ora: 12:14, 03 aug 2017 11724

(video) Ping pong-ul „degetelor”. Candu: „Degetele arătate mai pot fi și rupte”. Dodon: „Vedem noi cui și ce îi va rupe”


(video) Ping pong-ul „degetelor”. Candu: „Degetele arătate mai pot fi și rupte”. Dodon: „Vedem noi cui și ce îi va rupe”
Colaj: UNIMEDIA

Ping pong-ul „degetelor” între președintele Parlamentului și președintele țării. Candu îi spune lui Dodon că „degetele arătate mai pot fi și rupte”, la care cel din urmă nu întârzie să-i dea replică și nu cedează, răspunzându-i că „mai vedem cui și ce îi va rupe”.

În cadrul unei conferințe de presă susținute ieri, speakerul Parlamentului, Andrian Candu s-a referit la declarațiile și remarcile făcute de Dodon la adresa guvernării. 

Altele ne interesează în privința lui Dodon, legate de atitudinea și comportamentul lui, de ieșirile emoționale, de datul din deget, care sunt departe, departe de competențele prevăzute de Constituție pentru președintele Republicii Moldova într-o republică parlamentară. Atenție, că degetele arătate pot fi și rupte la un moment dat”, a declarat Candu.

La rându-i, Dodon i-a dat replică într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Domnului speaker Andrian Candu, care o face pe îndrăznețul de la distanță, îi spun că pentru a demonstra dârzenie în politică trebuie să ai caracter și voință, sa muncesti, nu doar sa intre in politica pe usa din spate la totul de-a gata. Pentru a „rupe degetele” nu trebuie multă minte, dar trebuie cel puțin un pic de caracter. Vedem noi până la urmă cine, cui și ce îi va rupe...”, a scris Igor Dodon.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (18)
  BRAVO DOMNULE CANDU

  Sunt cetățean activ
  • +10 (16)
   Cuvântul DOMNULE aici nu-i la locul lui.
   • +4 (4)
    Cred ca nu doar "domnule", insasi esenta celor spuse e pe alaturi...
    Bufonii aliantei #Plahadon joaca teatru si cineva aplauda,uitand pe cine aplauda...
    E bravo ca ne prosteste? Acest Candu se numara printre cei care au organizat furtul miliardului,plus multe alte matrapazlacuri!
    P.S.Cat de usor putem fi indusi in eroare de mafiotii de la putere!
    • +2 (4)
     Corect! Doar că nu există alternativă. Cea a godacului șef e mult mai rea, iar cea a lui Soros nu cred că că e indicată ...deocamdată până nu e pus cu botul pe labe.
     • +3 (3)
      Voi in Romania multi sunteti din astia cu "videnii" ale lui Soros,din ce am vazut in comentariile de pe forumurile de acolo...Unde il vedeti si aici implicat (nu cred nici in puterea de decizie a lui in Romania,fara ca cetatenii de acolo sa nu gandeasca si sa actioneze din bunul simt)?
      Am auzit unele vorbe din astea de la holdingul Goebbels TV,dar nu ma asteptam sa aud si de la cei din dreapta Prutului...
      Esti fan PSD cumva,caci atunci totul e clar?
 • +12 (14)
  "...să ai caracter și voință, sa muncesti.."
  Stie lumea prea bine cu ce parte (din dos) a corpului Dodon lucreaza))
 • -15 (23)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sunteti ambii dusi cu pluta. Dar acest candu e un debil ordinar. Poate in curind va trece era voastra...
 • -16 (20)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  "că degetele arătate pot fi și rupte la un moment dat" - asta-i vorba de un parlamentar??? Ce cultura joasa au politicii nostri!!!
  • +2 (6)
   Da bre,dar ce "cultura joasa" are persona non grata,care a insultat Romania si R.Moldova ai uitat deja?
  • +2 (4)
   Iaca godacul șef e singurul care are un discurs demn de orice șef de stat. :-P
 • +2 (6)

  Iată Testamentul politic al lui Pan Halippa: „Vrăjmaşii noştri stau la hotare – vrăjmaşi câtă frunză şi iarbă, la spatele nostru şi înăuntrul ţării noastre, dar cel mai mare duşman este în mijlocul nostru.
  Acesta este NEUNIREA.
  Fraţii mei! Biruiţi acest straşnic duşman şi noi vom birui totul.”
  Acest testament ne-a fost lăsat nouă de apostolul Unirii şi el rămâne a fi valabil şi pentru urmaşii noştri.
 • +4 (4)
  Finul Candu cu nasul sau Plohis si ceilalti din PD au contribuit decisiv la intronarea lui Dodon,iar acum "se ameninta" cu ruptul degetelor...Proxenetul are inca mare nevoie de Dodon si partidul lui,degraba nimic serios impotriva "socialistilor" nu va fi.
  Nu-i credeti pe acesti bufoni,caci asa nu mai scapam de ei toti!
  • +2 (4)
   Scăpați dragilor dacă puteți, dar să nu uitați o vorbă ”Schimbarea șefului, bucuria prostului”. S-ar putea să săriți ”din lac în puț” ...

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA