(video) Mesajul lui Rogozin către transnistreni: Nu permiteți fascismului să revină

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, se află într-o vizită în Republica Moldova. Oficialul rus a participat, astăzi, în cadrul ceremoniei de pe Platoul de la Chiţcani, marcând 70 de ani de la operaţiunea Iaşi-Chişinău, transmite UNIMEDIA cu referire la Europa Libera.

Rogozin a ieșit la tribună și a ținut un discurs în fața transnistrenilor. Oficialul le-a spus celor prezenți la eveniment „să stea ferm pe pământul lor și să nu dea voie fascismului să revină în această regiune”.

(video) Mesajul lui Rogozin către transnistreni: Nu permiteți fascismului să revină
Dmitri Rogozin (Foto: realitatea.net)

„În ziua când se împlinesc 70 de ani de la operațiunea Iași-Chișinău, una dintre cele mai curajoase operațiuni ale URSS-ului, dragi transnistreni vreau să vă zic: Niciodată să nu luați piciorul de pe pământul vostru, să nu permiteți fascismului să revină. Țineți apăsat piciorul pe el. Nu creați nicio crăpătură care ar permite acestei fiare să iasă la suprafață ca să se înmulțească. Pentru că, ulterior, va trebui să plătim cu sânge. Menține-ți pacea pe pământul vostru, luptați pentru ea. Amintiți-vă fiecare picătură de sânge vărsată pentru pace”, a declarat Rogozin.

Urmăriți imaginile video mai jos:

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub