ora: 17:22, 10 iul 2014 4016
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Maia Sandu, încrezătoare că va obține susținere


Video se incarcă ...
(video) Maia Sandu, încrezătoare că va obține susținere
Maia Sandu, ministru al Educației
Foto: UNIMEDIA
Maia Sandu a trecut astăzi de un un hop, a reușit să treacă de prima lectură în Parlamentul proiectul Codului Educației. Săptămâna viitoare, ministrul Educației va avea noi provocări de depășit - obținerea susținerii pentru lectura finală a noii legi a Educației și confirmarea încrederii din partea deputaților, prin respingerea moțiunii simple inițiate de comuniști, relatează UNIMEDIA.
 
Ministrul Educației se arată încrezătoare că va obține o confirmare a sprijinului din partea deputaților și că reformele din domeniul educației vor fi continuate.

„A rămas foarte puțin până la această moțiune, așteptăm până atunci. Eu am mai spus-o: este o ocazie să vorbim despre problemele din educație și despre eventualele soluții. Dacă vrem să ne descurcăm cine se face vinovat de rezultatele proaste de la bacalaureat, o să avem o discuție sinceră, serioasă, o să punem toate problemele pe masă. Și, vom vorbi despre planurile noastre de viitor care ar trebui să schimbe situația în următorii ani”, a menționat Maia Sandu.
 
 
Precizăm că noul Cod al Educației urmează să fie votat în două lecturi, a doua și a treia, în cadrul ședințelor de săptămâna trecută. Tot atunci urmează să fie dezbătută moțiunea simplă inițiată de fracțiunea PCRM asupra politicilor în domeniul educațional și activității Ministerului Educației.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +3 (11)
  Hai Maia, hai ca credem in tine.
  Mergi asa , mergi nu te opri ca ai inceput-o bine, oamenii cu minte la cap inteleg asta.
  • +3 (3)
   Tara noastra e plina de nebuni, de elevi si studenti prosti pregatiti, e greu sa lupti sa faci ordine in sistemul de invatamint , e stricat inbolnavit an8 buni la rind , respect pentru Maia Sandu ca a avut curajul sa schimbe acest sist3m, sa miste carul din loc,sa aprinda lumina in camera intunecata.
 • +1 (9)
  e tare bravo.un exemplu pentru multi alti ministri. o femeie cu coloana vertebrala,care a facut fata provocarii,numite reforma in educatie.Tin pumnii pentru codul educatiei,merita copiii nostri studii de calitate,studii europene,bazate pe cunostinte si nu pe mita sau note.Tara are nevoie de creieri si oameni inteligenti

  Sunt cetățean activ
 • +1 (9)
  Da, da,bravo Doamna Ministru....noi va sustinem, si suntem cu dvs!vrem un viitor bun si corect al copiilor nostri!!!
 • +1 (3)
  Compatriotii nostri intodeauna au avut nevoie de un conducator.Succese Maia Sandu!Sunteti o Doamna ce merita tot respectul.
 • -3 (3)
 • +1 (1)
  Trebuie sa spunem multumesc PCRM, fiindca un Minister beneficiaza de mai multa atentie si suport atunci cind activitatea acestuia, precum si problemele cu care se confrunta, sunt puse in evidenta.
  Mult succes d-na Sandu si realizari frumoase.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA