ora: 10:53, 23 oct 2013 3204
Autor: Victoria Dumbravă

(video) Liderul PD nu e încântat de crearea „unui bloc electoral al guvernării” înainte de alegeri


Video se incarcă ...
(video) Liderul PD nu e încântat de crearea „unui bloc electoral al guvernării” înainte de alegeri
Marian Lupu, preşedintele PDM
Foto: UNIMEDIA

Preşedintele Partidului Democrat, Marian Lupu, nu împărtăşeşte ideea ca formaţiunile din cadrul Coaliţiei de guvernare să formeze un bloc electoral comun înaintea viitoarelor alegeri parlamentare. Şeful democraţilor spune că fiecare partid ar trebui să aplice propria strategie pentru a acumula un număr cât mai mare de sufragii. Politicianul a făcut aceste declaraţii în cadrul unei emisiuni difuzate la Publika TV, relevă UNIMEDIA. 

„Cine a lansat această idee nu ştiu. Nu exclud că sunt nişte procedee pentru a genera anumite discuţii, pentru pentru a provoca. Acum noi asigurăm o guvernare comună, bazată pe formaţiuni politice, care au o bază ideologică, programe de partid. Noi în mod evident vom merge către alegeri într-o manieră pe care o vom discuta şi o vom coordona", a declarat Marian Lupu.

Politicianul a subliniat că în alegeri fiecare formaţiune va fi pe cont propriu. „Viaţa nu se termină la alegerile parlamentare. Viaţa continuă şi după alegeri şi noi trebuie să gândim asigurarea guvernării şi după sfârşitul anului 2015. Iată de ce fiecare din noi va aplica strategia de partid care îi va permite acumularea unui rezultat maximal. Fiecare pe segmentul său electoral astfel încât forţele proeuropene, forţele progresiste, să poate asigura o majoritate parlamentară în rezultatul acestor alegeri", a conchis democratul.

UNIMEDIA menţionează că în ultima perioadă pe culoarele Parlamentului, tot mai des, este vehiculată ideea că partidele de la guvernare ar putea forma înainte de alegeri un bloc electoral comun, care să reprezinte o forță de alternativă în raport cu Partidul Comuniștilor. Asemenea discuții ar avea loc între liderii PD și PLDM. Dacă în spatele camerei de luat de vederi, aceste informații sunt confirmate, oficial reprezentanții coaliției de guvernare ezită să ofere un răspuns clar.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (1)
  AHAHAHAHA!!!! DAR PE EL CINE L-A INTREBAT???
  • -4 (6)
   Comentariul a fost șters de redacție.
   • -4 (6)
    Comentariul a fost șters de redacție.
 • +1 (1)
  lupu este epileptic, asta este realitate...asa oameni conduc moldova
 • -3 (5)
  Nici nu este cazul. Pentru ca PD s-a ortacit cu Mafia. Si fiindca Plahoit e bossul, PD e asemuit cu viclenia proiectata si mismasurile bine planuite la igNOBIL.
 • +1 (1)
  lUPU A SIMTSIT REGULELE DE CIRCULATSIE IN STRATEGIA OLIGARHA FOARTE CORECT!
  Ieste un singur segment la care potsi sa observi daca circulatsia merge in plan intins sau cu hopuri si franari nedorite!
  Filat e un lingau care cand e nevoias te indica spre prioritatsi dar cum sa vazut pe linie descontinua poate sa te arunce si in sants! Deacea Plohotniuk este cu stima oligarha mult prea mult mai ridicata ca alti (...) needucatsi ne mai pronuntsindul si pe badla de Voronin!
 • 0 (0)
  degeaba, pentru ca stim cu totii ca anume partidul cu cel mai mare procent de voturi primeste cea mai mare parte din voturile pentru candidatii care nu au trecut pragul electoral... alternativa este ca PCRM va obtine cel mai mare procent din aceste voturi... trebuie sa fii foarte sigur pe reusita electorala ca sa faci asta. Teama mi-e ca PL-ul mai ales dupa scindare ar putea sa nu treaca pragul si atunci peste 50% din voturile pentru PL vor merge la comunisti.... nu-i bine...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA