(video) Părerea lui Ghimpu despre Renato Usatîi

Mihai Ghimpu nu îl ia în serios pe Renato Usatîi. Liberalul spune că acesta nu este un politician adevărat și nu-i dă șanse de accedere în Parlament. Declarațiile au fost lansate de liderul PL în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA.

„Usatîi merită un loc în Parlament, dar nu în cel al Republicii Moldova - prin Rusia, pe unde lucrează mai mult. Cum să lucrezi în Rusia, dar să fii deputat în Republica Moldova? Eu nu pot înțelege. Asta cum aș fi eu deputat în Burkina Faso”, a declarat Mihai Ghimpu.

Liberalul spune că nu-l cunoaște pe Usatîi, nici în calitate de om de afaceri. „Nu-l cunosc și nu pot să mă expun. Am auzit că a mai spus la o televiziune că eu am importat tot bitumul în Republica Moldova, că sunt cel mai bogat și că l-am întrecut și pe Voronin. Nu vreau să discut despre oameni care habar nu au de politică și în genere nu știu pe unde merg, nu știe cine suntem și ce vrem. Să ajungi om de afaceri bogat și să vrei să fii deja și Dumnezeu... Nu trece el pragul”, a spus sursa citată.
 
Ghimpu a sugerat că Usatîi minte cetățenii. „A spus la Hîncești: Dacă mă votați pentru mine, eu vând casa lui Filat de pe Ștefan cel Mare și vă dau banii dvs”. Pe urmă se duce în raion la Plahotniuc și spune: „Dacă mă votați, eu vând hotelul Codru și vă dau banii dvs”. Sunt lucruri trăsnite”, a adăugat liberalul.
 
 
Amintim că Renato Usatîi a afirmat că Mihai Ghimpu „câștigă de 4-5 ori mai mult decât câștig eu. Acum a fost blocat, nu mai are monopol pentru importul bitumului în Republica Moldova care avea până nu demult. Acum are monopol doar pentru municipiul Chișinău. A câștigat câte 700-800 mii de euro pe lună. Din câte am înțeles, PD i-a lăsat afacerea ca să nu moară de foame Ghimpu în opoziție”, spunea Usatîi.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub