ora: 10:58, 14 iun 2017 22563 1 Autor: Redactia UNIMEDIA

(video) Moldoveanca Lilia Lebădă: Timp de o lună nimeni din diasporă să nu trimită niciun leu, va fi criză în Republica Moldova


(video) Moldoveanca Lilia Lebădă: Timp de o lună nimeni din diasporă să nu trimită niciun leu, va fi criză în Republica Moldova
Foto: UNIMEDIA

Președinta Asociației umanitare ”Soarele în viața ta” din Italia, Lilia Lebădă, a venit cu o propunere și anume moldovenii din diasporă să nu trimită niciun leu acasă timp de o lună, în cazul în care nu vor fi ascultați de autoritățile de la Chișinău. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

„Eu aș face o încercare, timp de o lună, nimeni din diasporă să nu trimită niciun ban acasă și atunci s-ar vedea foarte bine diferența. Când vom face acest lucru, vedem, ne vom mobiliza dacă nu vom fi respectați și auziți. Dacă vom face acest lucru, va fi o criză, lumea nu ar avea bani să cumpere produse alimentare, strictul necesar”, a declarat Lilia.

Reprezentanta din diasporă a mai spus că deseori li se spun că sunt trădători: „Ne simțim folosiți, nu suntem trădători, nu am plecat de bine. Din experiența mea personală, nu-mi lipsea ce să mănânc, dar m-am gândit că în spate am un frate și o soră, iar părinții nu le pot asigura un viitor decent, de aceea am plecat. Nu putem fi numiți trădători.”

Lilia Lebădă a venit în țară pentru a participa la protestul de duminică, 11 iunie, împotriva schimbării sistemului electoral.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici.  

Comentarii (1)
 • -7 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Rep Molotova supravietuieste CERSIND BANI de la Europa si SUA si din banii trimisi in tara de cei ce muncesc in Europa, Rusia, Romania. Rep Molotova e un stat NEFUNCTIONAL, ESUAT din orice punct de vedere.

  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_European_countries_by_average_wage

  Salar mediu net in mana 2017

  Suedia - 2465 euro
  Germania – 2265 euro
  Franta – 2157 euro
  Anglia – 2070 euro
  Italia – 1725 euro
  Spania – 1718 euro
  Portugalia – 864 euro
  Polonia – 752 euro
  Ungaria – 648 euro
  Romania – 519 euro
  Rusia - 506 euro
  Bulgaria – 413 euro
  Serbia - 403 euro
  Kasakhstan – 320 euro
  Belarus - 310 euro
  Rep Moldova – 230 euro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ucraina – 180 euro

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA