ora: 13:31, 06 mar 2014 6038
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Lupu nu exclude că Bolboceanu a fost de asemenea „curtat”


Video se incarcă ...
(video) Lupu nu exclude că Bolboceanu a fost de asemenea „curtat”
Marian Lupu, lider PD
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Iurie Bolboceanu nu a anunțat preventiv nici Partidul Democrat, nici conducerea fracțiunii parlamentare despre decizia sa de a părăsi rândurile formațiunii, spune Marian Lupu. Liderul PD nu a precizat motivul invocat de Bolboceanu în acest sens, transmite UNIMEDIA.
 
În context, Marian Lupu nu exclude că Bolboceanu ar fi fost „curtat” de aceeași oameni care au încercat să-i corupă pe deputații Valentina Stratan și Iurie Chiorescu.
 

„Această decizie ne-a surprins, dar și nu prea. Ne-a surprins pe motiv că pe această decizie, fostul coleg nu a anunțat conducerea partidului, nici conducerea fracțiunii parlamentare. Nu ne-a surprins pentru că am primit tot felul de informații cu privire la diferite acțiuni de acest fel. Care din aceste acțiuni sunt adevărate, care nu, doar timpul va demonstra”, a menționat democratul.
 
Potrivit președintelui PD, pierderea lui Iurie Bolboceanu din partid nu este cea mai importantă chestiune în această ecuație. Marian Lupu speră că schimbarea de raporturi dintre Iurie Bolbocecanu și Partidul Democrat, nu va schimba raportul cu angajamentul asumat anterior și că acesta va rămâne fidel cursului de integrare europeană.
 
„Decizia care a fost anunțată de dl Bolboceanu nu este de cea mai mare importanță. Important dacă el va rămâne fidel programului de guvernare, agendei europene, principiilor și va susține acele proiecte de legi importante care urmează să le votăm în timpul apropiat cu privire la prioritățile de integrare europeană”, a adăugat Lupu.
 
Motivele plecării nu sunt încă clare. „Am schimbat câteva vorbe. Nu vreau să vorbesc în numele unui fost coleg”, a precizat Lupu, însă a sugerat că decizia lui Iurie Bolboceanu ar putea fi influențată și de faptul că el nu se va regăsi pe listele candidaților PD pentru alegerile parlamentare.
 
Partidul Democrat nu intenționează să-i ceară lui Iurie Bolboceanu să-și depună mandatul. „Mandatul de deputat este unul imperativ. Nimeni nu poate să impună pe cineva să depună mandatul. Ține de o decizie personală”, a conchis Lupu.
 
Reamintim că astăzi, 6 martie, Iurie Bolboceanu a anunțat că se retrage din fracțiunea Partidului Democrat și că părăsește formațiunea. În Parlament circulă zvonuri că următorul deputat care ar putea părăsi PD-ul este deputatul Stela Jantuan.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (32)
  Nu se exclude acest scenariu. Intr-adevar, Bolboceanu s-a vindut lui Platon, care incearca sa puna bete in roate aceste guvernari.
  In general acest Bolboceanu a trecut si a tradat mai multe partide politice.
  • +10 (32)
   Daca nu se exclude atunci se confirma ca acele lucruri demascate de catre Stratan, sunt reale si Platon intradevar depune efort in sensul de a prejudicia progresul RM in contextul apropierilor dintre RM-UE.

   Sunt cetățean activ
   • +10 (32)
    Bolboceanu s-a vindut si imi pare foarte rau de dinsul. El si asa era un cadavru politic, o veriga slaba, acum insa in general numai are sanse in politica. Mai ales dupa ce-a vindut atitea partide dea lungul anilor.
    • +9 (31)
     Daca sicer PD, nu pierde mult prin aceasta plecare, e o pierdere generala a coalitiei. Acum s-a evidentiat mult mai mult necesitatea unui sistem de vot mixt, in care deputatii sa aiba o responsabilitate directa fata de cetateni caci atunci nimeni nu -si va permite luxul ca acest Bolbocean care a plecat deja din a 4 sau a 5-a formatiune politica din care face parte dupa AMN, PSD, PDM si oare ce urmeaza?

     Sunt cetățean activ
     • +9 (31)
      Da Bolboceanu este un nimeni.
      Totusi, vad ca Platon nu se poate linisti. Incearca cu orice pret sa zadarniceasca calea integrarii europene.
      Se teme raiderul nr1 din spatiul CSI ca daca tara se va apropia si mai tare de UE, atunci afacerile sale vor avea de suferit. Nu isi va mai putea omul sa atace banci si corupa deputati.
      Domnul Bolboceanu, lumea intr-adevar nu va ierta daca veti face un pas gresit. De fapt, dvs deja l-ati facut.
      • +9 (31)
       Sigur ca Bolboceanu este un nimeni. Eu niciodata nu l-am auzit in parlament macar cum vorbeste. Chiar bine ca a scapat PD-ul de dinsul.
       • +9 (31)
        Interesant unde doreste sa ajunga PLaton cu toate aceste scheme, omul asta care cu tupeu declara ca nu achita si nici nu aa achitat vreodata impozite in RM, dar face balamuc in statul nostru, un raiderist fara egal, care acum uite ca vrea sa ne priveze pe noi cetatenii RM de un viitor progresiv european.
        • +9 (31)
         Faptul ca Bolboceanu niciodata nu a vorbit in parlament si nu are practic nicio iniativa legislativa inca odata demonstreaza ca sistemul electoral trebuie modificat.
         R.Moldova are nevoie de sistemul electoral mixt, care ar permite alegerea deputatil direct de popor si nu promovati de partid. Atunci lucrurile se vor schimba, iar deputatii vor deveni mai responsabili.
         Parlamentul trebuie sa revina la proiectul celor din PDM cu privire la introducerea votului uninominal. Lumea vrea sa-si cunoasca deputatul in fata.
         • +8 (28)
          Bine a spus Lupu.
          Evident ca nu este o pierdere foarte importanta. Deputatul Bolboceanu de cind detine functia de deputat cu nimic nu s-a remarcat. Cu el sau fara el - nicio problema pentru democrati.
          Principal, cum a spus si Marian Lupu, ca domnul Bolboceanu sa fie fidel si in continuare cursului pro-european de dezvoltare.
          • +1 (1)
           Unicul partid al poporului este PL. in rest niste oameni care n-au conceptii elemantare de Patriotizm,se gindesc numai la buzunarul personal,carieristi si lacomi fara principii si morala. Din cauza acestora sufera peste trei milioane de moldoveni.
           Bine ca PL sa curatat de tradatori.
           Nu uitati ca tot ce maninca,beau,imbraca,cu ce masini se plimba,in ce castele locuesc alesii poporului,pina la UN BANUT sint banii NOSTRI !!!!
  • +11 (33)
   De un lucru sa tina cond acest Bolboceanu - daca, cumva, din cauza lui, procesul de integrare europeana va fi zadarnicit. Nu cumva va vota in parlament impotriva unor legi pro-europeana, atunci sa stie ca lumea nu-l va ierta.
   • +8 (30)
    In general nu stiu daca acest Platon are vre-o scuza pentru acele scheme raider, mai mult, un raiderist care face balamuc atit in sfera economica al RM , cit si cu implicatie in sfera politica unde proceseaza tendinte de a cumpara deputatiii din coalitia Pro Europeana, la toate astea el inca are tupeul sa declare public ca nu achita , nu a achitat si nu va achita niciodata impozite pe teritoriu RM.
 • -24 (32)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  это уже нога мацквы
 • +1 (3)
  Las-o mai moale,mai mariane! L-au "curtat"ca pe Valentina Golban-Stratan,ca pe Iurie Chiorescu! Da pe tine Mariane cine te-a curtat cind l-ai trdat pe tatuca Voronin? Ca doar el te-a facut ministru si pe urma speacher!Si tu l-ai vindut pe verzisorii lui Plahotniuk! Rusine sa-ti fiie,Tradatorule! Sau in partidul vostru numai tu ai "principii si valuori"? Ah! Da! Numai tu ,numai tu,numai tu!
  M'a luat cintecul pe dinainte.
  Allooo! Cine-i,cine-s urmatorii?Auu! Valentina,Iueie,nu scapati sansa de a incasa niste"verzi",ca nu mai sunteti pe listele PD-lui la viitoare-le electorale.Nu te ajuta nic gradul pseudostiintific de doctor nu stii singura in ce,Valentina! Cum te prezinti in parlament-Golban sau Stratan!
  P:S: Pentru Nichifor si ceilalti de pe "sirma".
  Valentina Stratan-nume de fata!
  Valentina Golban-deputat PD,dupa sot!
  Se reclameaza ca Valentina Stratan-de ce oare? Nu mai este Golban?
  • -1 (3)
   Daca erai mai destept, si daca tot te interesai, aveai sa auzi nu o data ca M. Lupu a renuntat la PCRM pentru a promova in continuare cursul Pro European la care aceea deja refuzase si nici nu au intreprins multe masuri in sensul apropierii dintre RM-UE. Pacat ca nu detii informatia dar aberezi cu spume la gura.


   Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  Lupu nu exclude niște bulbuci ...
 • 0 (2)
  Ca nu l-a informat pe Lupu asta nu inseamna ca,Bolboceanu se vinde l-a altii(nu se stie daca se vinde cuiva).Bolboceanu a zis in doua cuvinte-eu posibil sa plec complect din politica.De presupus e cel mai usor ca,el trece undeva.Mii jele de noi ,moldovenii ca,Lupu ne vorbeste despre UE si ne vind bunurile RUSILOR.Asta-i mai grav dar,ca s-a dus Bolboceanu,nu-i nic un pericol.PD si banda voastra-spunetii lui Lazar sa intoarca AEROPORTUL cit nu-i tirziu.Asta-i cel mai grav-bunurile vindute.Eu am incredere in Bolboceanu ca,el va vota tot ce trebue de votat pentru EUROPA,numai sa nu stee cu virful putred al PD,care mai devreme ori mai tirziu vor sta la puscarie(tradatorii nu se iarta nicodata).

  Sunt cetățean activ
  • -1 (1)
   Sa-ti intoarca Aeroprtul, care daca nu se efectueaza reparatii si renovari risca sa ajunga fara permisiune de a fi utilizat?! Tare va mai lasati usor manipulati de campaniile de dezinformare ale comunistilor. bolbocean cu retragerea din partid nu e nici un pericol, dar uite ca cu retragerea de pe baricadele coalitie de guvernare, in cazul ca a fost cumparat de catre Platon, atunci pazea ca se va resimti, si sigur Platon nu se va orpi doar aici.

   Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Lupule, tu doar ştii bine, că PD-ul tău (a lui Plohoi, de fapt) este compus din cei mai ticăloşi proftori şi curve politice ca alde Diacov şi alde tine. Era normal să te aştepţi la aşa ceva. Tu doar ai cumpărat aceste prostitutce de la prostitutcele komuniste.... E şi normal - prostitutca pleacă la acela care başleşte mai bine, fiindcă tu n-ai fost un domn suficient de generos.... Ruşine, ruşine, Lupule.... Un cavaler de talia ta plăteşte bine prostitutcele.. hm-m-m şi cadouri le face la plecare... vorba ceia...
 • +2 (2)
  PD, PLDM, PCRM - ianucovicii Moldovei. Păzea dragi tovarăşi.
 • +2 (2)
  astea intentionat baga zinzanie mereu intre moldoveni ca sa nu fim uniti si ei sa poate parazita si trada in continuare.
  PL-unicul partid al poporului !!!
  in rest sint oameni fara conceptii elementare patriotice,sau chiar dusmani ai poporului nostru,diferiti carieristi care se gindesc numai la buzunarul lor,tot soiul de pungasi si tradatori. Din cauza la acestea sufera de 20 de ani peste trei milioane de moldoveni .Ei traiesc din banii nostri. TrezitiVa !!!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA