ora: 12:36, 28 feb 2013 9251
Autor: Cristina Buzovschi

(video) PCRM mizează pe susținerea PD în provocarea alegerilor anticipate


Video se incarcă ...
(video) PCRM mizează pe susținerea PD în provocarea alegerilor anticipate
Voronin cheamă la anticipate
Vladimir Voronin, președinte PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
După ce au votat alături de liberal-democtați pentru demiterea din funcție a prim-vicespeakerului Vlad Plahotniuc, fracțiunea Partidului Comuniștilor mizează pe susținerea democraților în vederea demiterii Guvernului, notează UNIMEDIA. Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a specificat că lasă la „discreția și sovestea” deputaților PD dacă susțin moțiunea de cenzură înaintată astăzi în Parlament.

Dacă formațiunea condusă de Lupu susține că demiterea Cabinetului de miniștri nu va duce la alegeri anticipate și că va fi creat în loc unul tehnocrat, atunci comuniștii afirmă că doar un nou scrutin ar putea rezolva problemele Republicii Moldova și a cetățenilor ei.

Mai mult decât atât, Voronin a menționat că este gata să voteze și demiterea speakerului Marian Lupu. „Dlui singur a spus că-și va da demisia după căderea Guvernului. Sigur, noi vom vota pentru demiterea lui Lupu”, a conchis acesta.

„Noi suntem gata să organizăm și o revoluție, de aceea nu ne este frică să provocăm alegeri anticipate”, a subliniat Voronin. Potrivit liderului PCRM, moțiunea de cenzură înaintată în adresa Executivului trebuie  să fie precăutată în ziua de marți a săptămânii viitoare.

UNIMEDIA precizează că astăzi, în debutul ședinței Parlamentului, 34 de deputați ai fracțiunii PCRM au înaintat moțiunea de cenzură Guvernului.

Pentru ca Executivul să fie demis, este nevoie de votul PCRM + PD + 2 deputați neafiliați (49+2=51). Liberalii și liberal-democrații au anunțat că sunt contra demiterii Guvernului. Mihai Godea a declarat că va vota, la fel cum ar putea să facă și Igor Dodon. Rămâne sub semnul întrebării cum vor vota neafiliații și dacă toți deputații din PD vor vota pentru demiterea Executivului. Democratul Dumitru Diacov a declarat că este împotriva demiterii Cabinetului de miniștri, la fel cum a făcut-o și neafiliatul Vadim Mișin. Astfel, reiese că șansele ca majoritatea deputaților să voteze demiterea Guvernului sunt de 50/50.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (13)
  Unii speculează cu faptul că până în noiembrie se va vota alt Cabinet de miniștri, evident, cu alt Premier, pentru că Filat nu mai este pe placul lui Ghimpu, Lupu și Plahotniuc. Însă, nu va fi semnat nici un acord dacă Filat nu va fi premier
  • 0 (8)
   În aceste situații nu văd care ar fi diferențele dintre Voronin și Ghimpu. Ambii când au venit la putere au spus că ne integrăm în Moldova, iar la expirarea mandatului se întorc spre Rusia. O fi un egal între ei, mai ales că unul a fost șef mare pe timpul URSS, iar Unchiul a fost judecător, cu frate întemnițat pentru aspirațiile românești
   • +2 (6)
    Причем все эти года по всей Молдове люди продолжали шептаться о том, как якобы Олег Воронин, и иногда и его отец, «хапают бизнес обеими руками у прежних владельцев».
    • -1 (7)
     Vlad Filat nu-şi va prezenta demisia. "Marian Lupu recurge din nou la şantaj politic şi ultimatum inacceptabil, care este expresia unei ofensive împotriva PLDM pentru ampla campanie iniţiată de partidul nostru de a readuce mai multe instituţii ale statului în câmpul constituţional
     • +2 (6)
      Сегодня мы можем с уверенностью сказать, что почти все дела и «транзакции», которые по срежисированной пропаганде самого Плахотнюка публично и преднамеренно приписывались Олегу Воронину и его отцу, на деле и, в конечном счете, как выяснилось и продолжает выясняться документально, принадлежат единолично одному и тому же лицу – Владимиру Плахотнюку.
      • +1 (7)
       Воронин даже не знал, что на протяжении такого долгого периода своего безраздельного властвования, окружавшие его лица звонили Плахотнюку перед тем как зайти к Воронину с очередным «сценарием», специально отработанного и «заточенного под ожидаемую реакцию Воронина», а выходя от президента РМ, немедленно докладывали Плахотнюку о результатах встреч, бесед, решений и даже просто о настроении «вождя».
       • +2 (6)
        Воронин даже не подозревал, что все эти лица все это время носили в кармане секретный мобильный телефон с единственным номером – Плахотнюка. Воронин даже не знал, что его гнев и «невротическое чувство справедливости» управляется из небольших комнат «Nobil Club»-а, и что вся логистика его «спонтанных решений» тщательно готовилась в этом ночном клубе, главном штабе диверсий Владимира Плахотнюка.
        • +6 (10)
         PLAHOTNIUC LUPU ȘI PCRM = MAFIA !!!
         .
         .
         .
         PLAHOTNIUC LUPU ȘI PCRM = MAFIA !!!
         .
         .
         .
         .
         PLAHOTNIUC LUPU ȘI PCRM = MAFIA !!!
         • +3 (7)
          Ни Воронин, ни его ближайшие сподвижники по партии (Мишин, Ткачук, Степанюк, Бондарчук, Цуркан, Калин) либо не извлекли никакой материальной выгоды из своего правления, либо этой выгодой можно смело пренебречь по сравнению с «добычей» Плахотнюка.
          • +3 (7)
           кукловод был в шаге от создания лево-центристского альянса с ПКРМ. Однако был сломан через колено еврочиновником по налогам, который пригрозил кукловоду заморозкой его счетов в европейских банках. Вот так и был создан правый «проевропейский альянс за евроинтеграцию».
          • +4 (8)
           Căderea guvernului ar compromite definitiv relațiile RM cu UE, ar lipsi țara de creditare externă, ceea ce ar duce la neplăți salariale, deficit bugetar și aprofundarea crizei economice, ținînd cont că țara e în recesiune.
          • +2 (6)
           In ultimul foarte bine s-au sincronizat solicitarile lui Lupu, Dodon, Godea, PCRM de demisie a Guvernului care vor redictiona RM in alegeri anticipate.
           Se pare ca Plahotniuc demult pregateste acest scenariu ca nu in zadar in ultimele zile au iesit la rampa marionetele papusarului. l
          • +3 (7)
           Acum unde-s PeDristii care vorbeau despre "coacerea harbuzului"? Se pare ca se coace ridichea comunista-pedrista.
          • +2 (6)
           Cei care țipau zi și noapte despre faptul că Filat trădează AIE, sunt la un pas de a demite guvernul alături de PCRM. Cu alte cuvinte, trădătorul Lupu, după ce a trădat PCRM, trădează și AIE. Cel puțin o spune asta Ghimpu. Și cel puțin, cunoaștem din mai multe surse, că V.Voronin a avut mai multe întîlniri cu păpușarul.
          • +3 (7)
           Ultimul, disperat, propune marea și sarea. Straniu însă ne pare faptul, că Voronin, după ce a fost mințit, umilit, hărțuit și jefuit de atîtea ori de păpușar, iată că bate palma cu propriul călău. Care după ce va debarca PLDM, se va apuca de distrugerea definitivă a PCRM.
           Voronin totuși o face, în pofida faptului, că mulți deputați comuniști, gen Petcov, Petrenco, Tcaciuc, Muntean, Todua, și-au exprimat în nenumărate ori reticența față de orice colaborare cu Partidul Mafiei. De fapt, amintesc, că la 26 februarie, Fiodor Ghelici, apropiat de la o vreme păpușarului, a organizat o conferință de presă
          • +3 (7)
           La aceasta, a apărut Petru Melnic, din Anenii Noi, care l-a acuzat pe Vladimir Voronin și Oleg Voronin de omorul fiului său, produs în august 2007 la comanda celor doi. La mijloc ar fi fost un teren de pămînt de 15 ha, care a trezit interesul celor doi comuniști. Respectiv, nu excludem, că șantajul ar fi putut da roade. Plus să nu uităm, că păpușarul a plecat din PCRM în 2009 cu toată casa partidului. Se zvonește de 100 mln euro. Nu știu cît adevăr este în această sumă. Dar e cert, că vistieria partidului este la el. Or, acesta este un argument serios în discuțiile cu liderul PCRM.
          • +3 (7)
           Oricum, PCRM pînă la urmă va obține ceea pentru ce lupta ultimii doi ani: distrugerea AIE, alegeri anticipate. Dacă însă PCRM va merge la colaborări mai profunde cu PD, gen formarea unui nou guvern, vom constata pierderea totală a principiilor, gătința de a merge la orice de dragul puterii. Dacă Timofti va propune un alt guvern – vom putea spune același lucru și despre el. În orice caz, PCRM face ceea ce îi dictează propriile interese.
          • +2 (6)
           În ceea ce privește PD și Lupu, devine clar, cine distruge Alianța. Și mai limpede devine, că PDM niciodată nu a fost atașat AIE și integrării europene, lucru pe care l-am scris în nenumărate rînduri. El este orientat doar spre funcții, scheme, spălări de bani. Cum le-au fost periclitate schemele în 2009 – păpușarul and Co au fugit la AIE. Cînd le-au fost periclitate schemele în AIE – păpușarul și PD fug la PCRM.
          • +1 (5)
           În cazul unui vot comun PD-PCRM, oamenii vor vedea clar cine demite Guvernul. Înţeleg că se va miza masiv pe suportul din mass-media pentru a da vina pe Filat, care a denunţat un Acord de Alianţă încălcat de multiple ori în aceşti ani. Va fi, totuşi, extrem de simplu, chiar şi fără a deţine 80% din mass-media să îl convingi pe om că Partidul Democrat şi Partidul Comunist au dat jos Guvernul.
          • +2 (6)
           Sper că dacă se va produce demisia guvernului, toți în sfîrșit vor înțelege, că PD este o grupare mafiotă. Grupare care l-a ucis pe S.Paciu la vănătoarea domnească. Grupare care a deschis dosare contra propriilor parteneri de coaliție. Grupare, care ne-a făcut să ne temem cînd vorbim la telefoane, sau cînd scriem scrisori celor apropiați. Grupare care a subjugat justiția, a produs atacurile raider asupra băncilor, a încercat să falimenteze BEM, storcînd 1, 3 mlrd lei. Grupare care anual scurge din întreprinderile de stat 1 mlrd de dollari.
           Grupare, care va merge la orice pentru a-și păstra aceste resurse. Repet – la orice. Toate celalate sunt povești de adormit copii.
          • +1 (5)
           Votul Partidului democrat împotriva Guvernului din care PD face parte, va fi încă un semn că acesta a fost transformat dintr-un partid cu tradiţii într-un partid al unui singur om, unde un singur om ia deciziile reieşind din interesele proprii şi nu ale întregului partid.
          • +1 (5)
           Votul Partidului Democrat împotriva Guvernului Filat înseamnă canibalism. Guvernul are patru miniştri PD. Pentru a face totul corect, Miniştrii (şi viceminiştrii) PD vor trebui să demisioneze, disociindu-se de Guvernare. Sau să fie demişi de Premier. Demiterea Guvernului înseamnă demiterea miniştrilor PD delegaţi în Guvern şi prin asta exprimarea neîncrederii faţă de lucrul pe care îl fac. Să încerce după asta un ministru PD să explice situaţia asta la o întâlnire cu alegătorii – de ce colegii din Parlament l-au demis?
          • +2 (4)
           1. Cererea de demisie a lui Filat nu este altceva decît răzbunarea lui Plahotniuc pentru faptul, că premierul i-a deconspirat schemele, l-a lipsit de procuror personal și de funcția de prim vice-spicher.
           2. Demisia guvernului fie va arunca țara în alegeri anticipate, deoarece PLDM nu va susține un alt guvern, fie va duce la formarea unei noi majorități, cu participarea unei părți a fracțiuinii PCRM. Premier în această situație va deveni Plahotniuc, care va transforma definitiv Moldova în stat mafiot.
          • +2 (4)
           3. Căderea guvernului ar compromite definitiv relațiile RM cu UE, ar lipsi țara de creditare externă, ceea ce ar duce la neplăți salariale, deficit bugetar și aprofundarea crizei economice, ținînd cont că țara e în recesiune.
           Demisia lui Filat ar fi un act de lașitate politică, și lipsă de responsabilitate față de cetățeni. Ar fi o cedare în fața MAFIEI.
          • +2 (2)
           Mda, PCRM-ul ca de obicei zimbesc tuturor si isi scot folosul doar pentru ei. Ei acum nu au alt scop decit sa lichideze alianta, si mai precis liderii aliantei, am vazut cu totii cum comunistii au acceptat demiterea lui Plahotniuc, deci deja 1 este inlaturat, mai sint 3.
           Doar ca ei nu inteleg ca timpul lor deja a trecut, nu mai au putere sa mentie si inca sa dezvolte tara!
           Vedem cu totii ca prim-ministrul isi indeplineste de minune obligatiunile, a pus lucrul pe roate in guvern, cred ca Lupu si Ghimpu sint cum spune rusul "Lishnie"!
           Din cauza lor sufera societatea!
          • +2 (2)
           Si cum, trebuie sa accepte?
           Ei, sint cei care 8 ani de zile ne-au distrus treptat Republica, dupa guvernarea comunista Republica Moldova ocupa ultimele rinduri ce tine de dezvoltare!
           Si acum trebuie sa le dam voie sa vie inapoi la guvernare?
           Ma bucur ca o buna partide din comunisti au inteles ca Voronin o ia deja razna.
          • +1 (1)
           Mda...unde 2 se bat, al 3-lea cistiga, asta vrea sa ne demonstreze Voronin acum?
           Oare poporul il vrea inapoi dupa ce si-a batut atita timp joc de popor? Poporul il vrea inapoi cind insasi insigna partidului sint niste simboluri din cauza carora au fost distruse sute de familii, zeci de mii de oameni???
           Nu! Dupa guvernarea comunista, Republica Moldova ocupa ultimele locuri in domeniul dezvoltarii.
           JOS PD! JOS PCRM! Fac un joc foarte murdar.
          • +1 (1)
           Demisia domnului Filat si a intregului guvern ar duce la o criza politica profunda, domnul Filat a scos practic tara din rahatul in care a fost lasata de comunisti! Si acum, ce, sa le dam voie sa vie inapoi???
           RUSINE!
           Deci, în viitorul imediat, vom asista la finalul dramei. PD, care acuza de 3 ani încoace PLDM de alianță cu PCRM, se pare, că își dă arama pe fața.
         • +2 (2)
          Vad ca asa se bucura de parca vor lua ceva la anticipate.
        • +1 (5)
         Daca Guvernul Filat demisioneaza atunci RM se transforma in S.R.L. Plahotniuc. Acest om lacom de putere nu stie de morala si bun simt, a acaparat PG, CNA, sistemul judecatoresc, institutii bancare, o buna parte din mass-media etc si continua in aceeasi maniera. Aceasta nu poate dura la nesfarsit, intr-un mod sau altul perioada Plahotniuc trebuie incheiata cit nu e tirziu si sper ca cetatenii RM constientizeaza faptul ca cel mai mare pericol pentru societate este Vlad Plahotniuc.
         • +1 (1)
          Domnule Voronin, oare credeti dumneavoastra ca noi, poporul, am uitat de toate aventurile dvs. ILEGALE?
      • +1 (5)
       Solicitând repetat şi în mod ultimativ demisia premierului Vlad Filat, PD se face a nu înţelege că aceasta va însemna automat şi alegeri parlamentare anticipate. "Aceasta numai dacă democraţii nu au înţelegeri privind constituirea unei alte majorităţi parlamentare şi deturnarea cursului de integrare europeană a Republicii Moldova
       • +2 (6)
        Voronin numai asteapta asa ceva...mare porcolan
       • +1 (1)
        Voronin se foloseste de haosul creat de PD si PL...mdaa...sa dam voie inamicului sa vie inapoi la putere?
    • 0 (2)
     Ни Воронин, ни его ближайшие сподвижники по партии (Мишин, Ткачук, Степанюк, Бондарчук, Цуркан, Калин) либо не извлекли никакой материальной выгоды из своего правления, либо этой выгодой можно смело пренебречь по сравнению с «добычей» Плахотнюка.
  • +1 (3)
   кукловод был в шаге от создания лево-центристского альянса с ПКРМ. Однако был сломан через колено еврочиновником по налогам, который пригрозил кукловоду заморозкой его счетов в европейских банках. Вот так и был создан правый «проевропейский альянс за евроинтеграцию».
 • +3 (5)
  Mizeaza , ce sa mizezi daca tot is dea lor .
  Si PD si PS si toti la un loc.
 • 0 (2)
  Circ de al steria pe filat,ca sa nu puna conditii si sa revina plah.la fotoliu.
 • 0 (4)
  Da tu pidar de betivan rosu,ce ai facut 8 ani?...tu deacuma vrei sa te apuci de treaba mizerie si intuneric comunist ce esti............
 • +1 (3)
  Foarte bine a spus Nantoi. Cînd se va vota această moţiune de cenzură,vom şti dacă nai există partidul democrat sau este o grupare condusă de Plohotniuc.
 • +1 (1)
  Pana acum SINGURII care au votat impreuna cu PCRM a fost FILAT si PLDM...
  • 0 (2)
   Singurii care vor sa fie ordine si investitii in tara sunt PLDM ,fara de Plohotniuc in prezidium si fara mafioti in procuratura .
 • +1 (3)
  Bai... da chiar astea din AIE nu isi dau seama ca daca revin comunistii apoi se umplu puscariile cu AIE-isti?
  • 0 (0)
   nu isi dau seama pentru ca cei din pdisti nu le este greu sasi schimbe tabara carei problema ei sunt o emblema atat nu are nici un produs ei reprezinta doar pe cineva vor chistiga pcrm fie si asa pe ei o sai reprezinte ce au de pierdut?ce conteaza cum arata sutinioru pina la urma :))
 • +3 (3)
  o sa spun niste lucruri corecte si adevarate , dar care ii va supara pe unii.Asa cum am spus de mai multe ori nu sunt membru a vreunui partid , dar am vrut si vreau in continuare ca RM sa ajunga in UE , deci sunt pentru AIE.Alianta asta si asa fragila trebuia condusa cu mult tact si intelepciune, intelegerea dintre parteneri trebuia sa fie respectata 100/100 si fiecare trebuia sa detina functiile care ii reveneau.Cel mai pagubit partid din AIE a fost PL ,dar ei chiar daca mai faceau galagie au mers alaturi de AIE .La un moment dat lucrurile s-au cam stricat,verzii vazand ca AIE are unele succese legate de drumul european , a inceput sa traga plapuna spre ei , faceau declaratii aiurea , doreau sa inverzeasca toata tara.bineinteles ca astfel de lucruri nu se accepta .Si de aici a pornit tot, toti comentatorii de pe acest site vorbeau prostii de dimineata pana seara , despre cat de bun e Filat si cat de rau e Ghimpu si Lupu.Atunci am atentionat de mai multe ori ca nu e bine ce se face.
  • +2 (2)
   Si s-a ajuns pana acolo ca verzii au votat cu rosu si bineinteles ca a jignit pe partenerul lor de alianta PD .Pl nu a participat la acel vot ,deci se creasa un precedent periculos , acum dupa ce au luat-o in freza cei de la PD , doresc cu toata silinta sa-i intoarca restul lui filat. Dupa cum se vad lucrurile s-ar putea sa se ajunga pana la demisie .Poate fi un lucru bun , daca se aseaza de indata la negocieri , numai ca Filat va dori sa fie iar prim-ministru ,iar PD nu va dori acest lucru si atunci s-ar putea sa avem o alianta rosie , ca pana la urma tot de acolo au venit. Asta va fi primul semn ca RM merge clar spre Belorusia.
   Si bineinteles ca se vor cauta cine este vinovatul si vinovatul va fi in primul rand Filat , din pacate asa va fi , pentru ca datorita arogantei s-a ajuns aici.Cred ca mai este un pic de timp , in care acesti trei cu presedintele sa se aseze la masa si sa negocieze .E complicat , daca as sti ca ca cei trei sunt toti patrioti ai neamului , s-ar da laoparte
 • 0 (2)
  vad k voronin asteapta cu nerabdare alegerile anticipate.. stie bine ca daca ele vor avea loc alianta va avea de suferit.. respectiv cei care tare nu vor asta - gimpu, care precis dupa asta ramine egal cu 0.. si filat.. sa vedem ce joc murdar va duce si asta..
 • +1 (1)
  FOSTEI CONDUCERI COMUNISTE
  Ţara au condus-o cu lozinci,
  Ce dezbinau poporul ei în două.
  Ciar şi atunci când el cădea în brânci
  Îi declarau că-ncepe ... o epocă nouă.
  *****************
  SCOPUL COMUNIŞTILOR
  Comuniştii totdeauna
  În capul mesei pun minciuna.
  Prin acţiuni descreerate
  Impun ţării anticipate.
 • 0 (0)
  voronin la fătat pe plohotniuc şi acum miorlăe ca un motan în martie numai că nu i se mai scoală---voronin îşi doreşte anticipate vrea puterea pentru al freca pe plohotniuc_ doreşte să mai pună mîna pe ce a mai rămas nefurat---însă puterea de la el a plecat şi dînsul nici ca cum nu înţelege---şi îşi mai doreşte acest derbedez să-şi continue menzdrele şi de a aduce la capăt ceea ce a început şi a făcut în 8 ani de guvernare comunistă+doreşte să nimicească acest popor cu totul-javră comunistă---cred că diaco îl va susţine cum a făcuto cînd la adus a doua oară la putere
 • +1 (1)
  PCRM +PD mafia = ZERO VOTURI LA ALEGERI

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Ei, tov. Cioronin, esti batran, dar nu ai mai prins la minte !
  Ce nu iti ajung pentru a castiga alegerile acei "doi metri de bulbuci" a lui Mariancik Lupu (Volkov) ? Totuna are sa te 'kidaneasca', vulpe batrana !
 • 0 (0)
  caroci Voronin se apuca sa faca revolutie...
  El singur. Desi cu mam expus in repeatte rinduri nu sint de orientare comunsiata, inteleg totusi nemultumirile lui comunsitilor vizavi de prostia care se face in Guvernul Filat 2.
  De aceea jos Guvernul si sa pornesca totul de la zero!
 • +1 (1)
  ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  “”(video) PCRM înaintează moțiune de cenzură Guvernului”
  ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  http://unimedia.info/stiri/video-pcrm-inainteaza-motiune-de-cenzura-guvernului-57872.html
  )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 • +1 (1)
  Hello, baietii!!
  Cum asa? Nu vad nicaieri condamnarea lui Ghimpu si a romanismului care se face vinovat de moartea AIE?? Ce s-a intamplat??? Nicio lozinca cu "romanii=fascisti", niciun "moldopatriot " nu vad prin preajma?? Chiar nicio lozinca asa, macar de samanta iadului "Jos UE"??? Pupa-v-ati Kremlinul in bot, de comunisti nebuni !!!
 • 0 (0)
  Daca maria sa Filat ar fi fost un prim -ministru bun , de care ne-a incredintat de la bun inceput,
  daca domnia sa nu ar fi fost bagat pana la brau in rahat de orgoliu si мания величия,
  daca maria sa Filat n-ar fi condus un guvern in baza minciunii si coruptiei, acuma foarte usor Plahotniuk era dat jos din fotoliul de mafiot.
  daca... daca... daca...
  de prea multe ori DACA...
  Asaca spiridusii lui Filat , nu-l m-ai lustruiti atata pe SHAFU, caci totul este la lumina.
 • 0 (0)
  O data cu Demiterea guvernului Duce iar la o instabilitate politica si ne duce inapoi cu 2-3 pasi in urma privind integrarea europiana.

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA