ora: 16:43, 22 aug 2014 7987
Autor: Ana Sîrbu

(video) Mesajul lui Rogozin către transnistreni: Nu permiteți fascismului să revină


(video) Mesajul lui Rogozin către transnistreni: Nu permiteți fascismului să revină
Dmitri Rogozin
Foto: realitatea.net

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, se află într-o vizită în Republica Moldova. Oficialul rus a participat, astăzi, în cadrul ceremoniei de pe Platoul de la Chiţcani, marcând 70 de ani de la operaţiunea Iaşi-Chişinău, transmite UNIMEDIA cu referire la Europa Libera.

Rogozin a ieșit la tribună și a ținut un discurs în fața transnistrenilor. Oficialul le-a spus celor prezenți la eveniment „să stea ferm pe pământul lor și să nu dea voie fascismului să revină în această regiune”.

„În ziua când se împlinesc 70 de ani de la operațiunea Iași-Chișinău, una dintre cele mai curajoase operațiuni ale URSS-ului, dragi transnistreni vreau să vă zic: Niciodată să nu luați piciorul de pe pământul vostru, să nu permiteți fascismului să revină. Țineți apăsat piciorul pe el. Nu creați nicio crăpătură care ar permite acestei fiare să iasă la suprafață ca să se înmulțească. Pentru că, ulterior, va trebui să plătim cu sânge. Menține-ți pacea pe pământul vostru, luptați pentru ea. Amintiți-vă fiecare picătură de sânge vărsată pentru pace”, a declarat Rogozin.

Urmăriți imaginile video mai jos:

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +15 (17)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +6 (6)
   Hai Putler !
   • +4 (4)
    "Fascism", in cazul nostru, acest cuzint este folosit pentru a manipula multimea, putini mai cunosc cu adevarat sensul acestui cuvint "http://ro.wikipedia.org/wiki/Fascism" si cultura oamenilor care-l propaga
    • +4 (4)
     Cel mai rau i-mi pare sa aud despre "fascism" care chipurile s-ar manifesta in randurile oficialilor ukraineni, tocmai din vorba tinerilor. Eu credeam ca cei tineri ar avea putina ratiune si nu ar permite cutiei TV sa-i zombeze.
     Sunt extrem de putini oameni care privesc evenimentele si isi pun intrebari. TV ul a zombat in totalitate pina si pe cei tineri, nu toti desigur.
     Acest Rogozin danseaza pe "ranile" Moldovei, vizita lui e o batjocora pentru noi.
   • +4 (4)
    In primul rand ca nu e "pamantul lor", singurul lor pamant e in Asia. Apoi tot e bine ca Rogozitul recunoaste ca fascismul, ca si comunismul si alte hidre mizerabile si demente, se naste mereu din crapaturile spurcate rusesti.
   • +4 (4)
    da drept se spunea,viitorii facisti se vor numi atni-facisti....
 • +11 (11)
  Debil e Rogozin acesta
 • +9 (11)
  Intre fascism (nazism) si ultranationalismul sovinilor ruSSi nu exista nicio deosibire. Numai ca faptele, dar si ideologia, fascismului au fost condamnate la Nurnberg, iar cea de-a doua a suferit mutatii apocaliptice, devenind, iata, politica in Estul Salbatic, patria odiosului fasist Rogozin. Ce-a vrut sa ragaie grohaind criminalul la Tiraspolea? Ca Trasnitonistrenii sunt mai dihai, si nimeni nu-i intrece, asa ca sa stea cu mana pe tragaci si cu piciorul pe frana tancului. Iar Terra-Terro e mereu de veghe! Moscova - capitatala terorismului international! RuSSia - leaganul terorismului universal!
 • +9 (9)
  ''MRAZI'' esti TU porcule de rogozin, ''krisa'', lepadatura, mars in svinleandia ta rasha-parasha, si ia-ti haimanalele de sevciuk,sranski,bidon,usatii,farmazon si frecat....o in grajdul de prezervativ sub numele de rasha
 • +6 (6)
  Nu permiteți fascismului să revină - așteptați că în curând revine bolșevismu.
  Băgan-i-aș picioarele în regimu' vostru putinist.
 • +7 (7)
  Asa este de cind este lumea fascistii vorbesc de fascisti hotii vorbesc de hoti curvele vorbesc de curve...In 1933 hitler a venit la putere si a instaurat regimul fascist hitlerist...Dar in urss regimul fascist sovetic stalinist avea 9 ani de dictatura si tortura siberia era plina de gulaguri ale mortii...Hitler de la stalin a invatat fascizmul deci hitler a fost elevul lui stalin...Si batrinul fascizm sovetic stalinist a invins tinarul fascizm hitlerist...Acum trebue lichidat fascizmul sovetic stalinist putlerist care ucide si distruge Ucraina...

  Sunt cetățean activ
 • +4 (4)
  Hoţul strigă: prinde hoţul !!!
 • +3 (3)
  Conform regulelor de comunicare, daca doresti sa indemni peroanele la calm atunci NU trebuie sa utilizezi cuvinte negative. In discursul de 2 min a lui Rogozin sunt utilizate de cel putin de 3 ori cuvintul singe, fascizm, mrazi, etc. Se pune intrebarea... la ce indeamna dl Rogozin???
 • +4 (4)
  În viziunea rusească "fascişti" sunt toate popoarele în afară de Rusia. Din cei mai apropiaţi "fascişti" evident că sunt moldovenii (românii) şi ucrainenii. Traducerea mesajul lui Rogozin în vorbe normale este: "Nu permiteţi moldovenilor (sau ucrainenilor) să revină în Tuziclandia. Rogozin le propune transnistrenilor să moară eroic "за это", adică pentru fericirea lui, a lui Putler, a Kabaevei, a lui Abramovici, Secin, etc., că doar n-o să moară ei... pentru imperiu - să moară "eroii". Dar ei le vor aduce flor la mormântul frăţesc.....
 • +4 (4)
  Iar o da de gard cu fascismul porcul acesta? Altceva mai nou in 70 de ani n-au fost in stare sa inventeze? Incercand sa camufleze agresiunea asupra popoarelor mai slabe, porcii incep a aiuri si a "cauta" dusmani ai poporului, sabotori, trotkisti, culaci si, obligator, "dusmani externi" = fascisti. Toti care au iesit din zona de influenta a Rusiei sunt automat catalogati ca fascisti, cand de fapt adevaratii fascisti sunt ei insisi.
  "Nu permiteti fascismului..." bla-bla-bla. Au "uitat" insa cum au semnat Pactul Molotov-Ribbentrop si protocolul aditional secret in '39 (https://ro.wikipedia.org/wiki/Pactul_Ribbentrop-Molotov). Si dupa asta cine e fascist adevarat?
 • 0 (2)
  Найди 10 отличий: http://a-nikonov.livejournal.com/1613554.html
 • +3 (3)
  Asta-i om nebun, lutul galben il mai lecuieste!
  -
  Dati-i pace, nu-i mai atrageti atentia...
 • +4 (4)
  în cazul de faţă se referă la moldoveni;
  ''să nu dea voie fascismului să revină în această regiune'' se traduce astfel:''să nu dea voie statului moldovean să revină în această regiune pentru a-şi dobândi suveranitatea şi integritatea teritorială''
 • +1 (1)
  cel ce lupta cu fascistii chiar atunci cind nu exista un curent fascist in lume ! si el a subliniato singur ! "sa nu apara" ! cel ce lupta cu fascisti invizibili este de fapt cel care procedeaza ca un fascist !! ghitler la fel lupta cu inamici imaginari !! si facea totu lca sa previna o eventuala tragedie a neamului sau ! la fel cuvinteaza si rusul rogozin despre neamul sau si un eventual pericol !! seamana foarte tare cuvintarea lui cu o cuvintare fascista ! nu a spus o vorba macar de bine despre minosritati sau alte etnii care si ele au luptat in acel razboi ! rusine
 • +2 (2)
  Ce mai mare PROSTIE pe care a putut-o comite oficialii RM asta e sa-i dea voie lui Rogozin sa calce pe teritoriul RM, mai ales Tiraspol. Adica, data trecuta i s-a refuzat coridor pentru avionul lui. Si mai devreme a fost prins cu "voturi" care ulterior au fost consifcate...
  Intrebare: care e pozitia RM in politica mondiala?! Intr-un conflict armat in Ukraina,sanctiuni comerciale in plina forta, cu Tiraspolul facind exercitii cu blindate si Chisinaul ii permite aterizare si DRUM SPRE TIRASPOL!!!Cum ne vor privi partenerii UE, Ukraina ca vecina si toti cetatenii RM Pro-UE?!Unde e logica, simtul patriotic?! Toti rid de noi ca de niste papa-lapte dar si mai mult rusii!!!
  Chiar nu se gaseste cineva cu co*ie in guvernul nostru sa puna "sirma in bot" lui Rogozin?!Asta ne face fascisti PUBLIC iar noi ne facem "ca ploua" WTF?!
  • 0 (0)
   Răspuns la întrebarea "care e poziția RM în politica mondială?!" ... cu fundul ridicat în direcția valurilor.
 • 0 (0)
  И что, этот пёс ЦЕПНОЙ предлагает, зарыть его и придавить большой БИТОННОЙ ПЛИТОЙ. https://www.youtube.com/watch?v=Hin3o2N8Ly0
  Этот БУРАГОЗИН - ПЕРВАЯ РУССО-НАЦЫСТКАЯ МРАЗЬ. ЕЩЁ И В ДРУГИХ СТРАНАХ ПУСКАЕТ СВОИ ФАШИСТСКИЕ МЕТАСТАЗЫ, типа ТУЛЯНЦЕВЫХ и иной нечести.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  ii dau un sfat acestei specii cum ii da sfaturi la zombatii de peste nistru....puneti sirma-n bot si dute la veterinar sa te castreze sa nu lasi urme in Moldova.
 • +1 (1)
  Iarasi betivanul asta transmite mesajul psihopatului,imperialist Putin !!!Victoria lor a sovietilor,in zilele noastre se scalda intr-o saracie totala,crunta,pe cind fosta tara fascista este a 3-a din lume in topul,celor mai productive,o tara prospera,Germania !!!Vai de mama lor,poporul lor se scalda 24 de ore pe zi intr-o votka IEFTINA !!!!!
 • 0 (0)
  Dragi transistreni mulțumiți Rusiei că vă finanțeaza starea asta de paranoia!
  Mergeți în Europa să întrebați tinerii despre evenimentele din WW2. Mulți nici nu știu când și cum s-a terminat, dar voi și în ziua de azi dormiți cu AK-ul sub pernă. Nu-mi rămâne decât să-mi fie milă.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA