ora: 15:11, 05 iun 2014 8641 11 Autor: Cristina Buzovschi

(video) Muntean neagă, Petrenco fuge de presă


Video se incarcă ...
(video) Muntean neagă, Petrenco fuge de presă
Muntean și Petrenco
Colaj: UNIMEDIA
Problemele din sânul PCRM sunt pe față. Comuniștii refuză să vorbească despre eventuala excludere din partid "a tovarășilor" Grigore Petrenco și Iurie Muntean, la cererea lui Vladimir Voronin.
 
Însuși Muntean a declarat că nu comentează zvonurile și că asemenea decizii pot fi luate doar de către plenara partidului. De cealaltă parte, Grigore Petrenco nu răspunde de câteva zile la telefon, iar la Parlament a ieșit pe ușa din spate pentru a nu da ochii cu presa.

Jurnaliștii au așteptat mai bine de o oră în fața ușii sălii de ședințe, în așteptarea unui comentariu din partea lui Petrenco, însă comunistul ne-a purtat cu vorba și în cele din urmă a plecat pe ușa din spate.
 
Colegii săi de partid nu au fost mai darnici la vorbă. Unii au refuzat să comenteze situația, alții au declarat cu mână pe inimă că nu cunosc nimic. O declarație mai interesantă a fost făcută de către Alexandr Petkov.
 
„Încă nu am auzit așa ceva. Eu nu cred că președintele Voronin poate cumva să vocifereze intențiile lui Plahotniuc. Nu cred și nu am să cred niciodată”, a spus deputatul.
 
UNIMEDIA precizează că în presă a apărut informații potrivit cărora liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, ar fi cerut excluderea lui Iurie Muntean şi a lui Grigore Petrenco din rândurile biroului executiv al formațiunii, pe motiv de trădare.

Comentarii (11)
 • +4 (4)
  Muntean si Petrenco, spioni kgb-isti, activi si in functie.
  • +5 (5)
   Trebuie de făcut în ei "зачисткэ" şi operaţie antiteroristă din timp.
   Cerem organelor de forţă să aresteze agenţii şi diversioniştii Rusiei pe teritoriul Moldovei.
   Experienţa Ucrainei a demonstrat că aceştea pregătesc acte teroriste contra statului Moldova şi populaţiei lui. Vrem să-i vedem la închisoare.
   • +1 (5)
    Si Voronin ce spune?! poate nici Tkachuk nu va parasi PCRM-ul, din partea mea, ori impreuna ori alungati, ca oricum mai au citiva ani si ramin in general fara electorat si fara membri activvi, primari consilieri etc, caci toti am vazut ca emigreaza nestingherit la PD din cauza activitatii talibanice a liderilor comunisti, care nu sunt in stare sa conduca un partid si sa duca o politica in interesul cetatenilor.

    Sunt cetățean activ
    • +1 (5)
     Sa inteleg ca Plahotniuc s-a bagat adinc in PCRM.
     Mda.. situatia nu-i buna la ei daca Pl s-a apucat de ei.
     • -2 (2)
      Niciodata nu am sustinut acest partid, dar acum cred ca cineva i-a ajutat ca sa se destrame incet .
      Daca se vorbeste de Vlad Plahotniuc ca ar fi implicat, inseamna ca ceva este aici, si eu cred in asta.
 • +1 (1)
  se simte ca sa inceput compania electorala si ponegreala
 • +2 (6)
  In PCRM sint probleme grave. Voronin insa le-a dat ordin la toti sa taca!
 • +4 (4)
 • +2 (2)
  Ce înseamnà "komunist"?! Om, care nu furà , dar restul ce-i ràmâne dupà ce mànâncà, o împarte, cedeazà celor flàmânzi!!! Cine dintre "komunistii" ai lui Voronin nu si-a luat mai mult decât a putut înghiti?! Nici unul! Atunci, de ce îi votati alàturi de toti strçinii, pe niste tâlhari, mincinosi si agramati?! În urmàtorul parlament nici urmà de "komunist" sà nu fie! I-azm vàzut si-n 2007 ce fel de "poame" sunt, ucigasii naibii!!!
 • 0 (0)
  Citi bani au furat PCRM-eul in 8 ani,dar nu a putut sa monopoleze electoratul..................

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri