ora: 19:05, 14 feb 2013 9202
Autor: Cristina Buzovschi

(video) Lui Plahotniuc îi vine greu să-l comenteze pe Ghimpu


Video se incarcă ...
(video) Lui Plahotniuc îi vine greu să-l comenteze pe Ghimpu
Plahotniuc și Ghimpu
Foto: flux.md
Mihai Ghimpu a sugerat în repetate rânduri ideea că Vlad Filat și Vlad Plahotniuc ar trebui să se retragă din politică. Astăzi, fiind rugat de jurnaliști să comenteze declarațiile liberalului, democratul a răspuns că-i vine greu să facă vreun comentariu, notează UNIMEDIA.

„PL în toate timpurile a ales cauza oamenilor, și nu relațiile fie cu unul, fie cu altul, sau buzunarul lor. Eu ca președinte al Partidului Liberal, și formațiunea pe care o conduc, putem fi puși doar în buzunarul poporului și a cauzei naționale. Nu în buzunarul „păpușarului” sau a „contrabandistului”. Să plece ambii din politică dacă ei nu conștientizează rolul important pe care i l-a încredințat cetățenii și soarta”, a declarat azi Mihai Ghimpu.

Replica lui Plahotniuc a răspuns scurt: „Nu vreau să comentez. De fapt, este complicat să-l comentezi pe Ghimpu”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (19)
  Ce asa vorbeste parca nu tot el ii alcatuieste scenariile, Plahotniuc, termina showul!
  • +9 (19)
   Mă întreb atunci de ce Mihai Ghimpu atacă atât de perfid PLDM şi liderul acestui partid, Vlad Filat. E conștient că riscă să distrugă AIE şi să provoace anticipate? Răspunsul stă la suprafaţă deoarece Ghimpu nu are caracteristicile unui politician: e slăbuț când vine vorba de cultura generală, este ranchiunos, necooperant și profund coruptibil.
   • +6 (18)
    Fiind dator păpușarului în plan economic multe din deciziile politice ale PL-ului sunt trase de alte sfori. Păcat că pe lângă faptul că a devenit personal dependent de păpușar subordonează politic și interesele PL. Aceasta este singura explicație pentru nefireasca coaliție PD-PL din cadrul AIE. Mai trist este că şi activul PL în această situaţie a adoptat poziţia struţului. Unii se tem că nu vor ajunge pe locuri trecătoare pe listele electorale. Alţii că ar pierde funcţiile ocupate sau oportunităţi pentru rudele angajate în structurile lui Plahotniuc.
    • +5 (17)
     Mda, asta chiar e show ala-Plahotniuc.
     Corect s-a spus mai inainte, "Canalia liberala linge pantofii papusarului".
     • -6 (10)
      Comentariul a fost șters de redacție.
 • -6 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mda, Vulpea si strugurii!
  Ghimpu a spus-o destul de clar, bine si corect!
  Cine are urechi sa auda si cine are minte, sa-nteleaga!
 • -7 (15)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Corect spus d-le Ghimpu, acest scenariu noi l-am mai vazut in executia lui Rosca. Numai Ajunsi in europa v-om putea scapa/lupta cu coruptia si nu invers pentru ca statul MD mafiotizat e bun numai pentru interesul rusului, cine insista sa punem carul inaintea boilor e detractor cu solda la rusi.
 • -10 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Deacord. Ghimpul cred ca singur nu a inteles ce a vrut sa spuna. Cum sa mai comentezi in asemenea cazuri?
 • +11 (13)
  Pe plahoitniuk nici nu-l dice capul sa vorbeasca, dar nu sa mai comenteze ceva. Neuronii lui dorm, s-au uscat la Solearis!!!
 • 0 (0)
  Mihai Ghimpu la revedere,nu cred ca mai aveti sanse la urmatoarele alegeri sa nimeriti in parlament,ca si Lupu & Co si Dodon cu Dream Team-ul lui...Tinetiva de alinata cit mai puteti !!!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA