ora: 18:11, 10 dec 2013 3624
Autor: Elena Robu

(video) Pasiunile lui Voronin


Video se incarcă ...
(video) Pasiunile lui Voronin
Citește 3 cărți simultan
Vladimir Voronin, liderul PCRM
Foto: UNIMEDIA

Liderul PCRM Vladimir Voronin a vorbit în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA despre pasiunile sale. Spune că îi place să vâneze, să citească și să cânte atunci când îi este greu pe sufet.

„Am deschis al 42-lea sezon în calitate de vânător. Am mai multe arme de vânătoare, arme de colecție și arme de vânătoare, înregistrate oficial. În Moldova cu plăcerea la vânat nu prea. Vânez doar mistreți, vulpi, câini sălbatici", a mărturisit Voronin.

Alb&Negru, pagina de Facebook a emisiunii

Întrebat ce alte pasiuni mai are, liderul comuniștilor a spus că citește, fără însă a da vreun titlu. „Ca să-mi antrenez memoria, citesc 3-4 cărți simulatan. Citesc doar în limba rusă, mi-e greu să citesc în „limba moldovenească”. Scriu așa cum trebuie, cu alfabet latin", a precizat deputatul.

(video) Voronin: Moldova va ajunge în Europa prin Uniunea Euroasiatică

Îi place să cânte, dar o face doar atunci când îi este greu pe suflet. „Nu știu de ce v-ați legat de asta. Cine dintre moldoveni nu cântă, doar că unii cântă când se îmbată, alții când sunt treji. Eu cânt mai mult de melancolie, când mi-e greu pe suflet. În PMAN a fost alt moment, când se adună atâta lume, trebuie să se termine cu ceva, sau cu lozinci. N-am fost pregătiți ca să punem punc la acest scenariu și am hotărât singur, să fac acest lucru. Nu v-a plăcut? Vocea tot nu v-a plăcut? La Irina Alegrova la concert nu a fost nimeni, în afară de reprezentanții ministerului Culturii. La Patricia Kass a fost ambasadorul UE și Igor Corman. Eu la toate aceste măsuri mă strădui să fiu prezent”, a remarcat Voronin.

UNIMEDIA amintește că Vladimir Voronin și-a demonstrat abilitățile de interpret în timpul protestelor organizate de PCRM. Comunistul a cântat de pe o scenă din PMAN o melodie în limba rusă.

Urmăriți aici întreaga emisiune cu Vladimir Voronin

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (0)
   el ii treaz ?
   • -1 (1)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • -1 (1)
     Comentariul a fost șters de redacție.
  • 0 (0)
   Ce burta si-a crescut bosorogul...?! Se vede ca inca si acum mai traieste bine din banii agonisiti la guvernare.
 • +1 (1)
  de ce sa nu mergem direct in or balti decit in balti prin vulcanesti!!!

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Cite miliarde de dolari au facut Voronin cu familia si echipa de evrei corupti in perioada de guvernare ? Sa spuna cifra.(arme nu stie cite are...)
  Doamne! ce oameni ne cobduc...
 • +1 (1)
  Eu știu ce cărți citește tovarășul Voronin - 1. (roman revoluționar, evenimente de după rev. din 1917) Așa sa călit oțelul de Ostrovski. 2 Manifestul partidului comunist de V.I. Lenin și 3. Buchet de poezii pentru copii - Scumpul meu bunic Ilici după autori moldoveni E. Bucov, G. Vieru etc. ediția 1978
 • 0 (0)
  Desaga de moste ambulante in calduri! Fost sef de stat, ajuns un degenerate.
 • 0 (0)
  Acest personaj degradat si alcoolic va intra in istorie ca cel mai prost si cel mai tradator de tara,presedintele de tara care a urit propriul popor si iubea dusmanul propriului popor.
 • +1 (1)
  "Ca sa-mi antrenez memoria, citesc 3-4 carti simultan"... La limbajul detinut de tovarasul Voronit, aceste 3-4 carti citite sunt pe tot parcursul vietii lui si nu simultan dar, impus de altii ca sa treaca anul scolar...
  "Lauda ma gura ca ti-oi da friptura"...de mistret :)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA