ora: 13:03, 29 apr 2013 5047 37 Autor: Cristina Aramă

(video) Lupu consideră că negocierile publice ar putea deveni un reality show


Video se incarcă ...
(video) Lupu consideră că negocierile publice ar putea deveni un reality show
Liderul PDM, Marian Lupu
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Liderul PD, Marian Lupu, consideră că negocierile publice pentru formarea unei majorități parlamentare ar putea să se transforme mai degrabă într-un reality show sau vor deveni o posibilă strategie a PLDM.

Declarația a fost făcută de Lupu după ce vineri, 26 aprilie, președintele PLDM, Vlad Filat, a subliniat că negocierile privind formarea unei noi coaliții de guvernare vor fi publice, astfel „oamenii vor avea șansa să vadă ce principii și valori promovează de fapt participanții la proces”, notează UNIMEDIA.

„Dacă colegii de la PLDM vor insista să transformăm aceste negocieri într-un reality show, cred că nu ne vom opune. Nu vreau să cred că această idee vine doar să mimeze procesul de negocieri și ca această așa pretinsă transparență să nu fie doar dezbateri electorale concepute ca o parte componentă de a aduce țara la alegeri anticipate”, a declarat Lupu în cadrul unui interviu pentru Prime TV.

În același timp, liderul PD susține că procesul de negocieri trebuie să se deruleze cât mai rapid. „Procesul de negocieri trebuie să se deruleze nu mai mult de 10-15 zile. Cei care vor tărăgăna acest proces se vor face în continuare responsabili de perpetuarea acestei incertitudini și se vor face responsabili de declanșarea alegerilor anticipate”, a mai adăugat Lupu.

UNIMEDIA amintește că după Consiliul Național Politic PLDM, liberal-democrații au menționat că vor participa și în continuare la negocieri. De asemenea, președintele PLDM, Vlad Filat, a dat asigurări că negocierile privind formarea unei noi coaliții de guvernare vor fi publice.

Comentarii (37)
 • +8 (12)
  "Principii shi BULBUCI !"
  (M.Lupu)
  • +8 (10)
   Abia aştept, să aud cum se traduc "principiile,valorile şi bulbucii"
   • +5 (7)
    tot ce faci tu D-le Lupu este u reality show...
    • +4 (6)
     Interesant este faptul ca domnul Lupu deja de 4 ani ocupa functia de prezentator al acestui reality-show. Rusine, domnule Lupu, doar vorbiti, nimic actiuni concrete. Rusine.
     • +5 (7)
      Personal cred ca dupa 4 ani de conducere putem observa clar cine din alianta isi face griji de viitorul acestei tari, cine se ocupa de chestiile personale si cine a obtinut acces libera la microfon si are gura sparta.
      Domnul Lupu face parte din cei cu microfonul si cu gura sparta, doar ca acest obicei mai este si platit. Rusine.
  • +7 (9)
   Da, PRINCIPIALULE si VALOROSULE !! Un realtiy show, sa va auzim, sa va vedem si noi ce si cum negociati, cum ne cumparati si ne vindeti, cum va bateti dupa sfere de influienta si posturi !! Liniste ??? Cit duce trenul, unde ai vazut ca presa sa faca galagie ??? Da poate e altceva la mijloc? Ti-e frica sa nu vedem lacomia si prostia voastra, aselora, care in loc sa aduca stabilitate si bunastare se comporta cu noi toti, de parca ne-au cistigat in carti !! Iesiti odata la lumina, guzganilor, sa vedem cine si ce costa !!!
   • -3 (3)
    Comentariul a fost șters de redacție.
 • +8 (12)
  Ah, nu-i place Lupului negocieri publice.......!!!
  Ca să vezi....
  Dar ce aveţi voi acolo de ascuns de popor ??????
  Cred că numai esemţa voastră criminală!
  Jos Lupu - şestiorca mafiei.
  • +7 (9)
   N-ash zice ca Lupului nu-i-ar placea...
   Lui defapt ii indiferent. El doar vocifireaza ingrijorarile lui PLohatniuc. Omul are PRINCIPII shi VALORI, adica INTERESE shi SALARIU de la PLahotniuc.
   ---
   Daca i-ar plati salariul, spre exemplu, Ro$ka, el ar da poponeatsa la bataie...
   • +7 (9)
    Ai dreptate. Lupu e steril la principii şi valori: el vrea să fie vre-un şef de ceva (indiferent de ce) şi de dorit cât mai mare.
    Dar mie îmi pare că aici s-a pus un punct mare pe toată cariera carieristului Lupu. Va fi aruncat cu totul din politică, fiindcă a fost stors ca o lămâe de către Plohoi. Ei, şi cui mai trebuie un prezervativ utilizat ......???? La gunoi, desigur.
 • -4 (10)
  Haideti sa transformam totul in circ. Asa s-ar intimpla daca ar fi totul publi. oameni buni , dar poate in PAMN sa se faca negocierile , sa participe si Laguta!
  Pentru ce am mai ales parlament.
  Este prea politizata populatia. Doar despre politica se vorbeste.
  Mai dati-va seama , suntem in saptamana patimilor lui Iisus.
  Sa ne mai gandim la Dumnezeu!
  • +9 (11)
   Deci, conştientizezi faptul, că în spatele manierelor diplomatice sterile şi false se ascunde o MÂRŞEVENIE nemaivăzută.
   Desigur, odată ce vor fi nevoiţi să-şi scoată măştile maierate, slabe şanse ca poporului să-i placă bulbucii realităţii politice....
   Lupu se înfiară la gândul că ar putea apărea în faţa publicului în splendoarea esenţei sale....... josnice şi mizerabile, desigur.
   Dar trebuie.
   Надо, Федеа, надо......
   • -4 (8)
    grig, credema ca PDM-ul va ven la aceste negocieri si credema ca deobicei Filat va da cu fundul inapoi, entru ca PLDM-ul niciodata deschis nu va activa, aduceti aminte chiar si de interceptarile cu filat, unde asta corupe statul. Ba voi chiar suteti atit de chiori si nu auziti ?
    • +5 (7)
     N-ai cum sa-i crezi pe Lupu si Plahotniuc, care alearga dintr-un partid in altul cu limbile scoase. Le erau atat de devotati comunistilor si lui Voronin, erau atat de credibili...A pierdut Voronin puterea, astia 2 imediat i-au tradat si l-au parasit, uitand, ca Lupu si-a facut imagine pe seama PCRM, iar Plahotniuc a devenit multimilionar datorita clanului Voronin, care i-a permis sa jefuiasca tara sub aripa comunistilor. II mai poti crede pe astia 2?
     • -2 (4)
      Kid, esti intradevar un copil, care nici macar nu stie ca Filat al tau , e un tradator si transfug si mai mare ca lupu si Plohotniuc, da stii de ce ? Pentru ca Filat pina asi face partid unde a fost ? In PDM, facindusi imagine anume acolo, apoi cu Lucinschii l-au lasat pe Diacov si au creat un partid, care aducea sperante la populatie, dar in realitatea acum vedem ca e un partid de buzunar , care a mintit populatia si acum voteaza frumusel cu Voronin. Da lui Lupu puteti sa-i suflti in bors, pentru ca mai tradator ca Rosca si Filat in tara asta nu-i nimeni, in afara de hadirca.
      • +3 (3)
       Filat nu este al meu:)In noaptea de 7 aprilie 2009, cand au casapit tinerii in PMAN, Lupu era in staful comunistilor. Lupu cel "cinstit" era la curent cu toate faradelegile lui Voronin - cu provocarile, cu maltratarea tinerilor in comisariate, cu judecarea lor cu hurta, fara avocati. I-a oprit el, i-a condamnat? "Mare democrat" e acest transfug cu biografia stricata la Moscova, cand era student. Noroc de taica-sau, care era prorector la Universitatea de Stat, care i-a "retusat" biografia si a ascuns acea pagina rusinoasa din viata lui Lupu. Asemenea oameni ca Lupu n-au voie sa ocupe functii administrative...toti politicienii stiu de ce...
 • +6 (6)
  dar pina acum a fost Rugaciune la Biserica!
 • +6 (6)
  Dar pana acum ce a fost, nu reality show???
 • +5 (5)
  Cu siguranţă! De altfel aşa precum ai făcut-o dumitale foarte des. Vă jucaţi cu focul domnilor. PD- AMIN! (Alianţa Moldoveneească pentru Ipocriţi şi Neisprăviţi)
 • +6 (6)
  Nu avem nevoie de circ ! Propunerea lui V.Filat este buna. Ne intereseaza ce persoane urmeaza sa stea in capul ministerelor si departamentelor. Nu mai dorim in componenta Guvernului persoane implicate in dosare penale, acte de coruptie, diverse scandaluri, persoane fara integritate morala si alte "pacate", care nu sunt compatibile cu functia publica.
  Conducerea tarii a compromis calitatea de deputat, ministru, functionar public. Trebuie sa stim ce candidaturi ni se pregatesc in viitorul guvern ! Cel putin acest drept il avem !
  • -5 (7)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   aga, popunerile lui Filat tt timpul nu au fost realizate pina al capat, aici nimic nu mira, Filat este un balabol.
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  da, vad ca spiridusii de la etajul 6 a guvernului, se dau farte bine cu parera pe aici, alo, baieti mai iesiti pe afara mai trageti cite o gura de aer, ca va veti trez intr-o tara condusa de niste corupti alde filat. Ce vor da negocierile deschise ? Va dau suta de procente ca Filat nu le mai doreste deloc astfeld e negocieri, deoarece va pierde influenta dorita, deoarece anume pldm este cel partid care vrea functia de premier, inseamna ca ei caut voturi, inseamna ca eva trebuie sa cedeze, dar ruperea acordului si multe alte gafe a lui filat, anume ca dau dovada ca Filat nu are de gind sa se imparta cu nimeni.
  • +5 (5)
   Ghini zîşi oi Vasîli, las-să gîndeascî calu cî ari cap măi mari..
  • +2 (2)
   Nu fac parte din redactia UNIMEDIA,insa am urmarit cu mare atentie in ultimele zile, comentarile de pe Timpul si ceva incurci ,Filat este si in toate, majorotatiile de comentarii, de pe Timpul,au fost totale impotriva lui Filat.Asa,ca Ghimpu este preferatul de la Timpul ,in umbra a fost si este protejat Plohoniuc,ear mai nou ,preferintele lui Lupu o sa ramina doar o incercare ,poate va trece si de data asta pepunerea..Vezi,ca marea majoritate nu mai doreste sa/l asculte si nici incercarea lui Tanase junior de/a deveni prim.ministru nu va trece.
   • -2 (2)
    ce are Timpul mai nenorocitule cu ceea ce am scris eu mai sus, paremise am scris un coment adecvat si pe intelesul tuturor, s-au tu folosesti ceva interzis pentru inspiratie, sau nu prietenesti cu partea de sus a corpului. Si normal ca vei urmari, daca esti un spiridus, numai cum urmaresti tu, spune doar de una, rau analizezi.
 • +5 (5)
  Aveti drepatate,ca pina acuma ati facut si jucat un adevarat Reality Show impreuna cu Plohotniuc, lupu si Ghimpu.
  Mai departe vrem si noi sa asistma la repetitiile si negocierile a Aliantei care urmeaza ..poate ve/ti fi mai aproape si de doliantele poprului.
 • +4 (4)
  măi bulbucule, spune mai bine ce faceți cu conflictul transnistrean!
 • -4 (8)
  draga redactie, eu una nu inteleg Voua ce nu va placut in comentariul meu ? 1. - motivul ca Filat s-a cerut scuze public de la Plohotniuc. 2. faptul ca spiridusii critica faar nici o argumenatre logica, dor cu aberatii ceea ce spune Lupu, Diacov ect. ? ce anume ? pentru ca sunteti jalnici daca stergeti pe principii politice comentariile. Unde va este pluralismul ? S-au doar spirdusii de la etajul 6 al guvernului, au drepturi depline pe aici ?
 • +5 (5)
  public si transparent totul sa fie !
  oamenii au votat pentru voi, asa ca sunteti in slujba lor !
  • -2 (2)
   daaaaa, oamenii au votat pentru voi ? pentru cine voi ? pentru Filat ? si apoi acela a venit cu lista de deputati pest noapte ? Uite ca un vot mixt, intradevar se va cores[unde la ceea ce spui, da pina atunci , asa ceva sunt prostologii.
   • +2 (2)
    " pentru voi" inseamna pentru Lupu, Filat,Ghimpu... toti cei ce sunt in parlament acum.
    asa ca toti astia sunt in slujba oamenilor.
 • +4 (4)
  de ce doar politicienii sa aiba parte de reality show? si noi vrem ))))
 • +3 (3)
  Limbaj tipik a unui poponar, la alegeri numai in kur nu te pupa DATI-NE VOTUL NOUA CA SUNTEM CEI MAI DESTEPTI. Da ciind a venit o propunere reala sa vada si PROSTIMEA ce biigue ei acolo gata sou si ciite si mai ciite imbirligaturi. Ii doare pe banditii astia in pix de saracia de afara. PRINCIPII SI VALORI.
 • +5 (5)
  ce badaran lung
 • +4 (4)
  Poate ca l-as fi crezut, daca Marian Ilici nu ar trada disperare si contradictii cotidiene. Gandire de amator, asta e! Cred ca moliile l-au ros pana la os, doar petecul a ramas, ultimul, ca un memento al megalomaniei.
  • -2 (2)
   nonincurfomistule tu ar trebui sa fii mai intelegent un pic, de altfel dai dovada de prostologie, ajunge la nivelul lui Lupu si apoi exprimate in ahlul pe care il ai, mi se creeaza impresia ca ai vreo 14 anisori.
 • +2 (2)
  Te temi lasule, ca nu vei putea sa te ocupi de şantaj în aşa zisele negocieri? Să fie publice, să vadă toţi faţa adevărată a PD-ului, nişte escroci tipici, o gaşcă de criminali.

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri