(video) Momentele amuzante de la ședința de ieri a Parlamentului

Ședința de joi a Parlamentului, în cadrul căreia a fost dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, a fost presărată cu momente amuzante, care au trezit hohote de râs și au stârnit aplauze în rândurile deputaților, scrie UNIMEDIA.

În cadrul discursului său, Iurie Leancă a avut mai multe declarații care au stârnit valuri de reacții în rândul deputaților, în special din coaliția majoritară. Printre acestea se numără câteva apropouri făcute în adresa comuniștilor, în special replici către Vladimir Voronin și deputatul Gheorghe Anghel.
 
Un alt moment de degajare din cadrul ședinței Parlamentului a fost oferit de către deputatul Valeriu Munteanu, care a folosit mai mult sau mai puțin intenționat un limbaj licențios. Speakerul Igor Corman s-a văzut nevoit să-i facă și o observație.
 
Dumitru Diacov, care ne-a obișnuit cu un discurs nonșalant, a avut și el câteva replici care a readus zâmbetele pe fețele parlamentarilor.
 
Vă invităm să următiți secvenețele video, anexate la știre.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI