ora: 15:09, 01 dec 2014 22941
Autor: Ana Sîrbu

(video) Mihai Ghimpu: PL va face coaliție pro-europeană cu PD și PLDM


(video) Mihai Ghimpu: PL va face coaliție pro-europeană cu PD și PLDM
Mihai Ghimpu, liderul PL
Foto: UNIMEDIA

În cadrul unei conferințe de presă, care a avut loc astăzi, liderul PLDM Vlad Filat a declarat că este dispus să facă coaliție pro-europeană cu PL și PD.  

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a declarat că PL va face coaliție cu PD și PLDM. Declarțiile au fost făcute, câteva minute în urmă, în cadrul unei conferințe de presă organizate de PL, informează UNIMEDIA.

„Stimați cetățeni, mulțumesc pentru că ați votat pentru PL. Acest lucru înseamnă că susțineți aderarea RM la UE și NATO. Mulțumesc pentru voturile date pentru partidele europene. Votul vostru a permis ca cele trei partide să se așeze la masă și să creeze o coaliție pro-europeeană. Republica Moldova nu are altă cale. Împreună cu acești oameni care muncesc pentru binele omului”, a declarat Ghimpu.

Mihai Ghimpu a declarat că cetățenii trebuie să știe că guvernarea va munci pentru oameni, o guvernare pro-europeană. „Sunt convins că de data aceasta, acei care ați pierdut încrederea, împreună vom face un viitor pentru dvs. Mulțumesc mult pentru lecția care ne-ați dat-o. Să ne ajute Dumnezeu”, a mai spus liderul PL.

„Este cert faptul că RM că nu are capacitatea de a-și apăra teritoriul țării de sine stătător. Dar să avem răbdare. Vom discuta. Suntem trei, dar RM este una și cetățenii merită bunăstare și pace. Acest lucru e posibil doar în NATO și UE”, a reiteral liberalul.

De asemenea, politicianul a recunoscut că va preciza care vor fi condițiile în care va accepta să fie creată coaliția pro-europeană. Dar a menționat că acest lucru va avea loc, pentru că RM are nevoie de o guvernare pro-europeană.

„Democrația se bazează pe partide politice. Partide înseamnă oameni. Oamenii ne-au încredințat actul guvernării. Noi trebuie să ne asumăm această obligațiune”, a adăugat Ghimpu.

Potrivit lui, singura cale a RM spre un viitor fericit și luminos este Uniunea Europeană și NATO. „Cu NATO mai greu, dar vom ajunge și la aceasta”, a conchis el.

„Vom demonstra că am învățat din greșeli în perioada fostei guvernări. Vom demonstra Uniunii Europene că noi putem schimba lucrurile din RM. Și să le demonstrăm cetățenilor că nu banul este cel mai important”, a precizat Ghimpu.

Precizăm că, la 30 noiembrie 2014, au avut loc alegerile pentru Parlamentul Republicii Moldova. La alegeri au participat 24 concurenţi electorali, dintre care 19 partide politice, 1 bloc electoral şi 4 candidaţi independenţi.

Pentru a accede în Parlament, este necesară depăşirea următorului prag minim de reprezentare: pentru partide politice — 6%, pentru un bloc electoral din două partide — 9%, iar pentru un candidat independent — 2%. Rata de participare înregistrată la închiderea secţiilor de votare (ora 21:00) a fost de 55.86%, ceea ce este suficient pentru a considera alegerile parlamentare valabile.

sursa video: privesc.eu

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +7 (13)
  Asa trebe!
  Dar cum ati facut ca Dodon si cu Voronin sa conduca iar Moldova!? Cum dracu s-a votat ieri!?
  Cum să se vrei cu Dodon si Rusia? Cum să refuzi modernizarea europeană? Cum să dai cu piciorul într-o şansă unică, istorică? Stimați moldoveni, voi vă daţi seama de ceea ce faceţi şi unde vreţi să mergeţi? Voi chiar nu puteţi face deosebirea dintre spaţiul rusesc şi cel european?! Chiar nu vă povestesc rudele cum se trăieşte în ţările din Uniunea Europeană? Şi nu vorbesc doar de capitalele europene, ci de suburbii, orășele mici din Spania, Italia, Germania!
  • +11 (11)
   În comparație, Rusia este oarecum civilizată şi extrem de bogată doar în Moscova și în alte câteva orașe mari. Cu cât te îndepărtezi de matuşka Maskva, cu atât mai mult vezi sărăcia extremă a Rusiei. Dragi moldoveni, ce o fi cu voi? Încercați doar să vorbiţi româneşte în Moscova şi aveţi şanse mari să fiţi bătuţi măr de ultranaţionaliştii ruşi. În schimb, “norocul” de a lua în cârcă vreo două castane într-o ţară europeană este mic. Oricum o întorci, cetățenii din Uniunea Europeană sunt mai civilizați, mai de bun simț, mai bine crescuți decât rușii. Nu există termen de comparaţie.
   • +5 (5)
    Dak vom avea mai multi porci comunisti si socilisti in parlament este cea mai mare vina a PLDM,PD siPNL.
    Au avut guvernarea si intreb:
    De ce Voronin mai umbla liber prin Republika dupa aprilie 2009????
    De ce Greceanii mai este libera dupa ce a amenintat mamele si tineretul???
    Din tot guvernul condus pina in aprilie 2009 nu s-a gasit nimeni vinovat pentru crime????
    De ce Tkaciuk este liber????
    De ce Petrenco este Liber???Muntean????
    Cum a fost posibil sa acuzati partidul Patria de nereguli,iar Renati sa plece la Moscova????
    Weeeeiii AVEM LEGI DAR VOI SINTETI PREA PROSTI SI CORUPTI SA CONDUCETI MOLDOVA......In Moldova voi tribu asta PNL,PD,PLDM daaca nu incepeti sa faceti curatenie intii alta ocazie sa mai vorbiti de Evropa no sa mai aveti)))))Vrem fapte nu promisiuni))))Dak nu stiti cum priviti la Romania cum in fiecare zi aresteaza cate un politician))))))Ori conduceti tara asta normal ori faceti sedinte a puskarie
    • +3 (5)
     Sa ridem poate vom avea din nou un ministru ca Greceanii sau poate Renato se intoarce cu ceva grenade sau Kalassnikov....Poate Voronin din nou prezident.......WEEEIII DRACI DE POLITICIENI....VA JUCATI CU FOCU.....
     • +4 (4)
      Deja curve vom avea in parlament,hoti sigur...iar teroristi si tradatori aprope jumatate de parlament))))Bravo europenilor....Lupu,Fiat,leanca,ghimpu....hai pupativa doua saptamani si apoi din nou skandal si batai.....Iar trebuie sa va dam foc la cosmelie))))
  • +2 (2)
   Ghimpu ar trebui sa taca si sa lase locul altora mai tineri. Inteleg ca face parte din garda de aur... insa ar trebui sa Ramana in garda de aur. Daca tot vrea asa tare sa aiba o functie in partid, sa fie dara presedinte onorific. Inca se mai mira de ce au luat numai 9%. Chirtoaca ar trebui sa mai lase treburile cetatii si sa intre mai tare in politica si sa fie promovat in esaloanele superioare, poate chiar el sa preia fraiele PL. Alde Salaru si Ghimpu sa ii vad mai putin cum se scalamba pe la TV. GATA! Vreau mai multi politicieni tineri in fruntea partidelor, asta e valabil si pentru PLDM si pentru PD!

   Sunt cetățean activ
 • +9 (9)
  votul masiv pro dodon se explică în felul următor: "Dă-i drumul porcului în casă că el se urcă pe masă".
  • +1 (1)
   Explicatia care am primit-o eu aseara de la cineva care tot a votat PSRM impreuna cu toata familia (si m-a enervat), dar se vrea in o tara democratica, europeana, a fost foarte simpla. La ei in sat primarul e din PLDM. In raion - la fel, puterea e in mainile PLDM. Acum, ei au trecut printr-un proces de judecata din cauza unul lot de pamint pe care il au in proprietate privata de 40 ani si care finul/cumantul/cumatrul primarului ar fi vrut sa-l acapareze. Dupa ce li s-a dat dreptate si a fost demonstrat abia la Chisinau ca actele de la primarie din sat au fost falsificate dosarul a fost scos de pe rol. Ce fel de stat de drept e asta? Cum poti vota pentru cineva care trage doar la turta lui si isi bate joc de tine?! Sper ca AIE3 o sa prinda la minte si intr-adevar o sa reformeze Justitia si o sa creeze un stat de drept din RM.
   • +5 (5)
    Si pentru o mana de moldoveni tampiti trebuie sa suferim toti!!??
    • +3 (3)
     Pentru asta ar trebui puteri mai mari date CNA-ului sa isi faca datoria. Vreau sa vad politicieni din toate partidele prinsi de CNA si dati pe mana Procuraturii apoi bagati la puscarie pentru coruptie si pentru toate infractiunile facute la adapostul imunitatii parlamentare asa cum face DNA in Romania. Vreau politici sociale coerente, vreau spitale curate cu sistem sanitar simplu si transparent, vreau ca 10% din PIB alocati invatamantului, vreau politie independenta, vreau salarii capabile sa ii motiveze pe tinerii nostri sa ramana in tara, vreau pensii decente pentru oamenii care au trudit pamantul acestei tarisoare si nu pentru cei care au venit pe tancuri, si-au batut joc de ea si acum primesc pensii mai mari decat bastinasii...

     Sunt cetățean activ
 • +12 (12)
  L-AM MAI VOTAT O DATA PE GHIMPU PUR SI SIMPLU IN CALITATE DE "RAU MAI MIC", DAR DE FAPT TOTI ACESTI PROEROPENI AR MERITA "FULL PANSION" UNDEVA IN ZONA CRICOVA, LA SCOS PIATRA.
  ...DE RETARDATII ROSII CU "UNIUNEA VOMALA" NICI NU MAI VORBESC - SINT ADINC DEZGUSTATORI...
  OARE CIND VOM AVEA SI NOI O MONICA MACOVEI SAU UN SAAKASHVILI?
 • +13 (13)
  Mai baieti din AIE!!!
  Lectia nr. 1 este: SA NU VA MAI SFADITI INTRE VOI, CEL PUTIN, SA FACETI ACEASTA ASA, INCATA NIMENI INAFARA SA NU STIE!!! ACUMA NU E TIMPUL SA IMPARTITI CEVA INRE VOI. ACUMA, E TIMUL SA FITI UNITI SI SA DUCETI TARA LA ACEA STABILITATE, CAND NU VA MAI FI PERICOLUL DE A MERGE IMAPOI SPRE RUSIA TERORISTA!
  VA DORESC SA UITATI DE TOATE NEINTELEGERILE DIN TRECUT, SA INCEPETI RELATIILE DE DE LA ZERO SI LA LE PASTRATI IN CURATENIE! TARA VA MAI DAT O SANSA!

  Sunt cetățean activ
  • +3 (7)
   Bravo dle Iovu!
   Subsemnez la cei ai scris. Asta vroiam sa scriu, mi-ai luat-o înainte, dar mă bucur că mai sunt care gândesc la fel!
   N.B.
   Noi trebuie sa le cerem seriozitate la toti. Noi le-am croit calea spre putere, noi sa le cerem socoteala. Să nu le permitem să repete ”faptele” din 2009, cand Lupu pendula ca ”oule in caldare”, iar ”Nea Mișa” avea rânza prea umflată cu cele 9-10%, cum le are si acum!
   • +1 (1)
    Dar inca o sansa nu vor mai avea))))
    Nu stiu de ce ...dar parca ii vad doua saptamini ca se iubesc si apoi se scuipa
 • 0 (10)
  Rugaminte! Ghimpu sa se echilibreze in sfarsit, sa nu mai cobeasca, sa nu mai umble cu declaratii bascalioase. Caci tara arde, matuska bicefala nu doarme nici in somn, iar duca-se-pe-pustii MallDodown si Aripa Satanei Zinaiuda sa fie pusi la zidul infamiei.
 • +4 (4)
  Şi totuşi pragul electoral a câştigat :))
  Unii măldăveni sunt clar lobotomizaţi şi nu ar trebui să aibă drept de vot.
  Şi acum dacă eram Putin cu 3 luni înainte de vot vă dădeam Transnistria.
  Dodon şi PCM avea 60%, se putea vota şi unirea cu Rossya.
  Am văzut în raioanele Dubăsari că sa votat pro Rossya, bă alea sunt raioane româneşti, pe graniţă unde s-au dat lupte şi ăia votează pro ăia ce i-au atacat.
  Mă ăia sunt nebuni, cretini, imbecili sau nu au creier?
  Oricu respect pentru cei care au votat PL, chiar dacă PL este format din nişte ..., au votat ideea şi cred că ar vota şi o unire.
  Respect şi pt cei cu PDLM şi PD ei sunt moldoveni restul sunt măldăveni lobotomizaţi sau slavi.
  • 0 (0)
   mai urat arata la Nord decat la Dubasari
   aceea voteaza comunistii ca cineva i-a bagat in sparietii ca daca voteaza celelalte partide R. Moldova se dezice de Transnistria.
   La cata influienta din afara ruseasca este aici inca situatie e buna
  • 0 (0)
   http://adevarul.ro/news/societate/foto-video-jocul-de-a-granitele-Santurile-transnistriei-vrem-europa-rusi-nu-i-tradam-1_5479fe11a0eb96501e33c833/index.html
 • +6 (6)
  Stimata AIE,
  Va aducem la cunostinta ca toate voturile voastre se datoreaza doar Noua alegatorilor si unicul motiv pentru care aveti 55 de mandate este pentru ca noi nu dorim sa traim in Colhoz, dar sa Tineti minte un luncru Noi deja suntem satui de promisiuni, minciuni si de sfada, cum a Spus Iovu mai sus noi vam Croit calea si vam dat inca o shansa dar sa stiti un singur lucru nu uitati de Midan pentru ca noi nu va vom mai permite sa repetati 5 ani cu Furturi, sa nu uitati cine va pus in parlament.
  • 0 (2)
   Sa nu uite de Antifisti! Sa gaseasca ac de cojocul paduchios al gazpromistilor Zinaiuda Timosenko si 3DoDOWN.
 • +3 (3)
  MESAJUL LUI IOVU ESTE UNUL CONCILIATOR SI CONSTRUCTIV SI LAUDABIL!-BRAVO, SUNTETI CONSTRUCTIV!
  ...DAR, DACA FOTOLIILE MINISTERIALE VOR FI IAR IMPARTITE PE CRITERII POLITICE, IN SPECIAL MA REFER LA JUSTITIE, PROCURATURA, MAI, SIS - NIMIC NU SE VA SCHIMBA - MAFIA ISI VA FACE NESTINGERIT MENDRELE, DIN CIND IN CIND ISI VOR DESCHIDE DOSARE PENALE UNUL-ALTUIA, ASTFEL DISCREDITIND SI SUBSTITUIND IDEEA DEMOCRATIEI SI EUROPENIZARII...ERODAREA INCREDERII IN EUROPA SI DEMOCRATIE ESTE MAI PERICULOASA DECAIT "DODONISMUL" - CARE ESTE EVIDENT PRIMITIV SI USOR DE SESIZAT (CEI DREPT NU PENTRU TOTI).
  PINA CIND NU VOM AVEA JUSTITIE REALA, IDEPENDENTA, TRANSPARENTA, TOTUL VA FI PE VECHI, ADICA UN DEJA VU.
  JUSTITIA, REDUCEREA DRASTICA A CORUPTIEI AR TREBUI SA DEVINA PRIORITATI IMEDIATE - FARA DE ASTA NIMIC NU SE VA SCHIMBA.
  INTREBAREA ESTE: DORESC OARE ACESTI "PRO-EUROPENI" SA AVEM JUSTITIE INDEPENDENTA, SA FIE ELIMINATA/REDUSA DRASTIC CORUPTIA, SA SE FACA ORDINE IN ECONOMIE ???
 • +4 (4)
  Baietii din alianta trebuie sa insusasca mai multe lectii,printre care:1).Sa se lepede de furat din averea statului,sa intoarca BEM-ul,Aeroportul cu compensatiile respective si milioanele de euro furati si dositi prin tari straine.2).Sa lichideze coruptia din Justitie,Procuratura,Politie,Guvern,Parlament si celelalte organe ale statului.3).Sa se ocupe de interesele tarii,sa dezvolte economia,sa puna la conducerea guvernului oameni competenti,nu activisti de partid.Daca sunt banuiti ca fura si nu muncesc bine - schimbati imediat.4).Sa aiba griga de popor,pensii,salarii ca lumea,dezvoltarea infrastructurii la sate.5).Sa fie oameni,sa asculte doleantele si observatiile populatiei de rind.6.)e.t.c
  • +4 (4)
   Evolutia este o cale lunga! Inca multe mai avem de facut! Dar important este sa nu intram in fantezii idealiste dar sa fim prezenti aici si acuma si sa facem tot ce e posibil sa fie bine in acest moment, cu acei oameni, care ii avem acuma! Totus, cu ei avem sanse de a merge inainte, iar daca ramaneam cu comunistii, ori scapam astfel de paraziti ca Dodon la putere (de fapt, il scapam pe Putin) apoi Moldova ar fi fost pierduta inca pe mult timp! O mare parte din oameni ar fi parasit tara si ar fi ramane numai cei, care voteaza parazitii si tradatorii de tara! Asa ca, pretuim ceia ce avem si sa facem fiecare tot ce e posibil pentru evolutia de mai departe!

   Sunt cetățean activ
  • +1 (1)
   si sa nu iasa inainte cu pragina ca asta "Eu, eu am facut".
   De la noi cetatenii se vede bine cine si ce face!
 • +2 (4)
  Hello, boys!
  Si cum credeti voi ca se poate face cu o alta coalitie si o noua guvernare eficienta,dar cu un prim ministru(LEANCA) care declara sus si tare)la Moscova) sa auda toata suflarea omeneasca ca RM nu va intra in NATO si va fi NEUTRA? Altul,(LUPU)ca limba romana nu exista in RM ,ci "moldoveneasca" (in paranteze romaneasca), istoria Moldovei e alta si nu a romanilor ,cu o "Padure Domneasca" nerezolvata in justitie, cu zeci de ministri care saboteaza pe sub mana tot ce vine de la romani, cu marii corupti, nici pana azi deferiti tribunalelor(Plahotniuc),cu un aeroport strategic concesionat pe 49 de ani? Nu sunt tot aceeasi oameni? Nu tot ei au declarat prin presa ruseasca ca unirea cu Ro nu va fi NICIODATA facuta?
  Puteti raspunde? Schitati un raspuns, intrebarile sun serioase si reale!!
 • +2 (4)
  Acuma toti isi dau cu parerile. Dobitocilor eu nus politician mare da in locul vostru as fi facut sondaul meu direct cu dobitocii asti de MOLDOBOI. Eu nu ma pot incipui cum dupa atitiea ani da batae de joc de umilinta de imbargouri sa mai votezi GONdodoni voronini si alte lepre. Tara de retardati mintal. . Nu trebue de crezut smeceriile astea de sondaje pune singur mina pe puls si vezi care-i temperatura. Vedeti ca situatia e atit de subreda lasati la mama dracului tot debilizmul asta moldovenesc si fudulia asta nemarginita faceti o data un bloc si radeti COMUIZMUL asta din mentalitatea asta de MOLDOBOU. La fiecare alegeri trebue sa stai cu inima la gura vin COMUISTII ori nu vin. Acuma a mai aparut un dobitoc CONdodon.Ori mentalitatea asta de rob va fi in singele nostru pe veci. Pacat.
  • +2 (2)
   Ca sa dispara mentalitatea de MOLDOBOU cum spui tu, ar trebui sa fie o strategie nationala de reeducare a populatiei, se face acest lucru cu ajutorul masmedia in special TV. Numai ca la noi cu acest lucru se ocupa rusia, avem mai multe posturi rusesti dechit Moldovenesti.
  • +2 (2)
   Ai perfecta dreptate. Incercam ieri sa explic unui tip, care sustinea ca partidele extraparlamentare nu au sanse sa acceada in parlament, ca are o gandire gresita.
   Noi, alegatoii dam sansele prin votul nostru si nu trebuie sa avem o gandire de robi votand aceiasi corupti numai pentru ca ne-au spus ei ca ceilalti nu au sanse. Imi pare rau ca moldovenii nostri voteaza tradatori si mancurti ca dodon si comunistii.
 • +5 (5)
  Apropo, stie cineva parerea lui Lupu & Plahotniuc? Ei cu cine vor face coalitie? Sau ei abia asteapta sa-i santajeze pe Filat si ghimpu pe de o parte si pe Dodon si Voronin de cealalta parte, ca sa rupa vreo jumatate din viitorul guvern?
  Eu cred ca o serie de "negocieri" murdare in viirotul apropiat vor avea loc, iar toata murdaria va veni anume din partea PDM...
 • +1 (1)
  Doar la mine se incarc greu video de la PRIVESC.EU?
  Mi-e imposibil de vizionat practic..
 • +4 (4)
  Acum va urma o perioada de mizerie, acuzatii si inpartiri de fotolii, ca si data trecuta. Si va mirati dece sa ajuns aici? Fiti siguri ca peste 4 ani la alegerile viitoare nici aceste voturi nu o sa aveti, dac continuati in halu asta. Ma simt dezamagit total, nam dormit toata noaptea ma tot uitam la rezultate si nu-mi venea sa cred.
 • +2 (2)
  treuca va cheama, domnilor. macar nu scoateti de data asta gunoiul din casa.
 • +4 (4)
  Ruşine! Am votat(ei au votat)pe Dodonm- un jâmbat, ticălos şi Zi-i cum vrei. Nemernicui conduce cum csndva Roşca - NIŞTE RÂSURI !!!!!
 • +1 (1)
  PAREREA MEA ESTE CA IOVU ESTE UN COMENTATOR REZONABIL, ECHILIBRAT, MAI RAR INTILNIT PE FORUMURI ON LINE MD...ADICA SINT SI LA NOI INCA OAMENI NORMALI!...NU E TOTUL PIERDUT, MAI AVEM SANSE!
 • -1 (3)
  Dacă Ghimpu ceda conducerea PL lui Chirtoacă, apoi PL acumula 17-18 %.
  • +1 (3)
   hello Grig
   asa zici tu? Pai, atunci de ce nu stii nimic despre interviul lui Chirtoaca la RFI? Unde spune negru pe alb :PL va face coalitie guvernamentala cu conditia ca UE se va implica si vom negocia impreuna conditiile si intreg protocolul unei Coalitii tripartite-PLDM +PD +PL
   Hai sa te vad cum judeci propunerea si conditia totodata !Uite, eu sunt din Ro si vreau f f mult sa vad cum judecati si evaluati aceasta propunere- conditie...( pe care UNIMEDIA nu o da , dar da tot alte nimicuri de stiri!)
 • +1 (3)
  EU LA SIGUR NU L-AS FI VOTAT PE CHIRTOACA - NULITATE ABSOLUTA: INCOMPETENT SI IMPOTENT.
  GHIMPU MACAR A ACUMULAT CEVA CREDIT PE TIMPUL CIND ERA PRESEDINTE INTERIMAR SI MAI PRIMEA CITE UN GHIONT DE LA DUNGACIU: S-A COMPORTAT DEMN SI A SI EMIS CITEVA DECRETE CARE AU FACUT IMPRESIE BUNA.
  DE ASTA SI L-AM VOTAT.
  DAR ACUM SI EL ESTE IN BUSINESS CA SI PLAHOTNIUC - CONTROLEAZA O BAZA DE CARBURANTI LA CIMISLIA DE LA CARE SE FAC ACHIZITII PUBLICE.
  NU AR TREBUIE SA SCADEM CERINTELE/STANDARDELE PROFESIONISTE IN SCHIMBUL RETORICII PSEUDO-NATIONALISTE PRIMITIVE.
  COMPROMISUL DE MOMENT A FOST TACTIC -ALEGEREA "RAUL MAI MIC", DAR DACA TOT CONTINUA ASA - LA URMATOARELE ALEGERI, EU PERSONAL INTENTIONEZ SA LE APLIC UN SHUT IN FUND.

 • +2 (2)
  dle Ghimpu , poate de data asta cereti MAI-ul, Vama, Min Fin, a? ce spuneti. Eu v-am votat , imi indepliniti visul???
 • 0 (0)
  AIE-1, s-a destrămat.
  AIE-2, a decedat.
  Se conturează AIE-3
  Tot formată din... mişei.
 • 0 (0)
  Am citit mesajele și, respectând opiniile fiecăruia din Dstre, vă chem la acțiuni, gata, alegerile s-au terminat și avem ce avem. Am mai propus și anterior formarea unui Consiliu Național care, consultându-se cu societatea, ar cere socoteală partidelor ce au acces în Parlament, inclusiv și opoziției. Data viitoare poate fi prea tîrziu. Am mai privit unele emisiuni cu participarea diferitor analiști politici și mi-a plăcut și susțin propunerile lor că la noi societatea nu este consolidată, nu avem lideri (nu la putere, ci din partea societății civile), care să ne conducă. Doamne ajută.


  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Aceste 3 partide pe care v-am susținut și înainte de alegeri și la alegeri v-am votat! E timpul să vă apucați serios de lucru. Este necesar de realizat prevederile Acordului de asociere cu UE, de adoptat Legea bugetului pe a. 2015, reforme în justiție ș.a.m.d. aveți experiențe e formare a coalițiilor nu întineți rezina ca și în 2010, când am retrăit vre-o 2 luni pînă a-ți format o Alianță tare gingașă, dar, slavă Domnului, așa șchioapă cum a fost , a rezistat. noi știm că nu este simplu și celora, ci cu adevărat au muncit și continuă să muncească cinstit p-u Patria noastră, vă mulțumim și pentru pace, deasemenea mulțumim. Doamne ajută.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Демагог не способен к переговорам, ему дай пиариться.
  Вождь должен быть умным и только наш народ способен выбрать себе дурака.
 • 0 (0)
  Большая часть тиранов вышла, собственно говоря, из демагогов, которые приобрели доверие народа тем, что клеветали на знатных.
  (Аристотель)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA