ora: 08:29, 11 oct 2017 12047
Autor: Sport Men

(video) Messi și-a demonstrat din nou genialitatea! Starul Barcelonei a calificat-o pe Argentina la Mondiale, după hat-trick-ul cu Ecuador


(video) Messi și-a demonstrat din nou genialitatea! Starul Barcelonei a calificat-o pe Argentina la Mondiale, după hat-trick-ul cu Ecuador

Argentina s-a calificat dramatic la Campionatul Mondial, după ce a reușit în ultima etapă de calificări să o învingă în deplasare pe Ecuador. Eroul "pumelor" a fost Lionel Messi, decarul argentinienilor marcând de trei ori în poarta ecuadorienilor.

Înaintea partidei, gazonul de pe Estadio Olimpico Atahualpa  se afla într-o stare dezastruoasă, după ce în ultimele zile în Quito a plouat non-stop.

Misiunea argentinienilor a fost și mai grea din startul partidei, atunci când Ibarra a reușit să deschidă scorul pentru Ecuador.

Messi a avut o prestația fantastică apoi, reușind să puncteze de 3 ori în minutele 12, 20 și 62.

Decarul "pumelor" a ajuns la 61 de goluri pentru naționala, fiind golgheterul all-time al naționalei.

Într-o altă partidă, Brazilia a învins-o pe Chile cu scorul de 3-0. Gabriel Jesus a reușit o dublă, iar un alt gol a fost reușit de către Paulinho.

Brazilia, Uruguay, Argentina și Columbia sunt calificate direct la turneul final din Rusia, iar Peru va juca la baraj cu Noua Zeelandă.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Sport
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA