ora: 11:13, 22 noi 2013 11678
Autor: Cristina Buzovschi

(video) „O dragoste neașteptată în Parlament”


Video se incarcă ...
(video) „O dragoste neașteptată în Parlament”
„Cuvinte drăgostoase”
Vladimir Voronin, președintele PCRM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Vladimir Voronin i-a adresat vorbe „drăgostoase” prietenului și colegului său din Partidul Democrat, Dumitru Diacov.

În debutul ședinței de astăzi, 22 noiembrie, liderul PCRM și-a exprimat regretul că Diacov este îndepărtat de viața politică și marginalizat în lanțul decizional atât la nivel de partid, cât și la nivelul instituțiilor de stat. Aceste remarci au fost întâmpinate cu scepticism atât de președintele de onoare al PD, cât și de către alți reprezentanți ai formațiunii, notează UNIMEDIA.

„Eu mă adresez unui coleg pe care-l cunosc încă din timpurile în care nu era înregistrat nici Partidul Comuniștilor, nici Partidul Democrat. Cu acest coleg am o relație de peste 20 de ani. Acest coleg se numește Dumitru Diacov. Mie îmi pare că se întâmplă ceva ce nu trebuie să se întâmple. Eu cunosc foarte bine cine a fost fondatorul Partidului Democrat, cunosc foarte bine caracterul și poziția acestui om. Dumitru Diacov este un om foarte cumpătat, echilibrat, un om care la momentele de răscruce pentru Moldova, de multe ori au fost așa momente, de multe ori a găsit și a propus soluții adecvate, normale pentru a ieși din acele crize”, a evidențiat Vladimir Voronin.
 
Liderul PCRM a declarat că Dumitru Diacov a fost forțat să se dea la o parte și să renunțe la activitatea politică. „Mie îmi pare foarte rău dacă aceasta este decizia dumitale. Dacă decizia a fost luată prin presiune, ca să vă scoată din joc și ca după aceasta acești flăcăi să facă ce vor, încă mai rău îmi pare. Așa că haideți să ne consultăm și să vedem ce facem, poate revenim și formăm un Partid Democrat normal, sănătos, așa cum se cade, fără de acei care nu merită?”, a propus Voronin.
 
„Haideți să-i mulțumim dlui Voronin pentru cuvintele frumoase în adresa colegului nostru Dumitru Diacov. Nu în zadar ieri, dl Diacov a fost decorat cu cea mai înaltă distincție în stat, „Ordinul Republicii”, a replicat democratul Igor Corman din prezidiul Parlamentului.
 
„O dragoste neașteptată din partea dlui Voronin. El dacă o făcea vreo 20 de ani în urmă, poate Republica Moldova era în altă situație. Nu vreau să comentez aceste cuvinte, care par la prima vedere niște complimente. Noi într-adevăr ne cunoaștem de mulți ani de zile. Nu o dată am discutat despre soarta Republicii Moldova. Mie îmi pare rău că acum suntem pe diferite părți ale baricadei, în acest moment crucial pentru Republica Moldova. Eu nu am pierdut speranța că toți deputații vor face împreună ceva folositor pentru țara în care trăim, pentru oamenii care trăiesc în țară”, a replicat la rândul său Diacov.
 
Aceste „vorbe dulci” nu l-au lăsat indiferent nici pe președintele PD. „Trebuie să spunem adevărul, dl Voronin este un politician experimentat, și atunci când spune vorbe dulci trebuie să ne gândim foarte bine pentru ce le spune. E clar că la mijloc este o șmecherie. Decât să se uite în ograda altora și să vorbească de normalitate, mai bine, Vladimir Nicolaevici poate reintroduceți mai întâi o normalitate în cadrul echipei dvs. Să u mai avem insulte din partea deputaților PCRM în adresa jurnaliștilor, să nu mai folosească injurii în sala Parlamentului”, i-a sugerat Marian Lupu lui Voronin.
 
„Unul dintre obiectivele PLDM este de a crea o Moldovă europeană și astăzi suntem mai aproape ca niciodată de al realiza. Avem foarte mult de muncit pentru a transforma Republica Moldova într-un stat cu adevărat european, de aceea vă îndemn să nu vă opuneți, să nu ne încurcați”, a menționat în cele din urmă și liderul fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț.
 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +19 (21)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +19 (21)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • +18 (20)
    Comentariul a fost șters de redacție.
    • +18 (20)
     Comentariul a fost șters de redacție.
     • +16 (22)
      Comentariul a fost șters de redacție.
      • -18 (20)
       Comentariul a fost șters de redacție.
   • +19 (19)
    Ce degradati ne conduc !!!
   • +16 (16)
    wow,wow,Vova paleh4e))) Ce plan a mai facut de il ridica asa de sus pe Diacov?!La sigur ceva convinabil doar lor si rusilor,ca in tot timpul.Voronin la pensie!!!
  • +16 (18)
   Comentariul a fost șters de redacție.
  • +14 (16)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • +19 (19)
  Ce-ar fi circul de stat fără această mumie cu slobozi la gură (de cât a supt de la ruşi)?
 • +18 (20)
  Satana PCRiMinala pe unde-si baga copita despicata, miroase a praf de pusca. Normal. Scroafa a urcat in copac. Ca sa i se vada mai tare curul borsit si rosu. La urma urmei babuinul covrigar, hamesit si harsit, are experinta in iudeli si dihonii. Are, pe bune, si o viclenie nativa de golan de cartier. Dar s-a dezgolit scroafa. Gura targului graieste ca, dupa alegeri, isi vor lua o alta sigla. "Unghia Matroanei". Si o porecla cu iz occidental. PPCE! Partidul Porno-Comunistilor Europeni!!!
 • +18 (18)
  Interesant discurs din partea lui Voronin,dar este de neînțeles aceste cuvinte de laudă în timp ce în lista publicată anterior ai agenților KGB alături de Saharneanu se găsește și Diacov.Este clar că această listă a fost făcută public de PCRM și atunci din ce motive Voronin acum vorbește cu așa o dragoste față de Dima...


  Sunt cetățean activ
 • +19 (19)
  Achtung! Dragostea nestramutata a babuinului Cioroila pentru re-polutie futila, ultima poate, costa scump!!! Cca 7 milioane euro! 200 lei per lifta participanta! 1000 lei per ataman de sleahta!!!
 • +17 (19)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -17 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ce degradati ne conduc !!!
  Unire ! In Romania sint peste opt milioane de moldoveni.Dorim sa fim impreuna cu fratii nostri de singe de mii de ani. Curvele astea tradatoare a ocupantilor rusi doresc sa ne termine
 • -18 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Propunerea lui Ghimpu e foarte buna.Toti din pldm sunt discipoli lui Boronin sau a lui Diahoi.sa se stranga toti intr-un partid,ciar si Maria Cioban ,cei care a fost in Nisporeni comunista inveterata.
  Tudor.

  Sunt cetățean activ
  • +17 (19)
   Comentariul a fost șters de redacție.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA