ora: 13:52, 24 mai 2012 7392
Autor: Ana Rîmbu

(video) PD și PLDM recunosc: Liberalii ne-au presat să votăm pentru castrarea chimică a pedofililor


(video) PD și PLDM recunosc: Liberalii ne-au presat să votăm pentru castrarea chimică a pedofililor
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Democrații și liberal-democrații recunosc că au revotat legea privind castrarea chimică a pedofililor, la insistența PL. Asta după ce liderul Partidului Liberal, MIhai Ghimpu, a sugerat că fracțiunea sa va susține legea antidiscriminare, doar dacă va fi revotat și proiectul PL

Președintele fracțiunii PD, Dumitru Diacov, spune că a votat legea liberalilor de dragul Alianței, iar colegul său din PLDM, Valeriu Streleț afirmă că liberalii au pus condiții.

„Eu cred că e mai mult un capriciu al liberalilor. Câteodată a fost o presiune agresivă din partea  lor de a revota acest proiect în formula inițială. Am făcut asta pentru a păstra echilibrul, pentru a vota programul de mâine și de a păstra atmosfera de conlucrare. Când activezi în coaliție,  câteodată ești pus să faci ce nu-ți place și astăzi a fost așa un moment”, a declarat Diacov. 


Totuși, democratul spune că formula actuală a legii are dreptul la viață, chiar dacă părerea unor deputați a fost alta decât cea exprimată prin vot. „Pledăm pentru stabilitate în Alianță, compromis, și votul de astăzi a fost un exemplu în acest sens”, a conchis acesta. 

Streleț spune că PL a înaintat condiții, deși, în opinia lui, legea privind castrarea chimică este una necesară. „Argumentele liberalilor e că legea funcționează în 6 state UE. Au fost expuse și antiargumente că aplicarea preparatelor chimice este o metodă costisitoare și cu efecte temporare. Dar, având în vedere insistența PL și că își asumă responsabilitatea pentru această inițiativă, noi am acceptat să votăm, luând în vedere și perspectiva votului pe câteva proiecte extrem de importante, care vizează programul nostru de reforme.  Condiționarea nu a fost un secret,  ați auzit poziția formulată după consiliul PL”, a declarat președintele fracțiunii PLDM. 

UNIMEDIA precizează că astăzi, deputații și-au menținut votul privind legea care prevede castrarea chimică a  pedofililor. Asta după ce aceasta nu a fost promulgată de șeful statului. Odată ce legea a fost revotată, președintele nu mai are dreptul să o respingă. Sursa: UNIMEDIA
Video: Privesc.Eu

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (2)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +3 (3)
   Iarasi apare in imagine lingaul ista de Diacov. Ce naibii Palhotniuc nu dispunde de alti oameni competenti in a expuine pozitia partidului ? mai bine pe lungaul sal puna.
   • -1 (3)
    Ghimpu ogheala de ciine ce este el, tradatorul tarii nr 1, liberastul cu 29 de anusuri, e obsedat stiti de asta?
    • 0 (0)
     Legea asta idioata e mai degraba un atribut de PR decat o solutie. Binefacatorii natiunii nici n-au dorit sa stie de ce au devenit unii pedofili asa si prin ce tragedie trec pe parcursul intregii lor vieti napastuite. Li-i in cot. Ii intereseaza doar capitalul politic si banutul castigat cu sange si sudoare de cei saraciti cu nesimtire de oligarhii aflati la putere.
   • -1 (1)
    daca sincer mi se pare ca PD vrea doar sa fie in centrul atentieii sii conflictul e intre PLDM si Pl dat ghimpu da dovada ca e nitel slab la cap
  • -1 (3)
   ehai! liberalii se pricep cel mai bine la santaj si tra la la
   • -1 (1)
    Deacord cu tine vreau sa vad la eii ceva treaba nu numai sa il pazeasca pe Filat si PLDM-ul
 • +1 (5)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (2)
   curu linge lupu lu plohotniuc dar PLDM este cel mai puternic Partid cel mai influent si cel mai bun din toate citea lea vazut Moldova
 • +2 (4)
  ei bravo ca s-au inteles si ajung la consensuri se vede ca miine se va adopta si a doua lege si lucrurirle vor merge mai departe. Bravo PDM bravo si pldm.
  • -1 (3)
   care intelegere...i-au costrins. asta e o metoda animalica
   • -1 (3)
    de fapt, ghimpu de cand il stiu se comporta de parca ar fi din padure
   • -1 (1)
    iar comentariile tale sunt de prost gust
 • +3 (3)
  si e foarte bine sa-i castram . Este chiar o masura blanda , ar trebui executati pedofilii si tradatorii de neam si tara .
 • +3 (3)
  Corect spus. Trebuie castrati toate risurile si tradatorii den tara asata care ne tin tara in mocirla de 20 de ani !!
  • -2 (2)
   cred ca dupa ziua de azi,,pl o sa aiba de ce se teme
 • +1 (1)
  si cam de ce cei de la unimedia ați sters comentariul meu precedent?
 • +1 (3)
  în cazul de dat PDM și pldm au dat dovada de maturitate politică, dl. Diacov a demonstrat ca intradevar aspiratiile europene pentru MD sunt o prioritate si e gata pentru asta sa merga si la compromisuri...mai rau de ghimpu ca incearca să tragă foloase din asta, cu toate ca se declare mare adept al integrarii europene...si dl. Streleț a avut o poziție clară, însă țin să menționez el nu a fost corect informat,...legea cu privire la castrarea chimiă este obligatorie numai in polonia, in restul statelor e voluntară această practică,în germania si cehia de exemplu.
 • -2 (2)
  care maturitate, ce-i cu voi? asta inseamna ca ghimpu e o belea, iar PS si PLDM au procedat copilareste pentru ca nu l-au putut pune la punct pe incapatinatul de ghimpu
 • -2 (2)
  liberalii cred ca vor mai multe crime...astia trebuia pedepsiti cu inchisoare pe viata nu castrare
  • +2 (4)
   Roma, pedofilii vor fi inchisi, stai linistit, numai ca dupa aceasta lege, pedofilii, inainte de a isi ispasi detentia cu 3 luni, vor fi castrati chimic in cazul violatorilor de minori sub 18(16?) ani, iar violatorii de persoane care nu sunt minori, vor fi castrati numai dupa o analiza a gravitatii de violare. Asa ca stai linistit, violatorii oricum vor sta dupa gratii.
   ---
   Sunt cetățean activ
   • 0 (2)
    Si cind iti vine rindul, ma Lupane...Ca , devii tot mai agresiv si mai periculos.
 • +1 (1)
  Bre,romaPopov,ce te tot revolti ? Am impresia,ca te temi sa nu fii castrat primul.

  Tudor.
  ---
  Sunt cetățean activ
 • -2 (4)
  1. Rusine D-lui Ghimpu ca preseaza colegii din AIE pentru legi nesemnificative pentru natiunea romaneasca, mai bine ar face presiune pentru modificarea limbii in constitutie, pentru declararea oficiala a identitatii romane al moldovenilor, pentru condamnarea comunismului, dar nu pentru legi de castrare a pedofililor, astfel de legi trebuiau sa fie initiativa tuturor. Eu nu cred ca Gheorghe Ghimpu avea acest scop in testamentul lasat Natiunii romane din Basarabia. Rusine.
  2. La fel se poate zice ca si PL a fost presat sa va sustina legile implementate de catre PD si PLDM, asa ca lasati mai moale cu astfel de scancituri de muieri plangarete.
  ---
  Sunt cetățean activ
  • 0 (2)
   Sper sa-ti fie violati copii si apoi mai vedem daca-ti schimbi parerea ))

   Si sa-i lingi tu... ochelarii lui Ghimpu.
   • 0 (0)
    Neamul meu este violat de 200 de ani moral si a fost si fizic, dar asta pe Ghimpu nu-l doare vad ca...
    ---
    Sunt cetățean activ
    • 0 (0)
     Degeaba el hamaie cate o data pe la TV si in PMAN cand simte ca scade PR ca comunistii neau ucis, deportat, analfabetizat, in realitate el nu face absolut nimic pentru a condamna sistemul sovietic si impactul negativ asupra basarabiei in urma pactului ribentrop-molotov care demult a fost condamnat si declarat ilegal de catre toate statele implicate in razboi, dar consecintele acestui pact nu au fost lichidate, el in realitate nu a inaintat nici un proiect de lege in parlament pentru a duce pana la capat drapelul lui Gheorghe Ghimpu, necatand la faptul ca cei care lau votat anume pentru asta si siau dat votul pentru el, rusine sai fie ca odata ajuns in parlament a uitat scopul lui acolo si scopul celor cale lau ales.
     ---
     Sunt cetățean activ
     • 0 (0)
      Daca PL face putin pentru popor, atunci cine face mai mult? E si normal ca dorim mai multe, insa trebuie sa analizam capacitatile PL-ului, dupa ce majoritatea voteaza cu PCRM si PLDM. Cred ca e cazul sa cerem mai multe de la PLDM si PD, deoarece anume ei detin cele mai serioase parghii in AIE.
    • 0 (0)
     haideti sa fim seriosi, pentru ce alte promisiuni puteai sal votezi pe Ghimpu in 2009 daca nu pentru ideile lui proromane de atunci, iar azi a uitat cu totul de spatele din 2009 care "la avut".
     ---
     Sunt cetățean activ
     • 0 (0)
      Intr-adevar ar trebui sa fim seriosi, deoarece Unirea nu se face analogic uniri a doua bucati de plastilina, ci e necesar si din partea Bucurestiului anumite eforturi. Noi aici in Basarabia putem sa ne batem cu fundul de asfal, trambitand cu unirea mult si bine, insa daca nu va fi un raspuns adecvat de la Bucuresti, atunci totul va fi zadarnic. Pentru PL lumea nu voteaza doar pentru ca promoveaza Unirea ci si pentru ca echipa PL este una profesionista, a demonstrat transparenta in luarea deciziilor si nu tolereaza coruptia si smecheriile colegilor din AIE.
 • +2 (2)
  Consider,ca aceasta Lege trebuea votata,odata ce au loc asa crime ca pedofilia. Este costisitoare procedura,insa nu cred,ca v-or fi multi ,,doritori,,de a incerca aceasta procedura.
  Nu inteleg de ce va napustiti asupra PL ?
  Oata ce se acorda drepturi,inseamna,ca trebue sa fie si responsabilitati !
  Tudor.
  ---
  Sunt cetățean activ
 • +3 (5)
  Sa intaleg ca cei cel contrazic pe Ghimpu-s pedofili,chiar shi de pe forum?!:D
 • +1 (1)
  Sunt de acord cu Lupan.Trebue pe linga alte legi,de avut grija si de cele legi,ce tin de limba,identitate,condamnare a comunismului si altele...
  Tudor.
  ---
  Sunt cetățean activ
 • -1 (3)
  Echipa PL este una marginita,alceva mai serios ei nici nu pot sa propuna.
  • 0 (0)
   atunci sa propuna ceea ce lea transmis Gheorghe Ghimpu, numai asa pot capata voturi multiple si ferme.
   ---
   Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  De-ar fi o lege, ce ar "constringe" prostituatele politice sa fie si ele castrate Chimic si fizic !!!
  Ar fi o mare bucurie nationala.
 • 0 (0)
  Dupa atita zarva in parlament am impresia ca in tara Republic of Moldova fiecare al treilea barbat este pedofil.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA