ora: 20:02, 02 mai 2017 4867
Autor: Elena Robu

(video) Nicu Țărnă oferă detalii despre spectacolul din 5 mai, pe arena mare a Circului


(video) Nicu Țărnă oferă detalii despre spectacolul din 5 mai, pe arena mare a Circului
studioul UNIMEDIA
Foto: UNIMEDIA/Igor Rotari

Coordonatorul proiectului ,,Luminează Circul’’, artistul Nicu Țărnă, spune că evenimentul din 5 mai este un spectacol-concert, cu artiști invitați care vor interpreta piesele trupei Gândul Mâței, cu dansatori, show-uri de lumini, fum și foc. Detaliile au fost oferite în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

”Sunt 9 artiști invitați la spectacol. E foarte curios ceea ce se va întâmpla pe scenă. Timp de 2 ore, vom cânta împreună cu invitații care vor interpreta piesele noastre, vor fi și numere de circ, vom avea și dansatori. Va fi un spectacol-concert. Este o provocare și pentru noi. Vom avea efecte de fum, lumini, foc. Nu va fi un eveniment glamour, dar nici unul sărac unde vom întinde pălăria. Trebuie să fim modești, dar încrezători”, a explicat invitatul.

 

Interpretul spune și cum pot fi găsite biletele pentru spectacol.

”Bilete mai sunt. Le puteți găsi online pe iticket.md, dar și la casele Palatului Național sau în ziua evenimentului. Toate locurile sunt bune, pentru că este amfiteatru. Toată lumea va avea o vizibilitate maximă. Acum e simplu să poți procura online. Veniți cu biletul printat”, a menționat Nicu Țărnă.

De asemenea, artistul a ținut să precizeze că evenimentul este unul 10 plus, nu este pentru copiii mici, dar pentru părinții lor ca să vină să vadă despre ce este vorba.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • -1 (3)

    regimul totalitar ocupant a ridicat cocioba asta de Circ, da noi in 25 de ani tot nu o putem demola pina la capat...
    .
    UNIRE!
  • +1 (1)
    sa nu aud de Jeta Burlacu!

×
Cultură/Stiinţă
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA