ora: 19:51, 24 dec 2013 18571
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Petrenco dezvăluie ce i-a spus lui Lupu


Video se incarcă ...
(video) Petrenco dezvăluie ce i-a spus lui Lupu
Grigore Petrenco, deputat PCRM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

Grigore Petrenco a redat în mod eufemistic și mai diplomatic ce cuvinte i-a adresat democratului Marian Lupu și care au dus la încăierarea din Parlament. Comunistul a precizat că i-a spus că este „o personalitate ușuratică care îndeplinește comenzile proxenetului Plahotniuc”, transmite UNIMEDIA.

Acesta spune că nu regretă nici o iotă din cele afirmate și că nu intenționează să-și retragă cuvintele.

La fel ca și liderul PD, deputatul PCRM a refuzat să specifice dacă a pumnul său a ajuns în figura lui Marian Lupu sau dacă acesta a reușit la rândul său să-l lovească.
 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (17)
  Nu merita pentru asa cuvinte Petrenco vreo 2 peste bot? Dar el nu este curva lui Voronin?
  • +1 (7)
   Haha. Corect. Si o curva de batran basinos debil e o curva mai mare decit o curva de bogatan, ca suporta mai multe mizerii. :))
   • +3 (13)
    Petrenco este un magar!
    Nu ca merita vreo doua, trei la bot. El merita sa fie alungat din parlament pentru toate iesirile sale magaresti.
    • +2 (10)
     Petrenco a inceput tot hausul, el a lovit primul si in video se vede destul de bine.

     Sunt cetățean activ
     • 0 (12)
      Mii rusine ca am votat cindva comunistii, acum imi pare rau de asta, le-am cunoscut adevarata fata a lor. IAr Marian Lupu bine a facut ca i-a facut observatie lui Petrenco.
      • +1 (7)
       ATENTIE))))....comunistii nu fac altceva decit sa provoace.Ei nu sint in parlament pentru a lucra si pentru binele RMoldova.De skos afara din tara javrele))))
    • +1 (1)
     Petrenco in general a demonstrat ca nu are profesionalism si este un politician de doi bani ceea ce il scade cu totul in ochii lumii asa ca nu putem intelege cum se mai gasesc din acei care sa sustina asa magari ca comunistii!

     Sunt cetățean activ
   • +1 (9)
    Carpathia, sa stii ca cea mai Mare Curva din Moldova este Filat...
    Filat, a UMILIT Moldova, Ascunzind stema statului la vizita Separatistului rus...
    http://www.rgnpress.ro/rgn_12/categorii/politic/7018-de-frica-sa-nu-supere-pe-separatistul-pro-rus-de-la-tiraspol-filat-a-ascuns-de-evciuk-stema-republicii-moldova-.html
    Iar petrenco a spus lucrurilor pe nume, nu vad de ce lupu s-a suparat pe el...
   • -1 (9)
    Toti de la conducerea Moldovei, cu exceptia PL sint niste grupari banditesti. erau niste nimernici,pe care puterea sovietica ia facut nacialnici. Bidlo - bidlo ramine !!! Trebie pusi la puscarie,iar restul la munca. Parazitii societatii - la stroika !!!!
    • -2 (8)
     Stimate Nichifor, dar de ce cu exceptia PL ???
     http://unimedia.info/stiri/video-ghimpu-isi-descalifica-fostii-colegi-jos-baba-din-caruta--mai-usor-de-cai-59581.html
     Ghimpu este la fel bagat pina la coate in rahatul Mafioz LizberaloPDast...
     In realitate ghImpotent are Mare Putere de a cirmui tot ce se petrece la guvernare, pentru ca el stie totul ce se petrece acolo dupa culise, Dar el a luat apa in plisc si tace...
  • +4 (4)
   nu zi curva ca ei nu-i place asa cuvant... zii dama de companie =))))
  • +1 (3)
   Petrenco e un bou, căruia Dumnezeu i-a luat coarnele. Încearcă şi el să împungă, dar n-are cu ce şi primeşte în bot !
 • +1 (9)
  Mongoloidul petrenco belit cu privire de fascist spune adevarul...sa mori de ris nu alta.Taliman separatist falsivii comunist...

  Sunt cetățean activ
 • +1 (9)
  Porcul ăsta mai are ;i mutră de ignat, groh groh, du-te-n stepa mă-ti
 • +1 (9)
  Incaerati-va si muscati-va intre voi ca lupii, comunisti odiosi ce sunteti! Iata , boys, pe cine tineti in brate si i-ati cocotat cu mainile voastre pe scena PARLAMENTLUI!! Iata chipul cel adevarart al RSS MOLDOVENEASCA si povestea ei mincinoasa de succes!! CREDETI CA LEANCA& FILAT SUNT MAI BUNI?
  Tot lupi comunisti in blana de oaie ca si PONTA PLAGIATORUL !!
  Doamne, dar cu ce a gresit poporul asta roman si de peste si de dincoace de PRUT, sa voteze tot cu comunisti de 24 de ani???
  In 23 decembrie 1989 strigam in TIMISOARA cum strig si acum din rasputeri JOS C O M U N I S M U L!!
  • +1 (1)
   De strigati atunci putin mai incet, poate astazi aveam o tara comuna, da asa va bateti si pana astazi intre voi, si noi intre noi, la bucuriea dusmanilor.
 • -5 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  СССР был распущен незаконным путём: Предатель Горбачёв, вместо того чтобы арестовать и предать суду тех трёх узурпаторов власти (Ельцин, Кравчук и Шушкевичь) подписавшие 08.12.1991 в Беловежской пущи некий незаконный документ о роспуске СССР, он 25.12.1991 сложил с себя полномочия, не передавая одновременно их ни вице-президенту Янаеву, ни председателю Верховного Совета Лукьянову, а далее, 26.12.1991 заботился чтобы быстро собрать Верховный Совет СССР и проголосовать за этого роспуска, хотя такие полномочия были только у Съезда народным депутатов СССР. В…
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Роковая ошибка руководства СССР: В начало 60-тых годов СССР начал торговлю своими природными ресурсами не за золотой рубль, внедренным Сталиным, а за долларами и тем самым включился в систему при которой США эти деньги рисует (создаёт) а он зарабатывает. Финал мог быть известен заранее. Тот кто зарабатывает не может конкурировать с фальшивомонетчиком, а народ СССР видя разницу в его уровне жизни по сравнение с фальшивомонетчика перепутал что строй не правильный и по этому его надо быстро менять, что в конце и сделали, вот вам и вся суть!
  • +3 (9)
   Mai,pizdabolule, americanii muncesc, da rusii tai sint puturosi,betivani si paraziti. Poshel nahui v tvoi SSSR i ne zabudi vzeati tuda vseh vashih slug voniucih iz Moldovi. Poneal??? Pizdi tam, u sebea doma na liubimie temi. Gnida
 • -2 (6)
  В огороде бузина а в Киеве - дядька...
 • -5 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Să mă puki în cur!
 • 0 (4)
  Ambii (precum și majoritatea din parlament), au dat dovadă de caracter "diplomatic", oameni care pot să găsească soluții inteligente pentru rezolvarea problemelor...
 • +1 (3)
  comunistii au dorit mereu o batae in parlament ) sa fim sinceri petrenco scopul a fost sa provoci coalitia la un chaos ))
 • +1 (3)
  nu doreste Petrenco sa spuna ce a fost pentru ca stie bine cine e provocatorul )
 • +3 (7)
  Nu sustin violentle, insa bahahuie MariAnus merita si alte suturi, pentru nesimtire, aroganta, slugarnicie plahoitica si, mai cu seama, pentru mancurtism si romanofobie. De fapt, a mai luat-o candva: un scaun peste moaca, de la tatucu'su, miliatiAnusul Boronila. Asa ca...stie Lupus cum e cu Junta care l-a avortat.
 • +3 (5)
  Comuniştii îşi es din fire
  Parcă îs bătuţi de leucă.
  Seamănă mai mult cu zbirii
  Fiindcă n-au acces la...treucă.
 • 0 (0)
  Sa ma fut in kapu la toti parlamentarii. Fiecare treb sa apuce kite una poeste koae ku ciokanu si vreo 2 peste unghii.
  Moldova noasta ii ca un bolnav pe patul de moarte. Iar ei insa, in loc sa faca vreo oparatie, discuta despre perdele in sala de operatie sau despre floricelele de pe pijamaua bolnavului.
  Sa zdohniti cu totii, risuri ce sinteti!!!!!!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA