ora: 15:03, 19 mar 2017 4619

(video) Oazu Nantoi, despre sondajul privind votul uninominal: Se crează impresia necesară celor din Comisia de la Veneția


(video) Oazu Nantoi, despre sondajul privind votul uninominal: Se crează impresia necesară celor din Comisia de la Veneția
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Analistul politic, Oazu Nantoi, este de părere că ultimul sondaj de opinie, privind votul uninominal, este o mimare și are drept scop crearea unei impresii, celor din Comisia de la Veneția, că moldovenii își doresc această schimbare în sistemul electoral.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

„Eu consider că în cazul dat are loc o distorsionare, mai degrabă, a lucrurilor. Eu nu sunt sociolog, dar eu știu că răspunsul deseori depinde de cum este formulată întrebarea. Mai este încă un moment, 80 la sută dintre cetățeni după furtul miliardului doreau ca hoții să fie pedepsiți și să ajungă în fața instanței. Ce s-a făcut cu voința poporului de atunci? Ce ne aruncați nouă momeală cu alegeri uninominale?”, se întreabă Oazu Nantoi.

Analistul mai spune că toată această campanie de promovare a votului uninominal nu este decât o mimare.

„Se crează impresia că toți susțin votul uninominal, nuștiu din care surse financiare și nuștiu unde de căutat documentele financiare despre finanțarea acestor campanii, dar se crează impresia pentru ca celor din Comisia de la Veneția să li se spună „uitați-vă sondaje, zece saci cu semnături, diaspora”, asta e o mimare”, mai spune analistul politic. 

Emisiunea integral poate fi urmărită aici.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +3 (3)
    Mie imi place de el.
    Haideti sa facem, cumva, si sa-l alegem pe dl.Natoi, presedinte, in locul lui Dodon!
  • +1 (1)
    Yep..Așa și este....Vedeți ce se face in sate!!!!..(unde primarii îs de la PD..Sunt condiționați foarte bine)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA