Citește toate știrile la acest subiect

(video) Plahotniuc, cu mâna pe inimă: Nu am comunicat cu Zubco

Prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, a fost audiat astăzi de Comisia parlamentară de anchetă care își propune să elucideze cum au acționat instituțiile statului după incidentul din Pădurea Domnească. Sursa a spus că a aflat ca și toți ceilalți din presă despre tragicul eveniment.

Mai mult, prim-vicepreședintele Parlamentului a menționat că nu a comunicat niciodată cu Procurorul Zubco în acest răstimp. „Am aflat din presă, așa cum ați aflat și dvs. Nimeni nu mi-a comunicat dinainte”, a spus sursa.

„Nu am avut nicio discuție cu Valeriu Zubco. Pentru asta ar fi trebuit să comunic cu el. Sunt nevoit să reiterez că nu am comunicat cu dl Zubco, nici direct, nici la telefon, nici prin persoane interpuse. Nu am nicio tangență cu demisia dlui Zubco. A fost decizia dânsului. […] Eu personal nu am făcut niciodată presiune politică asupra Procuraturii Generale în timpul celor 3 ani”, a mai menționat prim-vicepreședintele PD. 

UNIMEDIA amintește că azi comisia parlamentară de anchetă privind elucidarea incidentului din 23 decembrie, soldat cu moartea lui Sorin Paciu, i-a invitat la audieri pe premierul Vlad Filat, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, liderul PL, Mihai Ghimpu, dar și prim-vicepreședintele Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub