beneficiar al tuturor acestor afaceri a devenit Plahotniuc.
      • +4 (8)
       PLohotniuc la Gunoi
       • -3 (9)
        Cultural , fii educat, la gunoi am zis eu. tu zi altceva. Daca nu, te voi actiona in judecata de plagiat.
        PLDM LA GUNOI. SEFU la gunoi.

        Sunt cetățean activ
       • -2 (8)
        Da ati vazut ce ea facut dom. Min-u Recean , cu usile inchise dom. Plochotniuc..... Sreasnic , dupa asa probe de compromat ,inpotriva deputatului RM dom. Plachotniuc, dom . Mininistru Recean nu-i mai ramine nimic de facut , decit sa-si dea demisiea de onoare.
      • +3 (7)
       Nu are imobil inafara tarii? Dar cel din Romania??? MINTE!!!!
     • -5 (9)
      Comentariul a fost șters de redacție.
      • 0 (0)
       Ai incurcat literele R cu T...ele stau una linga alta pe tastatura.....si zici corect,acest tip da dovada de BARBARISM adevarat.
     • -6 (8)
      Comentariul a fost șters de redacție.
    • +6 (10)
     Plahotniuc este un hot, raider, contrabandist!!!
    • +2 (6)
     Mam saturat de o conducere Mafiotica
     mam saturat de Conducerea cu PD
     Plohotniuc la puscarie
   • +3 (7)
    trece si timpul Mafieii
   • +2 (6)
    Plahotniuc trebuie lipsit de libertate dupa cite a furat!!! JOS PLAHOTNIUC!
  • +4 (8)
   dreptate e3se la iveala
  • -3 (9)
   Sefu noi asteptam PROBE concrete nu numai minciuni. Plahotniuc a venit cu probe concrete e rindul tau.
  • -3 (7)
   Comentariul a fost șters de redacție.
  • +1 (1)
   Nu ţin apărarea nimănui în ţara asta, dar nu vă pare că trebuie să aduceţi şi careva probe, deja apare şi Cipru? ! Şi aşa înţara asta se trăieşte numai pe "bîrfeli", de altfel aşa ca ş deputaţii noştri chiar azi şi nu numai în plenul Parlamentului. Măcar noi muribonzii de rînd să le dăm pildă cum e să fii corect în relaţii dintre oameni.
 • +3 (5)
  aha tean crezut individule esti cel mai cinstit si curat om din R M , traiesti din salariu si ai muncit toata viata pentru ce ai dobindit
 • +2 (4)
  are dreptate Mokanu,AIE3 inttra in forta
 • +3 (5)
  Da mai sunt mincinosi politicienii nostri.... Nu au nici un pic de jena , si gindesc ca toti sunt prosti ca dinsii sa le creada toate minciunile
 • +3 (3)
  Da cum de recunoaşte,că a fost urmărit de interpol? Săptămîna trecută spunea altceva. Şi dacă are argumente,că nu-i vinovat cu nimic,de ce nu a insistat ca Recean să vorbească cu uşile deschise? Кишка тонка. Minciuna are picioare scurte.
  • +1 (3)
   Si cum poate si crezut unul,care mai ieri spunea una,ca nu-i urmarit si nici n-a fost,azi spune altceva?
 • +1 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +2 (4)
  Voi vedeti cam PULINICI nui asa lustruit cum esia la inceput. Vin zile grele, nu pot intelege cum intimplator anume el se nimereste acolo unde-s mai mari banditi, circul prin Europa si eu da nu ma urmareste interpolul. Caracatita italiana COZA NOSTRA conducere de rahat.
 • 0 (2)
  Ți-au părut vreodată stranii primele comentarii care apar pe Unimedia la fiecare articol?
  .
  Ia citește asta.
  .
  „Spiridușii” de la etajul şase al guvernului
  .
  http://www.timpul.md/articol/ne-scriu-cititorii-spiriduii-de-la-etajul-sase-al-guvernului-41195.html
  • 0 (0)
   100%
   si daca maine se cara cu totii de acolo? :D
 • +1 (1)
  in sfirsit a recunoscut, ca a fost monotorizat, dar de mult si etc.Mi-aduc aminte ,ca pe cind faceam studii la catedra militara ,la tactica ni se spunea:отступая на заранее подготовленные позиции ,следует изматывать силы противника. Cu astea s-a si ocupat! si ПОПУТНО s-a si pricopsit!
 • 0 (2)
  cai verzi pe pereti.. nu cred k a fost din intimplare.. plahotniuc ii mare mafiot, numai el stie cite pacate are el pe sufletul lui.. la fel ca filat
 • +1 (1)

  Se crede insul cumpătat,
  Când amăgeşte şi-i avar,
  Dar nimeni nu e respectat
  Pentru talent de ... potlogar.
  LEGI ALESE
  Votează legi alese
  Deputaţii-n parlament...
  Pentru înguste intrese,
  Pentru traiul lor... decent.
 • 0 (0)
  Iaca acuma-i clar totul:))) De ce a tacut pina acuma ca doar noi, prostii chiar am crezut ca omul este un bandit, dar el sarmanul, de fapt, a aterizat "intimplator" in aceeasi zi, pe acealasi aeroport cu banditii din Rusia (numai ca nu a specificat cu avionul sau sau cu AierMoldova):))) Cred ca nu a mai ramas nici o urma de neponeatca, omul ii curat ca lacrima ... sa uitam incidentul.
 • 0 (0)

  Totul este real. La fel am patit si eu. S-a intimplat sa aterizez in New York in aceeasi zi cu niste arabi care au dat cu avionul de cladiri. De atunci sunt monitorizat non stop.
  Aplicind aceasta teorie si extrapolind-o inseamna ca toti cetatenii Moldovei sunt monitorizati pentru ca la un moment dat fiecare a aterizat in un loc sau a ajuns cu masina in un punct fierbinte.
  Toti suntem monitorizati de Interpol. Toata planeta. Aia car cheltuie banii aiurea prosti sunt.
  Cel mai bine ar fi sa renunti la imunitate si sa te prezinti la interpol italia cu buletinul in mina pijamale si tuns zero. Ei va vor trimite acasa si promitem ca noi sa va alegem presedinte pe viata
  Va rog e simplu sa ne demonstrati.
 • 0 (0)

  UNUI SUPERMAFIOT
  Tot ce vrea privatizează-n voie
  Legea el o-ncalcă permanent.
  La o adică, dacă e nevoie,
  Ar privatiza şi-un...parlament.
  UNUI MEDIA OLIGARH.
  Are multe televiziuni
  Cu aceleaşi viziuni
  Şi toate ca una
  Acceptă ...minciuna.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA