ora: 13:45, 06 sep 2017 2215

(video) Participă la Business Drive, cea mai tare conferință a anului organizată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova


(video) Participă la Business Drive, cea mai tare conferință a anului organizată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova
Foto: comunicat

Tinerii cetățeni activi care doresc să dezvolte afaceri cu pasiune sunt așteptați la Conferința Națională JCI Business Drive, care va avea loc în perioada 15-17 septembrie la Tekwil, Chișinău.

Business Drive reprezintă o serie de conferințe în cele mai mari orașe ale țării organizată de JCI Moldova cu scopul de a dezvolta participanților abilități de lideri și antreprenori, descoperind puterea lor interioară.

În prima zi – vineri, 15 septembrie vor avea loc sesiunile Business Networking Event, participanții vor obține cunoștințe practice în CRM (sistem de gestiune a relației cu clienții) și cum să dezvolte proiecte cu impact.

A doua zi – sâmbătă, 16 septembrie, întreaga zi se va lucra la energia, potențialul și scopurile participanților, prin exerciții practice, mișcare, muzică oferite de 3 mentori cu rezultate, drive și energie împreună cu trupa de dans Black and White și DJ în stilul trainerului Tony Robbins.

Înregistrează-te acum la Conferința Business Drive și beneficiază de un preț promoțional: www.businessdrive.jci.md.

Speakerii Conferinței Naționale JCI Business Drive sunt:

Andy Szekely - antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de 20 de ani. Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în șapte țări europene și a susținut prezentări în SUA, Canada și China. 

Ilie Dercaci - business trainer în domeniile Time Management, Public Speaking și Comunicare Non-Verbală cu o experiență de șapte ani. Cofondator „Professional Speaker”. Reprezentant în Moldova al trainerului și investitorului Grant Cardone. 

Corneliu Său - fondatorul fabricii de mobilă TANDEM, lider pe piața din Republica Moldova și România. Reprezentant în Moldova al speakerului Nr.1 în lume Tony Robbins.

În a treia zi, participanții vor avea o sesiune matinală la ora 5 dimineața cu Andy Szekely, unul dintre speakerii conferinței, fiind urmată de consultații personale cu cei mai buni specialiști din Moldova în domeniile marketing, vânzări și resurse umane.

Doritorii de a participa la conferință au două opțiuni: Pachetul GOLD  - pentru 1 zi la Conferința Business Drive din 16 Septembrie sau Pachetul DIAMOND - pentru toate cele 3 zile de conferință.

Mai multe detalii despre conferință puteți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru a vă înregistra la Conferință accesați: www.businessdrive.jci.md.

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 120 ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor dornici să schimbe în bine comunitatea locală. Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat în anul 2011, iar la momentul de față activează patru organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Orhei. 

Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lider, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA