ora: 14:48, 20 mar 2017 9464 1 Autor: Ana Palii

(video) Opozantul rus Alexei Navalinîi, stropit în față cu verde de briliant: Îmi ardea fața, credeam că e acid


(video) Opozantul rus Alexei Navalinîi, stropit în față cu verde de briliant: Îmi ardea fața, credeam că e acid
Foto: captura YouTube

Opozantul rus Alexei Navalinîi, care organizează mitinguri împotriva corupției în Rusia, a fost stropit cu verde de briliant în față de către un bărbat necunoscut.

Incidentul a avut loc în timpul deschiderii sediului pentru campania electorală la Barnaul.

„Tipul cu vopsea verde a fugit și a urcat într-un automobil, care la dus la clădirea administrației regionale unde se află și acum, parcat”, a spus politicianul.

Navalinîi îndeamnă rușii să iasă la acțiunile în stradă cu genericul „El nu ne este Dimon”, o acțiune împotriva activității politice a lui Dmitri Medvedev. Acestea urmează să se petreacă la data de 26 martie în 50 de orașe din Rusia.

„Am simțit o mare ușurare când cineva mi-a zis că e verde de briliant. Bărbatul care m-a întâlnit la intrarea în sediul central mi-a întins mâna pentru a mă saluta, după ce m-a stropit direct în ochi cu soluția dată. Îmi ardea fața, și m-am îngrozit pentru că credeam că sunt stropit cu acid”, a menționat activistul.

Momentul atacului îl puteți vedea mai jos:

Navalinîi a cerut la Moscova să i se permită organizarea marșului pe strada Tverskaya, la ce a primit refuz din partea primăriei, fără a-i oferi un alt teritoriu drept alterntivă, deși este o cerință obligatorie a legislației. 

În luna decembrie a anului trecut, Navalinîi a anunțat planurile sale de a participa la alegerile prezidențiale în 2018, în februarie, el a început să deschidă sedii pentru alegeri în diferite orașe. Deschiderile sediilor de cele mai multe cazuri sunt însoțite de provocări.

Comentarii (1)
  • 0 (0)
    Atit Rusia cat si Moldova a fost filtrata de oameni desptepti (Lenin, Siberia, foametea). Conduc prostii iar noi grohaim si batem din palme. Vrem sa traim bine... la pastele calului. Suntem cretini, URA!!!!

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri