(video) Muntean neagă, Petrenco fuge de presă

Problemele din sânul PCRM sunt pe față. Comuniștii refuză să vorbească despre eventuala excludere din partid "a tovarășilor" Grigore Petrenco și Iurie Muntean, la cererea lui Vladimir Voronin.
 
Însuși Muntean a declarat că nu comentează zvonurile și că asemenea decizii pot fi luate doar de către plenara partidului. De cealaltă parte, Grigore Petrenco nu răspunde de câteva zile la telefon, iar la Parlament a ieșit pe ușa din spate pentru a nu da ochii cu presa.

Jurnaliștii au așteptat mai bine de o oră în fața ușii sălii de ședințe, în așteptarea unui comentariu din partea lui Petrenco, însă comunistul ne-a purtat cu vorba și în cele din urmă a plecat pe ușa din spate.
 
Colegii săi de partid nu au fost mai darnici la vorbă. Unii au refuzat să comenteze situația, alții au declarat cu mână pe inimă că nu cunosc nimic. O declarație mai interesantă a fost făcută de către Alexandr Petkov.
 
„Încă nu am auzit așa ceva. Eu nu cred că președintele Voronin poate cumva să vocifereze intențiile lui Plahotniuc. Nu cred și nu am să cred niciodată”, a spus deputatul.
 
UNIMEDIA precizează că în presă a apărut informații potrivit cărora liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, ar fi cerut excluderea lui Iurie Muntean şi a lui Grigore Petrenco din rândurile biroului executiv al formațiunii, pe motiv de trădare.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub