ora: 14:16, 05 feb 2013 7286
Autor: Dumitru Ciorici

(video) Plahotniuc, cu mâna pe inimă: Nu am comunicat cu Zubco


Video se incarcă ...
(video) Plahotniuc, cu mâna pe inimă: Nu am comunicat cu Zubco
Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședintele Parlamentului
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, a fost audiat astăzi de Comisia parlamentară de anchetă care își propune să elucideze cum au acționat instituțiile statului după incidentul din Pădurea Domnească. Sursa a spus că a aflat ca și toți ceilalți din presă despre tragicul eveniment.

Mai mult, prim-vicepreședintele Parlamentului a menționat că nu a comunicat niciodată cu Procurorul Zubco în acest răstimp. „Am aflat din presă, așa cum ați aflat și dvs. Nimeni nu mi-a comunicat dinainte”, a spus sursa.

„Nu am avut nicio discuție cu Valeriu Zubco. Pentru asta ar fi trebuit să comunic cu el. Sunt nevoit să reiterez că nu am comunicat cu dl Zubco, nici direct, nici la telefon, nici prin persoane interpuse. Nu am nicio tangență cu demisia dlui Zubco. A fost decizia dânsului. […] Eu personal nu am făcut niciodată presiune politică asupra Procuraturii Generale în timpul celor 3 ani”, a mai menționat prim-vicepreședintele PD. 

UNIMEDIA amintește că azi comisia parlamentară de anchetă privind elucidarea incidentului din 23 decembrie, soldat cu moartea lui Sorin Paciu, i-a invitat la audieri pe premierul Vlad Filat, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, liderul PL, Mihai Ghimpu, dar și prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +15 (15)
  Nu da, canecina :) ! Cai verzi de pereți :) ! Ne crede ghimpi :)!
  • +13 (15)
   Sa va creada Ghimpu, Lupu si restul slugilor!!! Sint sigur ca Zubco l-a sunat indata pe seful sau sa intrebe cum sa iasa basma curata din aceasta incurcatura!
   Pentru mine "mina pe inima" a lui Plahotniuc nu are nici o valoare, el nu are nimic sfint!
   • +14 (14)
    Poate mai spuneti domnule Plahotniuc ca Sorin Paciu nici nu a fost omorit, ca sinteti un om curat, fara pacate, fara dosare in Cipru, Marea Britanie, nu aveti legaturi cu mafia din Italia?
    NU CRED NICI UN CUVINT SCOS DE ACEST CRIMINAL DIN GURA!!!
    • +14 (14)
     La recentele alegeri locale majoritatea Nisporenilor au luat câte 100-200 de lei „per capita” și au votat unul ca unul pentru PD, fiind pe deplin conștienți cine e Plahotniuc! Despre ce „demnitate”, ”democrație”, „integrare europeană” și alte fabulații despre poporul nostru mai poate fi vorba?! Au oare acești oameni copii, părinți, frați și surori, rude? Da rușine elementară și simț omenesc? Se mai pot oare uita în ochii unul altuia? Mda. În Republica Moldova domină o singură religie – SATANISMUL!
     • +12 (12)
      cine sa te creada bre?? Tontii is la putere la PD
      • +13 (13)
       Cum sa nu vorbiti cu Zubco, daca dinsul este prima papusa in colectia lui Plahotniuc ? Asta e evident ca ati pus la cale ceva meschin, pentru a sustrage atentia lumii de la problemele lasate de Zubco in PG
       • +12 (12)
        Plahotniuc chiar este penibil daca vine cu asa declaratii in public, cica ,,mina pe inima...'' el poate sa puna mina si pe biblie ca oricum nu cred nici o boaba din ce spune piticul acesta. Tot asa poate sa spuna ca nu este vinovat de toate atacurile raider si de toate faradelegile pe care le-a comis si rolul de filantrop pe care il joaca in ultimul timp cu nimic nu-i lustruieste imaginea.
        • +12 (12)
         du-te bre si minciuneste-i pe cei din PL, ca Ghimpu iar va urla ca Plahotniuc daca a pus mina la inima si a facut niste acte de caritate, pai gata ... totul i se poate ierta
         • +3 (3)
          Ulinici nu gani.
          Cu miina pe inima la fete sa le spui, cind ai sa faci declaratii de dragoste ca in tinerete, acolo la drive sa spui asa gogosi .
          Da aici spune adevarul, recunoasr=te fii barbat.
          Da am vorbit si tot asa....
          Da nu ne povesti tu cu miina pe inima, va spun inca o minciuna.
          • +2 (2)
           se pare ca a cam intrat in sperieti Plohotniuc
           fara Filat Alianta este un nimic , si pe asta o
           stiu toti , iar dupa ce fac vrio gafa deja se
           dau cu fundul in urma ca racu , ultimile sondaje
           spun de la sine ca intreg PD nu reprezinta decit
           11 % - aproape nimic , sunt siguri ca cele 11
           procente sunt si astea cumparate
     • +13 (13)
      Da de cind Plohatniuc are inima, cite a facut , cit rau a cauzat societati, dupa toate faradelegile sale mai are inima?
      • +4 (4)
       D-le V.Plohatniuc uitinduva la d-voastra deja nu poti sa ai incredere in asa persoana, cu mina pe inima pe altceva oricum nimeni nu va crede deja e tirziu ,dupa atitea fapte rele comise de dvs deja nu mai asteptati incredere de la cetateni.
       • +1 (1)
        Chiar cum asa poate omul acesta sa mintaa???ideee nam.....a aflat el din presaa.D-le Ploha nu mai minti atita poporul acestaa,trebuie sa faci puscaria sa-ti vina mintile la cap putin.....
    • -9 (11)
     Comentariul a fost șters de redacție.
   • +10 (12)
    Mâna pe ko aie !
  • 0 (2)
   Domnilr PLDM-ti nu va inervati, calmi fiti, caci puteti avea atac de corp, si atunci, ce ne facem in Alianta fara voi.Curat prapad.

   Sunt cetățean activ
 • +12 (14)
  Dle pla hoț - da pe tov. lupulu îl cunoașteți cumva ?
 • +8 (10)
  PULINICI, ai belito vad ca nu mai ai nici timp sa-ti faci frezura, sau iti vor face-o la Cricova? Mare canalie de om mai esti de parca esti KIKAT de pe luna nu stii nimic n-ai auzit nimic. Filea daca si data asta dai innapoi perzi si bruma cei de incredere care o mai au oamenii in tine.
 • +7 (9)
  atita tupeu!!! Probabil se crede inger... Sarmanul,toti ii vor numai rau,dar el..."cu mina la inima"... Penibil!!! Si omul ista sta in parlament!?
 • -1 (3)
  El are inima?
 • +1 (3)

  UNUI SUPERMAFIOT
  Tot ce vrea privatizează-n voie
  Legea el o-ncalcă permanent.
  La o adică, dacă e nevoie,
  Ar privatiza şi-un...parlament.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA