ora: 12:20, 18 mai 2017 268139
Autor: Eugen Durbala

(video) Mărturia fără frică a jurnalistei Natalia Morari: „Am fost filmată în timp ce făceam dragoste cu bărbatul meu”


Video se incarcă ...
(video) Mărturia fără frică a jurnalistei Natalia Morari: „Am fost filmată în timp ce făceam dragoste cu bărbatul meu”
Foto: UNIMEDIA

Jurnalista Natalia Morari spune că a fost amenințată cu dosar penal și spionată în propriul apartament când făcea dragoste cu bărbatul său. Morari a mai adăugat că persoane din Procuratura Generală i-a spus că oamenii legii ar putea găsi droguri la ea și a sfătuit-o să fie mai cuminte. Mărturiile au fost făcute în cadrul unei conferințe dedicate „Campaniei Fără Frică”.

„Prima dată mi s-a spus că eu trebuie să fiu cuminte nouă ani în urmă, odată ce eu am fost expulzată din Federația Rusă ca jurnalistă a revistei libere News Times. Atunci a fost a doua încercare de a intra în Rusia cu soțul meu, la acel moment. Noi am stat trei zile pe aeroportul Domodedovo din Moscova, fără șansă de a avea legătură cu rudele noastre, cu mama mea de aici”, a afirmat Natalia Morari.

Jurnalista mai spus că după ce s-a întors acasă a găsit-o pe mama ei mută. „Abia peste câteva zile am aflat că în timp ce mă aflam pe aeroportul din Chișinău, ea a fost sunată de pe un număr anonim și i s-a spus direct: „пусть ваша дочь угманится, или она закончит плохо”. Noi a trebuit să depunem eforturi pentru a o scoate pe mama din starea de șoc, în care ea a ajuns”.

Morari a subliniat faptul că de când activează în calitate de jurnalist în Republica Moldova, tot mai des se întâlnește cu situația în care i se spune să fie mai cuminte. „De exemplu, eu am văzut video în care eu făceam dragoste cu bărbatul meu, în apartamentul pe care eu îl închiriam. De exemplu, eu am fost preîntâmpinată de oameni din Procuratura Generală să am grijă de hainele mele personale, pentru că s-ar putea găsi droguri în timpul perchezițiilor care ar putea să aibă loc. După aceasta, am încetat să merg în orice fel de localuri în care eu nu am încredere”.

Mai mult, Nataliei Morari i s-a spus să întrerupă activitatea sa profesională și să plece din țară, deoarece pe numele său urmează să i se deschidă dosar penal. „După aceasta s-a ajuns la prietenii mei, apropiați jurnaliști, care se apropiau de mine, ultimul exemplu în toamna anului trecut, un bun prieten de al meu, jurnalist foarte cunoscut. Mi-a spus că eu trebuie să plec foarte repede din țară că în curând o să pornească dosar penal pe numele meu. Și în general, eu ar trebuie să plec pentru un an, doi, să plec din spațiul public pentru că prea tare deranjez”.

„Mie îmi pare foarte rău că am ajuns în țara în care să faci jurnalism liber este periculos. Eu vreau să trăiesc într-o altfel de societate, de aceasta am să ies duminică la marșul Fără Frică. Haideți să îmbrățișăm fricile noastre și să luptăm cu ele”, a conchis jurnalista. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -11 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Din păcate nici un nume,macar unu,că care te chiamă se prezintă. Piar, praf,colb.....


  Sunt cetățean activ
  • -11 (11)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Eu cred ca Natalia Morari ar trebui sa isi inteleaga locul in societate. Mai sunt jurnalisti in Moldova, insa istorii de genul 7 aprilie, expulzarea din Rusia, acum video intim, participanta la marsul coloratilor, unde se poate de facut senzatii, acolo se baga si ea in seama. Si in general un pic de discretie nu ar strica in tara la noi. Iar daca oamenilor le place sa se bage in seama, atunci sa nu sa se plinga de soarta lor. Personal Morari pentru mine e un jurnalist de care nimeni nu are nevoie.
   • +5 (5)
    Poate o lasi pe Natalia sa-si gaseasca singura (cred ca si l-a gasit demult) locul in societate? Atata timp cat jurnalistii vor fi "pusi la locul lor",nu putem spera la o mass-medie care sa fie a patra putere in stat.
    Ce inseamna - sa nu se planga de soarta lor? Legea trebuie sa fie una pentru toti,iar pedepsiti trebuie cei care o incalca,nu cei care le strica confortul guvernantilor...
 • +4 (4)
  A dat de înțeles și anterior că ar exista astfel de imagini. Probabil cineva a încercat să folosească imaginile pentru a obliga jurnalista să acționeze într-un anumit mod, asta e, nu prea au reușit. Intuiesc că ar exista mai multe persoane publice cu arhivă video despre viața lor amoroasă. Sincer să fiu, pe internet există filmulețe mai interesante, cu actori mai potriviți pentru aceste roluri, iar cu cine se culcă respectivele persoane publice nu ar trebui să ne intereseze.
  • +5 (5)
   Pe Plaha il intereseaza, deoarece-i un pervers complexat.
 • -5 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cum sa faci o stire a la Unimedia?iai cel mai picant context din spusele jurnalistei si il pui drept titlu.Of of.
  Sanatate multa doamnei Morari, o jurnalista adevarata!Nu va lasati intimidata de groparii din Md...
  Iar referitor la Marsul fara Frica...mari crestini ce sunteti...cand ultima oara ati fost la biserica?furati I stanga si dreapta si va omorati intre voi dar sunteti crestini.fiti buni la suflet si faceti bine, restul e cancan.

  Sunt cetățean activ
 • -10 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Undi spoati di gasit video unde face dragosti!?
 • -13 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Толерантность - медицинский термин, обозначающий неспособность организма сопротивляться инородному телу. Полная толерантность -это смерть
  Не ведитесь на эту хуйню, пропадете с позором...
 • 0 (0)
  Este ilegal sa publici materiale din viata privata a unui cuplu. Chiar si asa, nu vad care ar fi problema. Pe Filat tot l-au filmat, iar imaginea sa la general nu a depins de un filmulet sexos. Cine este interesat de fenomenul de exorcizm, stie ca demonii iubesc sa atace persoana pe taram sexual. Dracalanii arunca in fata exorcistului orice element de natura sexuala, care il poate face slab in fata adversarului sau. Dracii sant extrem de jelosi pentru raportul intim care se instaleaza intre un barbat si o femeie. Deaceia nu cred ca Natalia ar trebui sa aiba frica pentru niste raporturi firesti, care pot deveni chiar publice. Daca poate intelege dimensiunea spirituala si terenul pe care lupta, nu ar da prea mare importanta la aceste lucruri. Daca isi poate asuma rolul de exorcist in ziaristica moldoveneasca, atunci ar avea un pret de platit. Pe de alta parte imi aduc aminte ca Mocanu spunea de Morari ca este un proiect pe filiera lui Lucinski. Nu stim de triseaza sau nu. Timpul va arata

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA