ora: 18:20, 07 aug 2014 8642

(video) Nagacevschi despre regretele sale și revenirea în politică


Video se incarcă ...
(video) Nagacevschi despre regretele sale și revenirea în politică
Vitalie Nagacevschi, studioul UNIMEDIA
Foto: UNIMEDIA

Vitalie Nagacevschi nu regretă că a ieșit din politică și deocamdată nu intenționează să revină. Acesta s-a arătat decepționat de faptul că politicienii nu se țin de cuvânt și nu-și onorează promisiunile făcute, că nu promovează interesele cetățenilor, ci ale sale personale sau de grup. Subiectul a fost abordat în cadrul emisiunii „Alb&Negru” de la UNIMEDIA. 

„Nu regret că am ieșit din politică. Când am început activitatea politică, eu chiar credeam în ceea ce spuneam în fața oamenilor. Eu credeam în toate scopurile pe care le promovam.

Eu credeam că într-adevăr vom face ce spuneam. Am înțeles că nici nu se va întâmpla, deoarece scopul adevărat nu a fost promovarea intereselor societății, dar interesului unor persoane sau de grup”, a menționat avocatul.
 
În context, acesta a făcut referire la fostul prim-ministru Vlad Filat, pe care l-a acuzat de ipocrizie. Vitalie Nagacevschi a declarat că nimic nu-l mai leagă de liderull PLDM: „Noi mergem pe diferite drumuri. Eu am crezut că am fost o echipă, dar niciodată nu am fost. Am fost doar folosit”.
 
„Eu nu am de gând să revin în politică și nu pot să spun în ce condiții aș reveni. Atunci când o să apară o echipă cu adevărat calitativă care își dorește un act de guvernare calitativ, eu aș putea să mă implic. Deocamdată nu am nicio dorință de a mă implica”, a menționat Nagacevschi.
 
Amintim că Vitalie Nagacevschi a fost ales în 2009 deputat pe listele PLDM. Pe 1 iunie 2010 acesta și-a depus mandatul, dar nu a părăsit formațiunea. Pe 11 august 2010, acesta a anunțat că renunţă la PLDM pentru a apăra interesele lui Vlad Plahotniuc.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -9 (21)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nogaicevski o arde si el cu regretele. Cata impertinenta! Intoarce adevarul pe dos. A uitat canalia de spectacolul cu spalrea imaginii spurcate a criminalului de boss', impreuna cu americanul. Nu lipsa de viziuni sau deceptia, ci ignoranta genetica si lacomia l-au facut sa alunece ca o anaconda in buzunarul Plahotzului. Asa ca...a profitat cu indrazneal de conjunctura.
  • +8 (10)
   Este un jurist bun si in care multi au incredere. Chiar si Tanase, seful de la CC, spunea ca acesta este unul din cei mai buni juristi din Moldova.
   • +6 (10)
    Miie mereu mi-a placut de acest Nagacevschi, el se vede ca e cu intentii bune si e sincer, mai putini oameni de asa tip in ziua de azi.

    Sunt cetățean activ
 • -3 (13)
  Am fost doar folosit”.
  Pe timpul tineretei mele acel de o singura folosinta contra insarcinarii se numea pe ruseste:-резино-техизделие Nr.1.
  Reese ca verdele Filat va folosit pe toti PLDM-stii,pentru a "hoti" tara Moldovei!In limbajul profesiei Dumitale,dom Vitalie,se numeste "Complicitate"! Despre celelalte ce tine de genetica si ignoranta! Acestea sunt trecuti prin "uzina"reparati si intrebuintati!Toate eforturile depuse pe parcursull vietii si la urma aruncat ca unbanal "prezervativ".
  • +6 (10)
   :D:D:D
   Pe timpul tineretei mele, in schimb, de unica folosinta erau pachetele de ceai, farfurii, pahare, lame de ras, servetele si servete, pungi, ciorapi, sapun si sampon, lenjerie intima, cartele de telefon, etc. Multe s-au schimbat :D:D:D
   Acum se "folosesc" nu doar "техизделие"-ile, dar si avocati, brokeri, agenti, etc. cam cu acelasi scop... sa iesi "curat din incurcatura" :D:D:D
   • -5 (13)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    cind ai tradat partidul si te-ai vindut lui plhoi n-ai regretat??
    • -1 (1)
     Judecati dupa Dvs?
     Eu nu am apartenenta politica, nu apartin nimanui si nu ma vind, ca nu-s fotbalist. Disney Land e viata mea :D:D:D. Moldova bate Disney Land-ul.. :D:D:D
 • +6 (10)
  Nagacesvshi e una din persoanele datorita carora multi au crezut si votat PLDM. Se vedea ca stie despre ce vorbeste si vorbeste cu pasiune si sincer. Chiar credeam ca ar fi putut face ceva pentru Moldova. N-a fost sa fie... ca pe timpuri, oamenii buni care pot, vor si stiu cum sa ridice Moldova, sint inlaturati. Nu-i mai pot deporta, dar le "taie oxigenul" oricum si apar in loc dodonei, selini si alti "arici"...
 • +8 (12)
  Inca o confirmare ca celebra echipa alui Filat nu era decat un sfaraiac! Godea, Tanase, Nagacevschi, Sleahtitchi, Negruta, Vieru, au fost inlocuiti cu niste banditi incompetenti și infatuați! Criminală combinație!
  • -5 (17)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Hai sictir? Numai musamalizarea Raportului 7 Aprilie cat face! Avokktul Nogaiecevski a tradat ca o scorpie, ca celelalte enumerate de tine, cauza in serviciul public, echipa Filat si a trecut la masonul Plahoit-voda. Un tip eminamente imoral cu instincte triviale, specifice creaturilor de cea mai joasa speta.
 • 0 (12)
  Говоришь не хочется вернуться в политику?
  А здесь никто тебя и не ждет.
  Ты нам противен, ты показал на что способен.
  Нет смысла пречислять весь твой негатив.

  Sunt cetățean activ
 • -3 (15)
  Advocat diavola -se numeste cel care s-a vindut diavolulul.La fel si Nagacevschi apara interesele la toti banditii,Micu,Plahotniuc ,Filat.
 • +4 (14)
  Bravo Dnul Nagacevschi. Corect vorbiţi, n-are ce căuta în polotică ,,şeful,, am înţeles cu toţii de la bun început cum a acumulat voturi, numai datorită unor personălităţi ca D-stră,Godea, Tănase şi altora. Sperăm ca poporul Moldovei se va dumeri la următoarela alegeri.
  • -6 (14)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Vai mie! Prietene, intre a fi personalitate si a avea personalitae e o mare diferenta. Astia, perso-nulitatile vandute, nu fac umbra pamantului. Godea, fiind un morocanos genetc, un soi de pramatie vesnic cu corabiile inecate, a devenit jiGodea de la igNOBIL. Escrocul Tanasa... Culmea! Samanta de coada topor fiind, a savarsit un viol in Romania, a sters putina, tat-su de la Tampul a sters urmele necinstirii. Tot jigodie e si tot de la igNOBIL. Cum se face, bre, ca toti tradatorii astia, toate putorile stea, toti ca unul stau cu nasul la slitul oligarhului?
 • -7 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  In cea mai CORUPTA si mai SARACITA tara a Europei evident ca au fost si sunt CEI MAI CORUPTI AVOCATI, JUDECATORI, PROCURORI. Probabil ca sunt mai CORUPTI decat cei din tarile care au depasit R.Moldova prin PIB-ul/pe cap de locuitor - PAPUA si NOUA GUINEE, HODURAS, BUTAN, BOLIVIA, CONGO etc. N-avem banane dar avem o "elita" mai "bananiera" decat cea din tarile sus-mentionate. E mai onorabil sa fie JURIST PAPUAS decat "nimuri" de oameni fara scrupule din R.Moldova, cumparati pe doi bani.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA